lemmy sixx Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Nisi ustasa,nego si grobar.I ja se veselim kada Partizan izgubi (sem kada igra sa Hrvatima).To je normalno.
Thule Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Jbg, ja ne mogu da se veslim kada Partizan izgubi od stranaca... Kakvi god da su, naši su.
Milorad Alkosanović Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Jebi ga momci, pokušali smo sve što je bilo u našoj moći. Možda nisam uz'o bod, ali sam zato uzo metaksu u duty free shopu.
Miodrag Ješić Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Auh Kosane, kućo stara, pa zar te ničemu naučio nisam. Ma ko je izgubio od Arisa? Nikad ne priznaj poraz. Nego, jesi uzeo i meni jedno bure?
Milorad Alkosanović Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ne bi ja ni priznao, nego me ovi novinarski lešinari krenuli vređati. Te nisi igrao sa napadačem, te nisi igrao ofanzivno. Ajde bre, šta oni znaju. Pa da znaju nešto ne bi bili novinari. Bem ti i ko mi uvali onog Jestrovića da sa njim igram.
Miodrag Ješić Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ajde Kosane, ne budi na kraj srca. Da skoknemo ti i ja na brzaka na par čašica?
Hail Metal Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ja predlazem ova dva eminentna strucnjaka , da budu na celu selektorske fotelje nacionalne selekcije,ipak je iskustvo iz fdbalskih velesila kine i bugarske neprocenjivo:)
Zagrivuk Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Mislim da im je mesto u Zairu, cuo sam da imaju odlican tim. Mozda prvu podedu budu imali bas protiv nas ( Kao sto nam se uvek i desava )
Geozee Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 :) Kosane... naci ces posao u nasem ragbi timu...
Џрк Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Sta god da se sa njim desi, ti ces i dalje srati po yumetalu
Geozee Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Pa cemu yumetal sluzi? Nisam ja nikad srao, dok nisu i ostali poceli...
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 defanzivna taktika za ekipu kojoj je odbrana najveca supljina, vrlo pametno, a inace, jajarska taktika za protivnika koji nije bolji, a i nije previse napadacki sposoban, cisto da bude josh veci abomineishn za kosana....
Angelystor Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Bolton: Al Habsi – Hant, Semjuel, Meite, Mihalik – Spid, Janakopulos, Teimurijan, Vilhelmson, MekKan – Braten :) :)
Zagrivuk Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ma bre bruka! A i prestacu da pratim nas fudbal. Aj da namestaju da pobede, nego prodaju utakmice. Ne mislim na ovu, mislim uopste!
Селектор Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Да,у овом тренутку то је права реч: БРУКА !!!
Geozee Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Bio sam na tekmi i poprilicno sam razocaran Zvezdaskom populacijom... Kad je bilo najteze, neki navijaci su odlazili kuci, a u toku je bio tek '65 minut... Sever je naravno ostao pun, respect za to, al seljanija matora koja je tu samo kad zvezda dobija... ne mogu takve da smislim... po prvi put u zivotu sam navijao za C.Zvezdu i vidim matore oloshe koji su pizdeli samo prvo poluvreme i koji su posle primljenog gola odlazili kuci... totalan disrespect PUBLICI C.Zvezde...
kuruz Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Срећа што сам у четвртак успео да продам карту за 600 динара...
kuruz Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Нестаде едит... Можда бих и отишао да они болесници нису онако зверски мучили човека који је радио свој посао. Јебем им матер болесну, све их треба попалити.
Recommended Posts