Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne bi ja ni priznao, nego me ovi novinarski lešinari krenuli vređati. Te nisi igrao sa napadačem, te nisi igrao ofanzivno. Ajde bre, šta oni znaju. Pa da znaju nešto ne bi bili novinari. Bem ti i ko mi uvali onog Jestrovića da sa njim igram.

Posted

Ja predlazem ova dva eminentna strucnjaka , da budu na celu selektorske fotelje nacionalne selekcije,ipak je iskustvo iz fdbalskih velesila kine i bugarske neprocenjivo:)

• 4 weeks later...
Posted

Bio sam na tekmi i poprilicno sam razocaran Zvezdaskom populacijom... Kad je bilo najteze, neki navijaci su odlazili kuci, a u toku je bio tek '65 minut... :no: Sever je naravno ostao pun, respect za to, al seljanija matora koja je tu samo kad zvezda dobija... ne mogu takve da smislim... po prvi put u zivotu sam navijao za C.Zvezdu i vidim matore oloshe koji su pizdeli samo prvo poluvreme i koji su posle primljenog gola odlazili kuci... totalan disrespect PUBLICI C.Zvezde... :no:

Posted

Нестаде едит...

Можда бих и отишао да они болесници нису онако зверски мучили човека који је радио свој посао. Јебем им матер болесну, све их треба попалити.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...