Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 7/28/2011 at 10:21 PM, Vic Rattlehead said:

Ti baš ne možeš bez Zvezde, priznaj? Ali neka hvala, ne primamo Mustafe.

Шта му ти причаш, више постова о Партизану имаш него о Роми и Звезди заједно. Изјавио си како понекад више мрзиш Партизан него што волиш Звезду, тако да ни њему немаш права да кењаш. Он је Мустафа, а ти си Милојко Пантић.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted
  On 7/29/2011 at 1:04 AM, Нарсил said:

Шта му ти причаш, више постова о Партизану имаш него о Роми и Звезди заједно. Изјавио си како понекад више мрзиш Партизан него што волиш Звезду, тако да ни њему немаш права да кењаш. Он је Мустафа, а ти си Милојко Пантић.

Opet sam ja bolje prošao. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Odlicno prvo poluvreme,razbili su.Ovi su teske supcine,ali raduje to sto je igra toliko ozbiljna i bez padova.Nakon 4-0 i dalje grizu,igraju visoko i vrse konstantni presing.Srednji red odlican,sjajno povezuju,a napad ubitacan,Kaludjer i Borha sabijaju.Ocigledno da je Robi izvlacio usi posle prve utakmice.

Posted (edited)

Ovaj što je intervjuisao Prosinečkog je novinar? :mhihi:

EDIT: "Ključni momenat je bila ova publika" :confused:

Edited by Stolet
Posted

Одлична игра, али ипак их нису морали толико угазити. Ипак је дошло 20 навијача из Летоније са паролом ''Косово је Србија''.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Odlicna igra, raduje to sto se nismo uspavali u 2gom poluvremenu, napad svih 90 minuta, nema stajanja. Naravno, ne treba leteti previsoko, ipak je ovo krs od ekipe. Jedina zamerka bi mi bila to sto odbrana i dalje gubi koncentraciju na mahove, lako smo mogli da gubimo da Bajkovic nije odbranio onu sansu na pocetku. Ostalo je zaista funkcionisalo fantasticno.

• Upvote 1
Posted

Pa to i najvise raduje.Ovi letonci su go kurac,ali sjajno je sto je ekipa navaljivala celu utakmicu,igrala ozbiljno i organizovano non stop.Slazem se za odbranu,trebaju Zvezdi desni bek i stoper.Onaj Mikic je kurac na biciklu,a ova deca na stoperskim pozicijama su zelena.

Posted
  On 8/4/2011 at 8:41 PM, Srlandand said:

Jbt, Borha ja naucio da sutne loptu!

Da, bre!! To najvise raduje, sto se lepo videlo da tosic zapravo ponesto i zna kada igra svoju poziciju i sto je borha KONACNO namestio nisanske sprave.. za ostalo ne vredi loziti se (ovi su ipak teski paceri) sem primetiti da su mijailovic i kovacevic jos jednom dokazali da je mijailovic za kovacevica doktor..

• Downvote 1
Posted
  On 8/4/2011 at 8:54 PM, lemmy sixx said:

trebaju Zvezdi desni bek i stoper.Onaj Mikic je kurac na biciklu,a ova deca na stoperskim pozicijama su zelena.

Pazi, meni Mikic ne smeta toliko, istina da mu fali suvog talenta, ali to nadoknadjuje velikim radom i fanatizmom, a mislim da nije lose imati takvog igraca u timu, kao primer drugima da se trud isplati. Sto se stopera tice, nismo odradili posao i deca ce morati da stasavaju na tezi nacin, jebiga, ako nista drugo Cosic i Mijailovic imaju veliki potencijal s tim da ovaj drugi moze da igra na vise pozicija, Adi i Vilota su dobri ali ocigledno imaju problema sa glavom, tako da se moramo snalaziti kako znamo i umemo sa onim sto imamo.

Posted

Звезду чека пакао у следећем колу. А Партизан је носилац, тако да се може надати и неком противнику као што су комшије имале вечерас.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...