Jump to content

Лига Европе


.:Thor:.

Recommended Posts

Majku mu vise bih voleo da Zvezda ispadne nego da na ovako kurvinski nacin prodju...

 

Cisto zajebancije radi, sad pogledah sta bi trebalo da se desi pa da Zvezda bude medj nosiocima u sledecem kolu. Mislim osim toga sto mora da pobedi sa bar 2-1. :mrgreen:

 

Potrebno joj je da bar 4 tima sa boljim koeficijentom od nje ispadnu sutra. A tu spadaju Dnipro, Odense, CSKA Sofia, Austrija Bec, Makabi Haifa, Levski, Dinamo Bukurest, Besiktas, Galatasaraj, AZ, Studgart, Olimpijakos, Sporting Lisabon, Juventus i Liverpul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

napred ofk-a...danas patriotizam...odigr'o na sve nase...duple sanse na spartak i ofk-u i na zvezdu citsa dvojka...juce partizan...mozda cak i zavolim nase nogometno natjecanje...mozda i toleta pocnem da dozivljavam kao racionalno ljudsko bice...ustvari,ovo drugo je nemoguce...

Share this post


Link to post
Share on other sites

OFK super odigrao iako to rezultat ne pokazuje. Napravili su dosta sansi, mogli da izjednace da su imali vise srece. Sve u svemu, kapa dole za golobradu mumcad.

 

 

Jebiga, treci gol su primili iz nepostojeceg penala. Samim tim je i crveni nepostojeci. Muski su odigrali. Steta, nisu zasluzili da prime 5 komada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Катастрофа... Нинков прво лоше избаци, тј. не избаци него дода противнику, а онда овај закуца у нашу мрежу. Дај Боже да нас не понизе... Наравно, Слован би требало избацити из Лиге Европе, немају никакве услове за игру, рефлектори се овако не гасе ни у првенству Бурундија.

Edited by пита са сиром

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...