SkullKrusheR Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 'ladno taivo u bursi, bio najjachi bek u pes 10-ki.
B@K@ Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Hoćemo, ali ćemo koristiti zaštitu. Svršićemo u kurtonu. 1
kuruz Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 šta radi Vojvodina! evo linka http://www.trt.net.tr/trtWorld/Canli/live.aspx?y=tv&k=trtspor&dil=de
Dead Man Drinking Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Normalno. Igraju k'o ljudi, a ne ko Zvezda i Partizan
Descender Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Voša igra odlično, biće vrhunska ekipa ove sezone! Krajnje je vrijeme da se konačno uključe u trku i da ovaj put ne bude kao u 82736478236 slučajeva ranije kad evropske utakmice odigraju sjajno, skupe odlične igrače, a onda prdnu u čabar...
..charlie.. Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Odlicna Vojvodina za sad, turci nista nisu pokazali u prvom poluvremenu. Steta za Vojvodinu ako se rasprodaju sad, taman su se skockali....
..charlie.. Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Bas jeste, steta sto ga Misko Taksista nije spazio prvi...
Dead Man Drinking Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 I to bi bilo to. Više me je iznenadila Vošina odbrana nego napad. A Zvezda, k'o Zvezda
sale 3sm Larry Flynt Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Jebem ti mater tunjavu, sutiras ko baba neka, oooo jebem ti cigansturu degenerisanu! :udri: :udri:
truliandedzombileš! Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 svaka čast voši, uturiše više golova no groblje i cigan mala skupa... u četiri utakmica. tužno je što će na kraju biti opet metafizičke, karmičke priče o tome kako lopta neće duđe i to ti je. neće sama.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 u potpunosti citiram isto to, o jebo mu bog majku glupu.Kompletan idiJot.
Мајор Гашпар Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Милијаш специјалац. Само шаље балонке. Није претрчао 500 м. Уз Вешовића најгори. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 ma nabijem ih na rdjavu armaturu sve do jednog.jebo im Bosko policajac s Petlovog Brda mater. 2
lemmy sixx Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Plitak potok a voda duboka.Teska kara banana.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 vala bas kara banana.jos propustih Vojvodinu da gledam.
Srlandand Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Bravo za Vosu, mi ocajni, jebeni Milijas. Partizan i kao nosilac s ovakvom igrom ne znam koliko moze do LE, a Vojvodinu ce standardno da usere najgori moguci zreb pa ce svi da se koncentrisu na JSL.
Sreta Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Milijas je do jaja lik. Duvajte ga. Postrojili smo mali Milje i ja sve pedercine sto su ga pljuvale. Promasio nalpi, sta me boli kurac. Los je- los je. Al da mi dodju neki Descenderi na tribinu da ga pljuju, moze, ali juce. Na kolena pred Guzonju. Zvezda, jbg, tesko mi pada, ali kurcina, moze se reci gola kurcina. Major bacio pricu o Vesovicu i Guzonji, svaka cast. Mali milje i ja smo uneli alkohol, tako da me bas boli tukidit. UNELI SMO ALKOHOL UNELI SMO ALKOHOL Samo da pohvalim citat. Baja Mali bog!
Recommended Posts