Jump to content

Лига Европе

.:Thor:.

Recommended Posts

Очекивано је све ово с обзиром да смо се једва саставили. Да смо комплетни, примили би један и имали бар 2 шансе.

Само да се не обрукамо на страни. Сад би могао АЗ да узме бод на страни.

a da je Bilbao bio kompletan?

Ниси ме разумео, Јаре. Партизан би примио један гол и имао би 2 лепе прилике. Изгубили би у сваком случају, само што би се бар играо неки фудбал.

• 2 weeks later...

Nije to JSL, pa da se svi sklanjaju blizancima. Jbt, naše prvenstvo je smešnije nego u eri Obilića. Katai prvi strelac, neki mali anonimus Živković kao traži ga pola Evrope, i sl. :D

Treba ih napuniti dobro s vremena na vreme, čisto da se spustimo na zemlju. Još je i Zvezda imala sreće, pa je ispala rano od tima sa Real Madrid budžetom i omladinskom školom a'la Ajax iz Kazahkurcastana. :)

Nerado to govorim, ali treba da se ugledamo na Hrvate, koji masovno bojkotuju reprezentaciju i Dinamo, iako imaju rezultate. Slično je i sa njihovim medijima.

• Downvote 1

Dok god se vi nama sklanjate po tradiciji, ja sam srecan :mhihi: Vidim Hrvati su imali velike koristi od bojkota Dinama, kao i sam Dinamo, uostalom.

Eto vidiš.... Da nisi srećan, bilo bi u redu. ;) Samo se kod nas još uvek raduju zbog nameštenih utakmica.... :D

Inače, ne tako davno, u BKK eri, pobeda protiv musavih je bila realnost za Vošu. ;)

Šta imaju Hrvati od bojkota? Realno ništa, ali su za nijansu bliži normalnom stanju u njihovom savezu.

Tag hoya tvoja poruka pred pusenje kurca?

Pa nista... Kad se ujedine sve kite jumetala, sva jaja, postacu prvi pusac u rs domenu, u eu, rusfolderu i u ruskoj dumi.. okrenucemo se pusenju kurca, gorece cmarne dlacice, gorece intimna regija... HVALA!

• Upvote 3
  • Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...