Мајор Гашпар Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Одиграли сте 10 последњих мин како треба. Појели вас пресингом, скок игром. Лагано, без икакве панике у дефанзиви, свако на свом месту. Тако ћемо и ми сутра да прођемо.
darkonet Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 odlicni smo bili..verujem da je i Milojeva taktika bila da se branimo koliko mozemo na sredini pa da istrcimo kontru primljen jako glup gol, imali smo dve dobre sanse, ne znam koji je Pesicu danas, Ben prosto tanak u zavrsnici ali ume s loptom ja prezadovoljan, ruska govna me nisu impresionirala...ne volim takve ekipe, ne igraju nista ali ih ne mozes dobiti da jebe oca okrecemo se obavezama u prvenstvu i kupu
Мајор Гашпар Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Узимали вам лопту после 2-3 додира, али ако је вама ово одлично, шта ја ту имам да се мешам. Ви 80 мин лопту нисте могли да изнесете преко пола. Милојевић чекао прекид, али јбг, нису они веверице. У другом вас појели, испромашивали се. ЦСКА екипа без завршнице, Али је зато одбрана стена за просечне клубове попут Партизан и Звезде. Гол школски, али је било играње руком на средини.
23/16 Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Ovo je realno maksimum. Momci su dali sve od sebe, oni bolje ne mogu.
Sreta Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Jajarica klasicna. Klub ogromne tradicije i jos veceg imena u evropskim krugovima ne sme da jajari protiv bilo koga. Vise bih voleo da smo izgubili 3-1 na primer, nego ovako smrdljivo. Dali smo ukupno 3 gola u sto utakmica, pa je i ovo uspeh. Sreca pa ima i jedan gori klub koji se plasirao u 1/16 finala, zagrebacki po tradiciji, po novijoj navijackoj istoriji splicanski. 1
Hail Metal Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Drago mi je da je klub fanova stranke SNS ispao. Ali tu je dnevnik i reklama za metro, prema tome glavu gore snsovci. Partizan danas dobija 0-3. 2 1
darkonet Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 hriscanskih se maceva vise cuvajte nego turskih jatagana
Мајор Гашпар Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Играмо као цигани јуче. Метар по метар освајају терен, губимо лако лопте. Једино што смо нешто одиграли првих 10 мин.
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Drago mi je da je klub fanova stranke SNS ispao. Ali tu je dnevnik i reklama za metro, prema tome glavu gore snsovci. Partizan danas dobija 0-3. Riiight.
Мајор Гашпар Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Убили су нас у свим сегментима. Имам утисак да је сваки играч претрчао 5 км више.
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 U ovom dvomecu njima e bilo dovoljno sto su na svakom delu terena dobro postavljeni...nasi uvek na pogresnom mestu, nedje sa strane, daleko od lopte, hvatanje ziala klasicno Ovi ljudi, bar igrau skolski...na bok, ko u rukometu...uvek se ubaci neko da pripreti sa strane bilo sutem, bilo upotrebljivim centarsutem A mi seljacki, kroz sredinu, nabiemo se na mali prostor, sudaranje, navlacenje igraca, tragikomedia Poslednja akcia na utakmici cist Monti Paiton, sa sve uletanjem Stoiketa u blato i golom iz kontre...bilo e za plakanje od muke, ali iz nekog razloga sam umro od smeha, sto dovoljno govori o utakmici
Мајор Гашпар Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Урошевић изнесе лопту, носи је 30 м и онда стане, окреће се, нема коме да дода, па врати до штопера, а штопери Стојковићу.
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Pa i onai sut Pantica u prvom poluvremenu, golman njihov odreagovao kao Olimpiakosov u Pireiu - odbila se lopta kao od gume...i umesto neko da utrci i prihvati poklon oberucke, covek e uspeo da odigra ca-ca-ca i laganica pokupi to stoe zasrao...nasih ni na 20m od gola
Мајор Гашпар Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Да, да. Тавамба је био далеко од гола, избацили га на 25 м, тотално безопасан. Добро је Врба снимио ситуацију. Ми смо ово у БГ изгубили.
truliandedzombileš! Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 svaka njima čast što su ovakvi kljakavi i kilavi dogurali ovoliko sezona za pamćenje ispali smo 20 sekundo nakon što smo dali gol u bgu, kada su gaće počele da se tresu, a glave da misle kako sačuvati 1 - 0 sledećih utakmicu i po. jajare. cigani su po pitanju karaktera za klasu iznad ove sezone.
darkonet Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Nema doktora Akija da se javi, lezi u krevetu, kosti ga bole. Ne moze da gleda, oci mu suze. Nema sanse da dodje veceras. Vidimo se nikada, a cujemo se jos manje! Uz moju zelju da sto pre ozdravi. 1
darkonet Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Vidim da vaskoliko forumastvo cuti o penaltiku protivu velikog Milana sinoć Trebalo je da ih Gatuzo pokolje sinoć Prekinuo nam Arsen tromesečni niz Nezasluzeno
kuruz Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 šta da dodamo kad je Gatuzo sve lepo rekao https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&dd=16&nav_id=1369928
Мајор Гашпар Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 Kakva nedelja, ne zna se koja je utakmica ludja. Rafal Salzburga, ludnica.
Recommended Posts