Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovakvi porazi bi imali smisla kada bi isti igrači igrali i naredne godine. Ovako, Lazar će otići najkasnije sledeće zime, a ostaće nam Miljković kojeg ni majka ne prima u kuću.

Guest Bata Životinja
Posted

Lazaru nije ovo prvi put da promašuje stopostotne šanse, i treba ga psovati, neka odraste pičketina, svaki put se usere kad igra važne utakmice.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ovakvi porazi bi imali smisla kada bi isti igrači igrali i naredne godine. Ovako, Lazar će otići najkasnije sledeće zime, a ostaće nam Miljković kojeg ni majka ne prima u kuću.

Ajde prestani vise da seres.

Najsmrdljivije govno od utakmice,televizor mi se topio svaki puta kada sam presao preko kanala.Steta sto nije pao meteor i pobio i jedna i druga ustaska govna.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Utakmica nikad gora za gledanje.Ne znam dal su gori ovi nasi ili italijani. Iskreno sam ocekivao malo bolju tekmu ali je zapravo bila sranje.Pa mi kad se skupimo u kraju i pikamo fudbal interesantnije je za gledanje nego ovo od sinoc.Bruka za oba tima.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Ne bih se složio, tekma je bila bolja od Liverpul - Anži, to je bio očaj

Mi smo solidno igrali, Vermez dobro postavio taktiku, ali naravno karte se stavljaju na nesposobnog Lazara Markovića kojeg stalno dižu u nebesa.

Posted (edited)

У праву је Бата да је мали подигнут у небеса. Мора добро да се натопи дрес да би био класа и поштоман.

Голови се морају постижу и ван ливада Јелен лиге.

Edited by Ефенберг
Posted

Vermezovic pizdurina celava.Serem mu se u taktiku pickastu.

sipkom bi ga tukao dok mu i te tri dlake ne otpadnu

Голови се морају постижу и ван ливада Јелен лиге.

ma za bolje i nismo.Jebem ti morone od srpskih "trenera" i "strucnjaka" i njihovog forsiranja stila igre iz '53.Sta oni misle s tim da urade danas u fudbalu.Imbecili.

• Upvote 1
Posted

Дечко има 18 година, а већ су га продали у Челси, Интер, Реал... Феноменалан је играч, креће се као нико други у репрезентацији и Партизану и треба га подржати на сваки начин.

Guest Bata Životinja
Posted

imali su još neki napadači 18 godina, i trpali su koga stignu

jednostavno, 18 godina više nije mlado u fudbalu, i ne može iza toga da se krije

Феноменалан је играч, креће се као нико други у репрезентацији и Партизану и треба га подржати на сваки начин.

sve je od toga tačno, samo nema ono što je ključno za napadača - da ne bude pička pred golom i šutne loptu precizno, snažno i na vreme

jbg, bolje da bude jadni žgoljavi kao Inzagi ali da zna da šutne prokletu loptu

ili neka ga premeste na poziciju koja mu više odgovara, jer on špic i polutka nije, stavite ga na krilo kako je i hteo Vermez pre Slinišinog filozofiranja.

• Upvote 2
Posted

bata iznio cinjenice,nema dobrog napadaca bez bezobrazluka i inata,bas je inzagi fenomenalan primjer,nit' tehnike,ni brzine,ni snage,ali sta je u karijeri napravio sa osjecajem za loptu i prostor i upravo bezobrazlukom i inatom.

Posted

Ovaj dečko je uništio odbranu Intera na Meaci bez pomoći bilo kakvog krštenog napadača i veznog, osim genijalnog Saleta kapitena.

Pritom, u našoj ligi ima dve ili tri jake utakmice godišnje, tek je počeo da igra za reprezentaciju i jednostavno nije imao gde da napreduje do sada. Iz prve ruke znam da nije splavar i kreten, tako da je pred njim sigurno velika karijera.

Posted

Престао сам одавно да верујем да ће Марковић бити играч.

Убили су га менаџери и све што иде уз ту причу. Ни сенка оног клинца кад га је Станоје гурнуо у ватру.

Никад Маркец, увек Џиги.

Нови Ефенберг. Убиће неког до 20. год.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...