Kai Hansen Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Jedan od najboljih bendova Di Djordja "Illusions" mi je omiljeni album DEATH TO POSERS Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Bolji i od Iced Earth ? To Je bend Jon Schaffera Quote
RNA Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Свирао је и ди Ђорђо на 'Horror Show', али као гостујући музичар, а чини ми се да је свирао и на неким свиркама. Замислите ритам секцију Стив ди Ђорђо и Ричард Кристи у Iced Earth. Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 On je na "Horror Show" , kao i turneji posle svirao kao regularan bassista, a mislim da je cak svirao i na Glorious Burden..mada ne bih se mnogo u to kladio. Za HS sam siguran Quote
RNA Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Колико год регуларан музичар може нешто да значи у случају Iced Earth. Quote
Infest Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) SADUS SU LEGENDE!A da pitam boska da li ima MP3 sadusa jer ja imam samo Swalloved in black,pa bih ti bio zahvalan da mi ili posaljes ili kako vec da se domognem sadusa! DEATH TO POSERS(BAS KAO STO TO KAZE SADUS) POWERS OF HATE BLACK!!!!!!!!!!!!!!!! Edited June 2, 2004 by Infest Quote
RNA Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ја немам то, пошто не волим мп3, али бих могао да ти набавим на берзи. Сигуран сам да има за неких 100 динара. Је л' ти одговара? Quote
Kai Hansen Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 SAljite b'e ovo na thrash Osim ako vec nema tema... Pitam se da li postoji bend u kom svira Di Gorgio a da je los Quote
The Eagle Nature Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Pretpostavljam da vecina vas slusa ovaj bend,pa bih volela da mi preporucite neke njihove albume(ja imam samo jednu pesmu,Certain death,i ne znam s kog je albuma).Help me,please... Ma opusteno,dacu ti ja ...imam par albuma... Bend je nikad bolji.....old school-death !!! Quote
Infest Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Ajd cucemo se pa cemo se dogovoriti! U svakom slucaju,hvala! Quote
Guest 10 dinara Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Dao sam 900 kinti ali se nisam razocara.Odlican death/thrash Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 A za koji alubm si dao 900? JEr sam ja za dtp preko rex-a dao 700din. Poz. Quote
`bloodflood Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 jadi moji.....nemogu da vjerujem da ima ljudi koji trpaju sadus u death/grind dio foruma.....cccc pa ljudi koji vam je........ Quote
Angelystor Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Veteran San Francisco Bay Area thrashers SADUS have entered Trident Studios in Pacheco, California to record their fifth, as-yet-untitled album for a late summer release via Mascot Records. The band are currently working at Trident with producer Børge Finstad (MAYHEM, BORKNAGAR, VINTERSORG, EXTOL), engineer Juan Urteaga and manager Rob Lewis. The follow-up to 1997's "Elements of Anger" will be mixed at Finstad's own Toproom studios in Norway. Photos from the studio as well as a diary of the recording sessions are available at the Valley of Dry Bones fan site. SADUS bassist Steve DiGiorgio, well known in the scene for his work with DEATH, TESTAMENT, AUTOPSY, VINTERSORG and many others, has confirmed plans for a SADUS DVD, the release of which will coincide with the upcoming CD. "We have big plans for the album, a lot of songs and maybe a couple of covers, cool packaging and intense art," DiGiorgio explained. "Also a DVD to go along with the release, including footage from the making of the new songs, studio shots, personal and candid moments, and hopefully enough live footage from recent and shows past to cover a long couple of decades." E..ovo stvarno nisam ochekivao Super vesti! Quote
solicitor Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Ja sam skino ovih dana neki prastari video bootleg u trajanju od 35 minuta ... Dobra svirka ... neko malo profesionalnije izdanje bi dobrodoshlo. Quote
The Watchtower Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) http://valleyofdrybones.altervista.org/files.htm poslusajte novu pesmu 'down' Edited February 6, 2006 by The Watchtower Quote
Possessed Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Novi album "Out For Blood" jebe mame!!! Znachi dosta je zreliji od predhodnih izdanja! sada ih je samo trojica Steve Di Giorgio , Jon Allan , Darren Travis!!! Chuk Billy gostuje na albumu!!! Kakav Grawl!!!! Ovo mora da se chuje! Quote
Џрк Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 (edited) SADUS SU LEGENDE!A da pitam boska da li ima MP3 sadusa jer ja imam samo Swalloved in black,pa bih ti bio zahvalan da mi ili posaljes ili kako vec da se domognem sadusa! DEATH TO POSERS(BAS KAO STO TO KAZE SADUS) POWERS OF HATE BLACK!!!!!!!!!!!!!!!! Ja imam par albuma od njih, izmedju ostalog i Death to posers demo, dao mi je Black Wizards pa se njemu obrati Edited February 7, 2006 by Heavy jerk Quote
Angelystor Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ima tema ovde..a i na death..al bolje je da stoji ovde Pochuh novi album.. Prva stvar koja zapada za ushi je bas. Stiv Di Djordjo je najbolji basista u thrashu i death metalu(dokazi-Sadus i Quo Vadis). Jebeni car. Druga stvar - Trevis je triput manje kreshtav ..al to je mozda samo moj trip, i naravno odlichna produkcija. A muzika..kvalitet pesma je recimo za 11..na skali do 5 T.H.R.A.S.H. Prva pesma je ludnica("In the name of..), tehnichki thrash metal, i jedna od njihovih najboljih pesama, kilo rifova i promena. Druga pesma je dobra standardni Sadus, ali me mnogo nervira ova elektronika neka koja se provlachi kroz pesmu, totalno bespotrebna. 'Smackdown' ponovo Djordjo u glavnoj roli, standardno dobra tresherica..."Out For Blood" je spidashica kakvu samo mogu majstori da naprave, najbrzzza pesma na 'bumu!! Zatum "opushtanje" uz "Lost it All", i onda olujica u obliku "Sick"..mozda par bitova sporija od OFB haha..ali vrat ne boli nishta manje. "Down"-downfall albuma..fala bogu pa je jedna od najkracih na albumu. Pobogu pa ova pesma zvuchi kao novi Bodom. Bljak. Nakon kratkog shamara izvinjenje stize u obliku najbolje i najduze pesme na albumu - "FREEDOM". Uzivanje je bangovati uz ovo "Freak"china je brza sadus thrasherica, dobra pesma. Finish.."Cursed" ima neki intro od 2 min pa tek onda krece bas i bubanj..i opet ona glupa elektronika kao sa "No More', anyway..pesmi treba bash vremena dok krene ali na kraju sve ispadne dobro, josh catchy riffova. I za kraj "Crazy" na kojoj gostuje Billy, ali prosechna pesma, nit me Billy neshto zadivio. Mislim da je ovo jedan od "najpametnijih" reuniona. Izdali su majka album, od kog ce ove godine biti bolji ili neki anonimus novi ili mozda Sodom. ali..teeeshko. Quote
Angelystor Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ja moje mishljenje ostavih na thrashu..CARSKI DOBAR ALBUM!! Al pesma sa billyem je njanjava..al je zato u Freedom Quote
Grobodan Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Dobar je ovaj novi Sadus,najjace su mi pesme kao uvodna In the Name of i Out for Blood koje su pune ludacke tehnicke svirke zbog koje ih i zgotivih jednom davno uz Swallowed in Black album.Mada,album malo smara u nekim sporijim pesmama kao Lost it all i Down koje su plain boring,ne idu ni u kom pravcu,samo smaraju.Sve u svemu,welcome back Sadus.Kvalitetan povratak. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Dobar je ovaj novi Sadus,najjace su mi pesme kao uvodna In the Name of i Out for Blood koje su pune ludacke tehnicke svirke zbog koje ih i zgotivih jednom davno uz Swallowed in Black album.Mada,album malo smara u nekim sporijim pesmama kao Lost it all i Down koje su plain boring,ne idu ni u kom pravcu,samo smaraju.Sve u svemu,welcome back Sadus.Kvalitetan povratak. Quote
Angelystor Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Meni je "In The Name Of.." postala 'dobar dan' pesma..carski album Quote
Џрк Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Pevach je za tri koplja bolji sada nego pre Quote
Recommended Posts