Jump to content

Лига Европе

.:Thor:.

Recommended Posts

Nem asanse za top 4 , realno .

Нема, али нисам ни мислио на ову сезону. Довољно ми је да се Керол - Суарез тандем уигра, да Џо Кол са Јовановићем пика у резервама, а Кени добије уговор на 2 године. Онда ћемо на лето да размишљамо о појачањима, а видим да смо дали понуду за Санчеза и да јуримо пар квалитетних играча. А онда напад на топ 4.

Нема, али нисам ни мислио на ову сезону. Довољно ми је да се Керол - Суарез тандем уигра, да Џо Кол са Јовановићем пика у резервама, а Кени добије уговор на 2 године. Онда ћемо на лето да размишљамо о појачањима, а видим да смо дали понуду за Санчеза и да јуримо пар квалитетних играча. А онда напад на топ 4.

За Санћеза су заинтересовани и велики клубови као што су Манчестер Јунајтид, Интер, БарЦелона и Мадрид.

Suarez je duplo bolji i priznatiji igrac od Sanceza,pa je presao u Liverpul.Tvoja logika nema veze sa zivotom.

A da ne pricamo da je jedan Ronaldo sredinom 90-ih presao u tada supacki paprika klub,sa kojim je pusio karu godinama.Sve to zavisi od love i licnih afiniteta pojedinca.

ch у шпанском се чита ћ, -ed иза t и d се чита ид. Барцелона се чита Барселона, ал' јеби га. Тотнем да је Тотенхем, био би онда и Бирмингем Бирмингхем и сл. (мада ово није баш добра аналогија). Нервира ме кад људи шпанско и португалско ch изговарају и пишу као ч, уместо као ћ, односно ш. То су вам класична правила, а што је транскрипција ретардирана тренутно (за шпанско цх) не значи да не може да се промени.

Роналдо је прешао у јак клуб који, није освајо ништа 5-6 сезона, најмање, и имао богатог власника. Санћез је бољи играч од Суареза, а удинезе би сад без проблема добио Ливерпул.

Роналдо је прешао у јак клуб који, није освајо ништа 5-6 сезона, најмање, и имао богатог власника. Санћез је бољи играч од Суареза, а удинезе би сад без проблема добио Ливерпул.

1) Ливерпул има богатог власника(е).

2) Санчез није бољи од Суареза.

3) Не лапрдај глупости.

Прво, Суарез није дошао код нас јер му је Ливерпул омиљени клуб, већ зато што је добио лепе паре ( и зато што смо га ми највише желели, наравно). А, друго, кад ти екипу води Кени Далглиш, онда знаш да можеш да напредујеш. Керол, такође, није дошао јер је велики навијач и љубитељ Црвених, већ 35 милки урадило посао. Додуше, постоји и нешто што се зове принцип и наклоност, па тако сигурно неће играч да оде у било који клуб, а хтео то ти или не, Ливерпул је један од највећих у Европи. Уколико заборављаш да нпр. Интер(који ја волим, узгред) није освајао ништа годинама, Реал пости већ подужи период, Јунајтед је имао 25 година без освојене лиге, Јувентус је дно већ подужи период, а највећи су клуб у Италији итд.

С тим што се ми према играчима односимо као према породици, и то ме је увек код Ливерпула највише импресионирало, није само фудбалски клуб већ једна велика породица.

Edited by Нарсил
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Не кажем ја да је Суарез лош, добар је итекако, али мислим да је млађи Санћез бољи и да ће да буде још бољи фудбалер. Интер није освајао лигу 17 година, Јунајтид, ето, 25, Ливерпул већ 20+, Милан својевремено 44 године, Јуве неће ни наредних 15 ;) и можда се до тад промени то који је најбољи клуб у Италији, Енглеској и сл.

Проблем је код велике породице та претерана субјективност. Није Далглиш толико добар тренер, ипак, али Ливерпул мора да напредује и промени неке ствари из корена.

Проблем је код велике породице та претерана субјективност. Није Далглиш толико добар тренер, ипак, али Ливерпул мора да напредује и промени неке ствари из корена.

Ја нисам ни рекао да је Далглиш толико добар тренер колико има утицаја на играче, клуб и навијаче. Ето, рецимо, последњу титулу је он узео са Ливерпулом. Блекбурн је освојио Премијер са њим на клупи. И, што је битно, сигурно неће доводити разноразне бангавце који не умеју да цене Црвени дрес. Ево, према француској штампи, послали смо понуду за Хазарда. Али, "Liverpool way" све ће бити иза затворених врата, док не буде званично(мислим генерално).

Наравно да мора, и то је оно што се и дешава полако.

i arsenal isto hoce hazarda da dovede, ali je ovaj valjda tek produzio ugovor do 2015 pa ne verujem da ce ga iko dovesti.

Нема то никакве везе, уколико је обештећење клубу задовољавајуће, и до 2056. да има уговор - продаје се. Торес је имао уговор до 2013., Керол не знам ни ја до када...

ti to kao da je Liverpul najbogatiji klub na svetu jbt :haha:

Није, али је Кени добио отворена врата да купи 6 играча на лето. Надам се да ће уз то неко и да лети. Као нпр. Кол, Макси, Н'Гог...

Ливерпул је један од највећих у Европи.

...

Јунајтед је имао 25 година без освојене лиге,

:)

ti to kao da je Liverpul najbogatiji klub na svetu jbt :haha:

K'o da su neki bitan faktor, koga zabole za njih.

• Downvote 1

Испаде да је Даглиш Мурињо,претерујеш.

:rolleyes:

Еуфорија кад је Кени дошао је била велика, отприлике је највећа жива легенда клуба, огроман ауторитет за све у истом.

Кога боли курац за Муриња.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...