kuruz Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Кад сам био мали. Отприлике кад си ти имао 5 година.
Fake City Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Nikad mi nece biti jasno spominjanje zvezde na Partizanovim evropskim utakmicama, ali ajde... I kao sto je neko rekao, ako u nedelju ne pregazimo ganfere, sve ovo pada u vodu.
sabre Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Nikad mi nece biti jasno spominjanje zvezde na Partizanovim evropskim utakmicama, ali ajde... mislim se da stavim ovo u potpis... I kao sto je neko rekao, ako u nedelju ne pregazimo ganfere, sve ovo pada u vodu. e sad, jebes ti sve ovo ako u NE-DE-LJU ne bude kako treba. drago mi je sto ste ovo priznali pre tekme, da ne biste mogli u nedelju da pricate kako nema veze sto ste opet pukli, kao ves ne boli poraz, kako nije vazno..
Fake City Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 (edited) Pa gledaj, serem se na tu titulu koju osvojimo ako ne dobijemo najvazniji mec u prvenstvu i to ce svaki iole realan Grobar da kaze. A tebi sabre bi bolje bilo da cutis i ne vilenis puno, posto ste mnogo smesni, posebno u poslednje vreme i moli Boga da vas ne napunimo na sred vase smrdljive rupe jer su se svi uslovi stekli za to, pa ne znam na sta cete vi da se vadite. Edited October 3, 2008 by Fake City
Karlo SE Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Ni meni nikad nece biti jasno zasto cigani postuju na ovoj temi, temi o takmicenju iz kog su ispali jos davnog 28. avgusta... Valjda bi moderatori trebalo da se oglase zbog tog spamovanja.
Geozee Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Crvena Zvezda ne bi trebalo da pobedi Partizan... po svim pravilima, ne mozete da dignete tako brzo formu i da je podignete BAS protiv Partizana, kao i uvek... igrate uzasno i onda ODJEDNOM zvezda nekim CUDOM zaigra evropski i pobedi Partizan... tako ce i sad biti...
Џејсон Њустед Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Већ сте почели да правите одступницу,гробари? Најебали сте,како год вама то невероватно изгледало...
sabre Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Pa gledaj, serem se na tu titulu koju osvojimo ako ne dobijemo najvazniji mec u prvenstvu i to ce svaki iole realan Grobar da kaze. hvala ti na ovome. mnogi grobari ne zele to da priznaju. btw, upravo si se posrao na titulu koju ste osvojili prosle sezone.
Fake City Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Ajde lepo da sacekamo nedelju, pa onda da komentarisemo. Koliko vidim tema je Kup UEFA tako da stvarno ne razumem zbog cega ovi cigani smrde ovde. Jako brzo su se digli u nebesa, a imam osecaj da ce isto tako brzo i da se spuste
Karlo SE Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Jao bre cigani, idite na forum Apoela pa tamo prdite. Evo ovako stoje stvari: 1. sesir Milan Sevilla Valencia Benfica Schalke CSKA M. Tottenham HSV 2. sesir Stuttgart Ajax olempiakos Deportivo C.Brugge spartak m. PSG Heerenveen 3. sesir Rosenborg Udinese Feyenoord Braga Slavia P. Man City Galatasaray Sampdoria 4. sesir Hertha PARTIZAN Nancy A.Villa Portsmouth(Vitoria G.) Racing S. FC Kobenhavn dinamo z. 5. sesir S.Etienne Wolfsburg Standard Twente NEC Nijmegen Metalist Kharkiv Zilina Lech P. Ponavljam, sjebao nas je prolazak svih favorita, inace bismo bili u 3. sesiru, u svakom slucaju je liga uefa nikad jaca tako da ce biti tesko, ali i zanimljivo, samo da bude srece sa domacinstvima, tj da iz 2/3. i 5. sesira budu kuci, da uzmemo 6 bodova i idemo dalje.
Imrahil Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Ni meni nikad nece biti jasno zasto cigani postuju na ovoj temi, temi o takmicenju iz kog su ispali jos davnog 28. avgusta... Valjda bi moderatori trebalo da se oglase zbog tog spamovanja. prosto, zato sto su iskompleksirani
kuruz Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Meни није јасно како вас није срамота да Звездин стадион називате рупом, а оно ваше срањце нема ни два квадратна метра крова.
Fake City Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Meни није јасно како вас није срамота да Звездин стадион називате рупом, а оно ваше срањце нема ни два квадратна метра крова. Pa kada pada kisa ne mozes da pridjes stadionu od blata i ostalih govana. Kad se vratim sa smradakane kao da sam bio na njivi
Geozee Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Oba stadiona su raspad... al ste vi cigansture, pa nikad ne bi rekli da nesto VASE ne valja...
lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 U poredjenu sa onim vasim grobljem,Marakana je Kamp Nou.
sabre Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 odigrao sam keca ko vrata na tiketu za nedelju. naravno, kvota na zvezdu je manja, nisu ni kladionicari budale.
Fake City Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Oba stadiona su raspad... al ste vi cigansture, pa nikad ne bi rekli da nesto VASE ne valja... Sto se tice smradakane tu se slazem da je raspad, nije ni JNA savrsenstvo ali ima mnogo bolji prilaz stadionu, a sto se tice unutrasnjosti samo da se promeni boja stolica u crno-bele (kao PAOKov stadion) i to je to.
kuruz Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 odigrao sam keca ko vrata na tiketu za nedelju. Такође.
Mustang Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Lep je paokov stadion, a reflektori me podsecaju na reflektore sampiona evrope i sveta, tako da su drugi najjaci u regionu
Imrahil Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 :) Jebote,ovo je post decenije! pa nisam video nijednu crvenu zvezdu u mecevima koji su se igrali u cetvrtak, pa se pitam sta je toliko spominjete :)
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa ti si je spomenuo,ne ja.Ko je onda kompleksas,je li groblje?
Grob Bez Dna Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 sramota, nisu cak ni izvestaj pustili.
Imrahil Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa ti si je spomenuo,ne ja.Ko je onda kompleksas,je li groblje? okreni prethodnu stranu, pa obrati paznju na komentare vas cigancica...
Recommended Posts