sale 3sm Larry Flynt Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 jebem ti zvezdo mater glupu da ti jebem.
LoveHateLove Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 (edited) Ali ovo se nasim klubovima desilo milion puta. Jednostavno igraju ko picke, jebo im ja mater...a znao sam i opet upalio TV pred kraj, rekoh mozda prodju da bi se po milioniti put iznervirao... Edited August 30, 2012 by LoveHateLove 1
Мајор Гашпар Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Бог те јеб'о, да 3 мин не могу да сачувају гол.
B@K@ Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Sve na glogov kolac, neomašćeni. Stoka bezrepa.
..charlie.. Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 (edited) Neverovatno je da cim daju gol igraju ko pi*ke smrdljive. Njima je potreban jedan dobar psiholog, jer toliko bezmudosti ne moze da bude prirodno. Edited August 30, 2012 by ..charlie..
Vic Rattlehead Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Kakva šteta i tuga, nevjerovatno, ne dade se... jebem im mater srećnu onu crnu lažnu francusku ja!!!!!
lemmy sixx Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Ovo je najveca skupina debilcina koja je ikada igrala u Zvezdi.Takvu katastrofalnu odbranu nisam nikada u zivotu video.Od golmana pa do bekova tu nema krstenog fudbalera.Stoji da ni napad nije nista bolji,zabili dva slucajna gola na mikanova jaja,ali odbrana...pa to je kriminal.Pola sata sa igracem vise,i ti primis dva gola.Pa mars u picku lepu materinu,mater vam jebem nesposobnu skrnavu. 4 1
LoveHateLove Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Ne znam zasto ali nas mentalitet ne dozvoljava da budemo u vodjstvu vise od 3 minuta, prosto da ne poverujes, pickice se uplase od pobede pa ne znaju di teraju, jebo im ja mater...prosto imas utisak da protivnik moze da da gol kad kog mu zatreba jer nase picke ne mogu izgleda da igraju pod pritiskom...
lemmy sixx Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Kakva šteta i tuga, nevjerovatno, ne dade se... jebem im mater srećnu onu crnu lažnu francusku ja!!!!! Ne dade se zato sto nam je ekipa go kurac...kakva sreca,kakvi bakraci.
Мајор Гашпар Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Рече неко како је Максимовић играч... Пре неки дан ме један лик на утакмици Белих орлова убеђивао како је звер од играча. Умало се не потукосмо.
brdjani.revolt Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 maksimovica da vrate u uzice ili jos bolje da ga bace negde... on je zasro kod penala
lemmy sixx Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 U odbrani nema krstenog igraca...nijednog jedinoga...
LoveHateLove Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 (edited) Nema tu jedan krsten igrac, svi ce na kraju biti srecni da odu u Kinu...nije ni cudo sto nismo vec sto godina prodali igraca u neki tim iz zapadne Evrope... Edited August 30, 2012 by LoveHateLove
Vic Rattlehead Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Maksimović jeste igračina, jeste strahovito pogriješio ali još je premlad i preneiskusan za ovakve momente. Kapa dole svima, pogotovo njemu i Jovanoviću, odlični su bili kroz ove kvalifikacije. Najlakše je sad srati i govoriti kako niko ne valja, pa boga mu jebem sam Obraniak je bolji i skuplji od čitave Zvezdine ekipe. Pokazali su srce kakvo je malo ko pokazao, i pravi navijač može samo da kaže SVAKA ČAST!!!!!!
Мајор Гашпар Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 У Звезди крштен Лазовић, у Партизану Чаша. Остали морају још много да уче и само уче.
lemmy sixx Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Maksimović jeste igračina, jeste strahovito pogriješio ali još je premlad i preneiskusan za ovakve momente. Kapa dole svima, pogotovo njemu i Jovanoviću, odlični su bili kroz ove kvalifikacije. Najlakše je sad srati i govoriti kako niko ne valja, pa boga mu jebem sam Obraniak je bolji i skuplji od čitave Zvezdine ekipe. Pokazali su srce kakvo je malo ko pokazao, i pravi navijač može samo da kaže SVAKA ČAST!!!!!! Tebi treba zabraniti da gledas fudbal.
brdjani.revolt Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 krsteni ili neksteni, malo im je falilo da prodju bordo... napred cuka
Јарослав Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Ајде не серите. Годину дана дижете сви Максимовића и Јовановића у небеса, а онда после једне грешке пљувања са свих страна. А онда кењате о српском менталитету. Невероватно је колико, заправо, нисмо имали среће. Без речи сам.
LoveHateLove Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Maksimović jeste igračina, jeste strahovito pogriješio ali još je premlad i preneiskusan za ovakve momente. Kapa dole svima, pogotovo njemu i Jovanoviću, odlični su bili kroz ove kvalifikacije. Najlakše je sad srati i govoriti kako niko ne valja, pa boga mu jebem sam Obraniak je bolji i skuplji od čitave Zvezdine ekipe. Pokazali su srce kakvo je malo ko pokazao, i pravi navijač može samo da kaže SVAKA ČAST!!!!!! Ma nabijem ih na kurac. Sta onda ako je mlad, ovo mu je prilika da se pokaze, sad nek se jebavaju po nasim njivama ni nisu za bolje...
lemmy sixx Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 (edited) @jare Jovanovic je u Zvezdi 2 meseca,imas veze sa fudbalom koliko ima i Dutina. Edited August 30, 2012 by lemmy sixx 6
Мајор Гашпар Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Мислио сам да без Илиева Партизан неће видети Европу, али сам се преварио и то јавно признајем. Да се никада не поново оваква игра. Најгори Партизан у последњих 20 год. Волков и Чаша најбољи.
SkullKrusheR Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 nocas sandra partizan guta bugarsku slezovinu. 8
Recommended Posts