Jump to content

Recommended Posts

Posted

И мустафа и овај стамени су жешћи шиптари и сељаци. Ко деца нека јбт. Тај идиотски менталитет никад неће испарити из нашег "фудбала".

Posted

stojke je najveći pizduljan i vaškica modernog fudbala. brani boje parnog valjka, ali tako je. nadam se da neće još dugo braniti.

a ovog stamenog ljombera mustafe hlebom hrane u naftonosnom azerbejdžanu. tutuban.

• Upvote 2
Posted

Kakva je ono seljačina sunce ti ... nije ni čudo što mu je vrhunac karijere igrati u Azerbejdžanskom timu a vrhunac života smuvati neku sa Grand produkcije ... ne dao bog nikom ...

Posted

Сељачина тешка... Уосталом,свако ко је икада чуо неку његову изјаву све му је јасно. Човеку је проста проширена реченица мисаона именица. Само ми није јасно како разне дебиле по интернету није срамота да се ложе на његову максимално сељачку и неумесни изјаву. Зато нам је фудбал и у толиком курцу,кад га играју разни дебили попут Стаменковића,Лоле и сличних.

Posted

Сељачина тешка... Уосталом,свако ко је икада чуо неку његову изјаву све му је јасно. Човеку је проста проширена реченица мисаона именица. Само ми није јасно како разне дебиле по интернету није срамота да се ложе на његову максимално сељачку и неумесни изјаву. Зато нам је фудбал и у толиком курцу,кад га играју разни дебили попут Стаменковића,Лоле и сличних.

• 2 weeks later...
Posted

razumem da je vermez svesno igrao bez spica i na reuzultat, al je bilo ocekivano da se desi kiks. a desio se u najgorem mogucem trenutku. a i rubin je igrao sa 30% snage. jbg, nista neocekivano, samo smo trebali da pokazemo malo muda.

• 3 weeks later...
Guest Bata Životinja
Posted

Pročitali su da je Sliniša rekao da je Šćepović kao Ibra :haha:

Posted

Sad treba podržati Lazara, a ne psovati ga. Tomić i ostali kreteni su zaslužili batine, Markec nikako.

Ne znam za vas, ali ja sam imao utisak da ove iz Intera žestoko boli kurac da trče, jedva su se mrdali po terenu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...