Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po meni licno najbolji je Bufon,Kasiljas posle,Ceh tek treci...iako realno,Kasiljas je vise zasluzio da se nadje u timu za 2008.Uzeo titulu sa Realom,bio sjajan na EP i jedan od najzasluznijih za osvajanje titule prvaka Evrope...

Posted

Jeste,on je zaista odlican golman.Iako i Doni iz Rome nije los,dobar je.

Mislim da trenutno spanci imaju najjace golmane...Kasiljas,Reina,Palop,Valdez...zaista za respekt.

Posted
Jeste,on je zaista odlican golman.Iako i Doni iz Rome nije los,dobar je.

Mislim da trenutno spanci imaju najjace golmane...Kasiljas,Reina,Palop,Valdez...zaista za respekt.

i almunia. :wink:

Posted
i almunia. :wink:
Almunija je urugvajac :mrgreen:

Od tih spanaca mi je Kasiljas vrhunski, Reina mozda. Ostatak ekipe je prosjek, koji jebeni Valdez :) Mada se taj gad popravio u zadnje vrijeme, ali pamtim njegove glupave kikseve koji su me kostali zivaca(nekad i para na kladi).

Lemmy, Doni je dobar golman ali mu ponekad proradi neki blic u glavu pa prima golove kroz ushi. Dobar bjese onaj Gomez iz PSV-a, ne znam sad kako mu ide u engleskoj ligi. Toliko o brazilcima, rahiticnog Didu necu da spominjem. U Italiji je Frey mnogo dobar golman, dok mi je misljenje podijeljeno sto se tice Amelije. Ima sve predispozicije, ali treba ga vidjet u jakom timu. I naravno Abbiati. Iskreno, mislim da u Italiji ima najvise kvalitentih golmana. Tu su za njima englezi, a ostali kaskaju uveliko.

Posted
Almunija je urugvajac :mrgreen:

Od tih spanaca mi je Kasiljas vrhunski, Reina mozda. Ostatak ekipe je prosjek, koji jebeni Valdez :) Mada se taj gad popravio u zadnje vrijeme, ali pamtim njegove glupave kikseve koji su me kostali zivaca(nekad i para na kladi).

Lemmy, Doni je dobar golman ali mu ponekad proradi neki blic u glavu pa prima golove kroz ushi. Dobar bjese onaj Gomez iz PSV-a, ne znam sad kako mu ide u engleskoj ligi. Toliko o brazilcima, rahiticnog Didu necu da spominjem. U Italiji je Frey mnogo dobar golman, dok mi je misljenje podijeljeno sto se tice Amelije. Ima sve predispozicije, ali treba ga vidjet u jakom timu. I naravno Abbiati. Iskreno, mislim da u Italiji ima najvise kvalitentih golmana. Tu su za njima englezi, a ostali kaskaju uveliko.

Almunia je spanac.

Valdez jeste majmuncina prve klase,dobio je golove kroz usi i pravio zestoka sranja,ali je dobar golman.Isti slucaj sa Donijem.

Gomez je bio sjajan u PSV-u,ali mu u Totenhemu bas ne cvetaju ruze.Svejedno,dobar golman.

Englezi?Mislis na engleske klubove ili njih kao naciju?

Posted

Moja greska za Almuniu, ja citavo vrijeme ubjedjen da je covjek Urugvajac.

I naravno, mislio sam na englesku ligu :da: Ko bi lud naveo engleske golmane kad im je broj 1 James :)

Posted
Dobar bjese onaj Gomez iz PSV-a, ne znam sad kako mu ide u engleskoj ligi.

Iskreno se nadam da se popravio u medjuvremenu, jer je u pocetku bio ocajan...

Posted
po meni je mozda za nijansu bolji serhio ramos.

Pa i on je tu...zaista sjajan bek...ma jebiga,sve su to nijanse i pitanje ukusa.Meni licno je Dani Alves zakon,zato sto je u napadu koljac,a ja obozavam ofanzivne bekove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...