metal guru Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ubise nas camuge na snagu, jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 mislis da je partizan real,pa da ce svaku sezonu igrati u ligi sampiona?da je prosao genk(nisu imali srece)bio bi opet najbolji...i sada kada uvede tim u kup uefa,bice ponovo bog... Ne lupaj, ne očekujem LŠ naravno, već da odigraju ko muškarci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 sto ih koji kurac gledas kada ne ocekujes ligu sampiona?sto ga nisi pljuvao kada ste igrali dobro,nego sada kada se gubi...cim dodje do prve prepreke,odmah ga iseci,jebati,politi benzinom,pisati po njemu...neka crkne...to sto niko ne moze da ostane duze od 15 minuta da napravi nesto je veliki problem,a sve to kada nekog naviknes na pobede,pa dodje poraz...5 pobeda,pa jedan poraz...kakva nam je ono trener,ko picka je,daj novog...trebao si lepo posle tekem sa novim pazarom da dodjes i napises kako je picka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Jbt, jel ti gledaš šta pišeš? Logično da se nadam LŠ, ali sam svestan koliko se trude treba uložiti da bi se došlo do nje. Zato i kažem da je ne očekujem. I Stanojevića pljujem već godinu dana, a ne samo kad izgubi. Svaki derbi sam popizdeo zbog njega, iako smo pobedili. Ograničen trener, jedino mu je sreća što je Zvezda potpuni raspad ovih godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Jbt, jel ti gledaš šta pišeš? Logično da se nadam LŠ, ali sam svestan koliko se trude treba uložiti da bi se došlo do nje. Zato i kažem da je ne očekujem. I Stanojevića pljujem već godinu dana, a ne samo kad izgubi. Svaki derbi sam popizdeo zbog njega, iako smo pobedili. Ograničen trener, jedino mu je sreća što je Zvezda potpuni raspad ovih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Partizan prolazi , Zvezda na zalost ne . Vise bi mi odgovaralo da igraju evropu onda sgurno ne bi imali sanse u JSL . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Jbt, jel ti gledaš šta pišeš? Logično da se nadam LŠ, ali sam svestan koliko se trude treba uložiti da bi se došlo do nje. Zato i kažem da je ne očekujem. I Stanojevića pljujem već godinu dana, a ne samo kad izgubi. Svaki derbi sam popizdeo zbog njega, iako smo pobedili. Ograničen trener, jedino mu je sreća što je Zvezda potpuni raspad ovih godina. ironicno je kada pitas mene da li gledam sta pisem,a ti ostavis 2 ista posta...onda si ga pljuvao i kada vas je uveo u ligu sampiona? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 bolje da nije ni bilo prenosa...nista uzivo nisam video RTS SAT prenosio samo Zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Na kraju sam nabavio kartu za sever, navijanje je bilo mnogo mocno u prvom poluvremenu, sever se dva sata pre pocetka napunio pa se pevalo jos od sedam kad su njihovi izasli da se zagrevaju, mada se neka govna par puta potukla i onda je navijanje stalo u jednom delu drugog polluvremena, bas kada su igraci Rena preuzeli inicijativu. Sve u svemu, mogli smo da dodjemo do drugog gola i da ih potpuno potucemo psihicki onda, ali jbg, nije ni prvi ni poslednji put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 S obzirom na to ko se potukao, očekuj slične događaje i za vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfingers Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Pričaj šta je bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Не смем, рек'о Чамага да ће да ми заврне јаја ако будем причао по Нету оно што ми је пренео синоћ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Ono drugo sibanje je trajalo najmanje 10 minuta, mislio sam da ce da se poubijaju likovi.. a i delovalo mi je da je bas dosta njih ucestvovalo, u toj drugoj tuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfingers Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 @Kuruz Imaš pm lebac mu jebem, ako već nećeš da tošiš minute! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 ne radi pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Ради Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 kako? sem ako nemas konverzaciju neku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 А? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 (edited) Nemoj tako..... Edited August 21, 2011 by Џејсон Њустед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 А? nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Koja govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 primetili srpske ekstremiste kako traže Francuze. Sakrili smo naše šalove i ostala obeležja, ali su oni ipak shvatili da smo Francuzi zbog našeg fizičkog izgleda!? Најпровидније и најодвратније лагање у историји. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Sportal = Kurir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Најпровидније и најодвратније лагање у историји. shto? mozda su bili nigazi neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Što bi rekli, nejtiv frenčmen. Biće da su ipak nosili belu zastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts