Grob Bez Dna Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 veceras cu prvi put u zivotu navijati za mancester!
Footog Qpoos Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Pa nije valjda da to prenose?neverovatno koliko ne volim fudbal koji igra roma..
Grob Bez Dna Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ima snimak od 1h, a sinter-man. utd. uzivo.
Footog Qpoos Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ne znam sta ce manc bez odbrane danas...
morbid god Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Zna Ferguson, stari lisac. Veceras svi prognoziraju izjednacenu utakmicu, sto znaci da bi moglo da bude vatrometa. Inter samo da ne primi gol kuci, a valjda ce im tutnut koji komad onako nekompletnima. Po nekim procjena, Evra il neki Fabio ce igrati centralnog. Mada ja mislim da su spremni i Oshea i Evans, samo se Fergie zeza i zavarava protivnike. Inter bez Samuela, za centralne su izgleda u igri sva cetvorica - Cordoba, Chivu, Burdiso i Rivas. Jedva cekam mec, pa sto god da bude, bicu zadovoljan. Nesumnjivo je da ce Inter dati svoj maksimum, a veceras cemo vidjeti koliko on iznosi u odnosu na sampione Evrope.
METAL Man Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Lista najboljih golmana , Bufon prvi. Mada lista je pomalo smesna , kakav Siman medju prvih 20 , Pandurevic je za njega profesor. Prvih 5 je realno. Mislim da je smajhel ipak bio bolji od bufona. Cilavert je bio odlican golman sta kakite. A tek kakve je slobodnjake izvodioo..
Guest Lukas Ацовић Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 nesumnjivo ce se Inter rasprshiti ko 200g cistokristalnog cocaina. rooney ce ih posmrkati u prvom polu-vremenu,koj vam racku?
lemmy sixx Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ovi paprikaneri su krs.Oni ne mogu pobediti kojekakve papke Parka,Evansa,Flecera,Kerika,O'Shea...prvo poluvreme ko da je Redjina igrala.Krsevi.Mancester slab isto,ali u prvom poluvremenu opasan,a u globalu su odigrali koliko treba.Paprikaneri trebaju biti srecni sto imaju tako dobrog golmana kao sto je Cezar.Kao sto sam rekao i pre koji mesec,ocajna stoperska linija ce biti najveci problem Interu.Onaj Murinjo mi nije jasan...stavlja onog pajsera Rivasa,a na klupi mu Kordoba.I onda ih zameni vec na poluvremenu.I bezveze gubi jednu zamenu.Pa gde to ima logike?Kivu isto ocajan,u prvom poluvremenu nije dobio ni jedan vazdusni duel.Onaj bugarski Pipo Inzagi ih vozao ko majmune,toliko o odbrani.Sa druge strane,Ronaldo odlican,onaj pirincar Park trco ko lud,ostalo manje/vise prosek. Tesko ce biti paprikanerima u uzvratnom udelu. Ostale tekme u principu sa ocekivanim ishodom...Barsa ce ove pizdolizce napuniti kuci,Porto bi trebao proci,jedino ce biti cupavo u Rimu,iako prednost dajem Romi.
Zoidberg Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 A dobro su se one severnolondonske sabancine setile da pobede nekog Ajd' pa valjda ce ih sad krenuti :-)
Hail Metal Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Mancester je bio mnogo bolji , samo sto ne znaju dati gol , ipak msilim da ce proci dalje , Inter je delovao skroz bezopasno , ali 0-0 je nezgodan rezultat , i sanse ostaju 50% - 50% . Drago mi je sto su klinci iz Arsenala pobedili Romu , ali nece oni imati dovoljno iskustva da sacuvaju taj rezultat , Rim je nezgodo gostovanje. Jel zna neko sta se sutra prenosi , koja utakmica ?
Hail Metal Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 .Sa druge strane,Ronaldo odlican,onaj pirincar Park trco ko lud,ostalo manje/vise prosek. Po meni je Evra bio odlican !
lemmy sixx Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Po meni je Evra bio odlican ! Jebem li ga,meni nist' posebno. inter opet ima jebene srece... Ne,nego ima sjajnog golmana.
METAL Man Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Dobro je branio cezar! Mancester je trebao da ih naguzi u prvom poluvremenu dok je imao sanse. prolazi 99%. Steta sto Lion nije spickao Barsu bas je dobro igrao. Porto se izvukao primio samo jedan gol, jbg bez Adebajora je zajebano.. nema ko da da gol sem persija. ko mi jos fali... a da. Atletiko! Jbg, ja igrao iz X-1 bilo iz 1-X. Mogli su bolje to da odigraju..
SkullKrusheR Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 pa porto je igrao sa atletikom, a arsenal sa romom. neshto si se zajebao.
vudun Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Onaj bugarski Pipo Inzagi ih vozao ko majmune,toliko o odbrani.Sa druge strane,Ronaldo odlican,onaj pirincar Park trco ko lud,ostalo manje/vise prosek. Tesko ce biti paprikanerima u uzvratnom udelu. :) Prsnuće lobanja Internacionalcima u revanšu. Neće moratijeva momčad izdržati u vulkanskom grotlu prepunog Old Traforda. Krivo mi što im ga Giggs ne zabiberi u dvadesetom minutu.
Aces High Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Sto se tice golmana sve je realno (prvih pet)... Buffon naravno najbolji Mozda bih Zengu stavio na 5 mesto umesto Hose-a!!! But Tonight - Idemo na 1-1 ili na pobedu YNWA!!!
Hail Metal Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 1-2 za liverpul, strelci tores , dzerard i auto gol karagera !
METAL Man Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 pa porto je igrao sa atletikom, a arsenal sa romom. neshto si se zajebao. Da mislio sam na romu. jebiga lapsus.
SkullKrusheR Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 1-2 za liverpul, strelci tores , dzerard i auto gol karagera ! realno, ali ne verujem da ce se to desiti. moja prognoza 1-1. tores i raul strelci.
METAL Man Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 1-2 za liverpul, strelci tores , dzerard i auto gol karagera ! haha ali prognoza sa sve autogolom! Vidovita zorka! :) Hmm.. ja mislim da dzerard jos uvek ne igra tako da sumljam da ce ti se prognoza ostvariti.
SkullKrusheR Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 dosadna utakmica prilichno. ipak ruzni liverpul dobio, iako nisu bili nishta bolji, po meni. bajern u gostima razvalio sporting 0-5. viljareal odigrao neresheno, iako sam mislio da ce se lagano proshetati pored panatinaikosa. chelsi nazalost dobio juve.
Recommended Posts