RNA Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Ma daj... Čak i oni Candy Striper Death Orgy su mi smešni. Mislim, ko je još blesav da pamti takvo ime. Istina, bolje je i to nego da su dali neko ime koje već postoji. Quote
RNA Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 A što ti ne napisa nešto pametnije, gos'n pametnjakoviću? Quote
GOTZE Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 A što ti ne napisa nešto pametnije, gos'n pametnjakoviću? Quote
RNA Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 Zar je to sve što imaš da kažeš o Sadusu? Quote
yustargazer Posted December 21, 2002 Report Posted December 21, 2002 sad slusam Chemical Exposure....OTKROVENJE!!! Quote
Arch Stanton Posted December 23, 2002 Report Posted December 23, 2002 Strava bend a: Neko je spomenuo Chucka sa majicom Sadus...Cini mi se da je ta slika bila na \"Spiritual healing\"... nije nego Leprosy Quote
RNA Posted December 29, 2002 Report Posted December 29, 2002 Jeste, jer je na "Spiritual Healing" nosio CORONER majicu! Moj idol, znao je čovek šta valja. Quote
Galvatron Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 Meni je tu jedino zanimljivo sviranje Steve Di Giorgia. Quote
Astral Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 di giorgio... najbolji death basista ! uz malone-a iz cynic-a ! illusions je ok album, nista preterano dobro. Quote
Preacher Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 di giorgio... najbolji death basista Jedan od najboljih basista uopste. Quote
Ravendark Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 di giorgio... najbolji death basista Jedan od najboljih basista uopste. Uz Sean Malone-a iz Cynica sigurno. Quote
Astral Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 di giorgio... najbolji death basista Jedan od najboljih basista uopste. Uz Sean Malone-a iz Cynica sigurno. alo bre decace, citaj malo tudje postove ! upravo to sam rekao malo gore iznad ! Quote
yustargazer Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Chemical Exposure mi je pomerio dupe... Strasan je to thrash Quote
scissors Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 hmm postoji tema na thrashu o njima, ali pošto su nešto između ova dva pravca, ajde neću ipak temu zzatvarati Quote
RNA Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Chemical Exposure mi je pomerio dupe... Strasan je to thrash Tako je - THRASH! A ako nekoga interesuje, ima na thrash forumu tema o njima dge je mnogo više napisano nego li ovde. A i svirali su na "Thrash Of The Titans". Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 ARGH a meni nestao orig. disk Spiritual Healing i ubicu se!!!!! Manje kukanja da se vrnem na temu slusao sam DTP demo i mogu eci da je to ejdan od najboljih ali ozbiljno demo snimaka koje sam cuo pa ono je cepacina i to mnogo velika.KAko je dobar bubnjar posebno kada pocne cinela na recimo kill team ili desolator uhhhh!!!! Quote
RNA Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 (edited) Узећемо то под хитно да одслушамо. Edited May 4, 2004 by RNA Quote
vudun Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Ako se ne varam imaju i na death forumu svoju temu :roll: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Uzecemo to pod hitno da odslusamo. Obavezno !! Digiorgio cepa onaj bas alal mu vera rasturaju ljudi kazem ja !!!!!!!! Samo da nabim i ostalo!!! Jer to niej promasaj sigurno!!! Quote
RNA Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Ako se ne varam imaju i na death forumu svoju temu :roll: Imaju, ali nema veze. Ionako je njihov a muzika tu negde na prelazu, a koliko sam video death forum i nije bas nesto mnogo aktivan. Quote
Cryfemal Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ovaj je bend preteca mnogim na koje se mlade generacije sada loze. Al' dobro, nece nikada biti kasno da se SADUS uzdigne iznad svih... Quote
Blizzard Beast Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ej,samo da ti kazem uzmi preko rock expressa od njih death to posers demo neces se izneveriti-ako volis mozda slayer to je album za tebe .a ako ne volis slayer nemoj uzeti to nego nesto novije gde sviraju u nekim izvorima sam procitao TECHNO TRASH!!! Quote
RNA Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Imali su oni neke koncerte u skorije vreme, u zadnjih par godina. Ali ne znam da li palniraju nesto novo. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Ovaj je bend preteca mnogim na koje se mlade generacije sada loze. Al' dobro, nece nikada biti kasno da se SADUS uzdigne iznad svih... PA da niakda nije kasno inae bend postoji koliko mi se cini iz 85 onaj demo sto imam je iz 85/6 sto znaci ta je otprilike to old school skola.I SAdus je po meni iznad mnogih.... Quote
Recommended Posts