SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 iako mrzim chelsi, realno cheh je najjachi golman na svetu, bar dok bufon ne igra. a tim sveta bez fabregasa ne moze.
lemmy sixx Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Po meni licno najbolji je Bufon,Kasiljas posle,Ceh tek treci...iako realno,Kasiljas je vise zasluzio da se nadje u timu za 2008.Uzeo titulu sa Realom,bio sjajan na EP i jedan od najzasluznijih za osvajanje titule prvaka Evrope...
Hail Metal Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Bufon jeste bez premca kad je u vrhunskoj formi , meni je medju prvih pet i Reina , odlican je !
morbid god Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Zulio Cezar iz Intera je napredovao, ustalio se i u reprezentaciji Brazila.
lemmy sixx Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Jeste,on je zaista odlican golman.Iako i Doni iz Rome nije los,dobar je. Mislim da trenutno spanci imaju najjace golmane...Kasiljas,Reina,Palop,Valdez...zaista za respekt.
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Jeste,on je zaista odlican golman.Iako i Doni iz Rome nije los,dobar je. Mislim da trenutno spanci imaju najjace golmane...Kasiljas,Reina,Palop,Valdez...zaista za respekt. i almunia.
lemmy sixx Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 i almunia. E vidis njega sam zaboravio.Dobar je golman.
morbid god Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 i almunia. Almunija je urugvajac Od tih spanaca mi je Kasiljas vrhunski, Reina mozda. Ostatak ekipe je prosjek, koji jebeni Valdez Mada se taj gad popravio u zadnje vrijeme, ali pamtim njegove glupave kikseve koji su me kostali zivaca(nekad i para na kladi). Lemmy, Doni je dobar golman ali mu ponekad proradi neki blic u glavu pa prima golove kroz ushi. Dobar bjese onaj Gomez iz PSV-a, ne znam sad kako mu ide u engleskoj ligi. Toliko o brazilcima, rahiticnog Didu necu da spominjem. U Italiji je Frey mnogo dobar golman, dok mi je misljenje podijeljeno sto se tice Amelije. Ima sve predispozicije, ali treba ga vidjet u jakom timu. I naravno Abbiati. Iskreno, mislim da u Italiji ima najvise kvalitentih golmana. Tu su za njima englezi, a ostali kaskaju uveliko.
El Karnisero Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Kakvi bre Englezi,oni nemaju nijednog vrhunskog golmana.
lemmy sixx Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Almunija je urugvajac Od tih spanaca mi je Kasiljas vrhunski, Reina mozda. Ostatak ekipe je prosjek, koji jebeni Valdez Mada se taj gad popravio u zadnje vrijeme, ali pamtim njegove glupave kikseve koji su me kostali zivaca(nekad i para na kladi). Lemmy, Doni je dobar golman ali mu ponekad proradi neki blic u glavu pa prima golove kroz ushi. Dobar bjese onaj Gomez iz PSV-a, ne znam sad kako mu ide u engleskoj ligi. Toliko o brazilcima, rahiticnog Didu necu da spominjem. U Italiji je Frey mnogo dobar golman, dok mi je misljenje podijeljeno sto se tice Amelije. Ima sve predispozicije, ali treba ga vidjet u jakom timu. I naravno Abbiati. Iskreno, mislim da u Italiji ima najvise kvalitentih golmana. Tu su za njima englezi, a ostali kaskaju uveliko. Almunia je spanac. Valdez jeste majmuncina prve klase,dobio je golove kroz usi i pravio zestoka sranja,ali je dobar golman.Isti slucaj sa Donijem. Gomez je bio sjajan u PSV-u,ali mu u Totenhemu bas ne cvetaju ruze.Svejedno,dobar golman. Englezi?Mislis na engleske klubove ili njih kao naciju?
morbid god Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Moja greska za Almuniu, ja citavo vrijeme ubjedjen da je covjek Urugvajac. I naravno, mislio sam na englesku ligu Ko bi lud naveo engleske golmane kad im je broj 1 James
Vic Rattlehead Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Najbolji bek, REALNO, OBJEKTIVNO, je Daniel Alves.
lemmy sixx Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Meni licno jeste,ali njegov problem je sto je defanzivno dosta slabiji u odnosu na ofanzivu.Jebem li ga,i Maikon je dobar,tu su negde.
FILIP St. Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Dobar bjese onaj Gomez iz PSV-a, ne znam sad kako mu ide u engleskoj ligi. Iskreno se nadam da se popravio u medjuvremenu, jer je u pocetku bio ocajan...
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Najbolji bek, REALNO, OBJEKTIVNO, je Daniel Alves. po meni je mozda za nijansu bolji serhio ramos.
Vic Rattlehead Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Meni licno jeste,ali njegov problem je sto je defanzivno dosta slabiji u odnosu na ofanzivu.Jebem li ga,i Maikon je dobar,tu su negde. Tu se slažemo.
lemmy sixx Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 po meni je mozda za nijansu bolji serhio ramos. Pa i on je tu...zaista sjajan bek...ma jebiga,sve su to nijanse i pitanje ukusa.Meni licno je Dani Alves zakon,zato sto je u napadu koljac,a ja obozavam ofanzivne bekove.
lemmy sixx Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 On je mator,nije ni blizu vecini navedenih.Svaka njemu cast,sjajan je golman,ali njegovo vreme je proslo.
kuruz Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Прошле сезоне је био сјајан, не видим ко је био бољи од њега.
kuruz Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ко је био бољи од њега? Једини кикс је имао против Руса на ЕП.
Recommended Posts