Hail Metal Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Gledao sam kosarku , dva puta sam prebacio kanal , i oba piuta je Del Pjero dao gol , svaka mu cast , ocekujem smenu Sustera. Inace LS je nemoguce pogoditi na kladionici , definitivno.
Zagrivuk Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ma matori je CAR! FORZA JUVE! <--------------------------
lemmy sixx Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 On je bog: Bravo za Aleksa,on je jedan,jedini i neponovljivi!Fudbalski genije,marsovac na planeti zemlji! Svaka cast i Sisoku naravno,taj covek je fenomenalan...nepogresiv,bedem od coveka.Bravo Momo!Kjelini standardno,jos jednom dokazuje da je jedan od najboljih stopera na svetu,najbolji zabarski defanzivac bez pogovora.Legrotalje sjajan,ovu sezonu stvarno igra fenomenalno.Cak su i Melberg i ona supcina Molinaro bili odlicni,bez greske.Nedved je mnogo trcao,ali gotov je on,stigle ga godine.Svejedno,pozdrav za cesku legendu! FORZA JUVE,FORZA VECCHIASIGNORA!!!
vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Манчестер се извук'о против Селтика. Страшни Рајан Гигс! Оно што је јувеова легенда Дел Пјеро у шпицу, то је Јунајтедов Гигсић на средини. .................... Edited November 5, 2008 by Вуду Соло Неле
SkullKrusheR Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 (edited) :wub: Edited November 6, 2008 by SkullKrusheR
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Вермезовић, док је фурао бујну косу и ћосу.
KazimKazim Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 (edited) Da ne rece da je Vlada legenda, nikad ne bih prepoznao...nema sta, smeker je coek i ondak bio i sada To je taj prepoznatljivi stil, odelce, kravatce i kacket, nema jace Edited November 6, 2008 by KazimKazim
kuruz Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Кењам ти се на глупи Селтик и њихов јебени бункер. Јунајтед их је газио током целог другог полувремена.
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Аха. Алесандро Дел Шмекеро! Гур, гур - факензи бите.
El Karnisero Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Sto samo ja da ne stavim sliku?Santi legenda.
SkullKrusheR Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 ^on bi sigurno bio 3. ili 4. kojeg bih stavio.
Baal Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Odjednom? Ja znam za Miška, lemmyja i mene da oduvek podržavamo Juve, ne znam otkud ti to. A čini mi se i da Vudu još od ranije voli Juve.
*S_L_A_S_H* Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ја за Јуве нвијам већи део свог живота... Мислим да сам Јуве заволео и пре Звезде...
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 odjednom svi zavolese juve... Мени је Јувентус увек био драг. Заједно са Сампдоријом, која је, ипак, наспрам Торинеза сићушан клуб. И одлично се сећам генерације: Вијали, Раванели, Ди Ливио, Перуци, Песото, Конте, Такинарди, Југовић. Овај задњи им је из пенала и донео титулу шампиона Европа, савладавши својевремено (гле парадокса) мог омиљеног голмана - Ван Дер Цара. А што се тиче Дел Пјера, он ми је један од најдражих нападача, уопште гледано. Краљевић Марко бре! И не могу ти описати колико ми је драго што је покопао ''краљевски клуб.''
El Karnisero Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Juve je najeb'o ako se ne pojacaju dobro.Ne mogu Nedved i Del Pjero da ih drze vecno.
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Неће ни Алесио Секо господарити вечно. Ствари ће се мењати ... и то је неминовност. Заборавио си да споменеш и Амаурија.
Recommended Posts