Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја не пратим инострани фудбал (тако да не знам каква је била игра), али кад сам видео резултат и кад је Бајерн давао голове, вриштао сам од смеха. Немци, мамицу им јебем....

Posted
O Boze... Zasto me sve to podseca na Zvezda-Bajern jesenas...

znaci cela marakana je tada htela da razapne raspalog Randjelovica mamu mu jebem grobarsku

Уф, не подсећај. Био сам на северу тада и мислио сам да ништа горе у животу нисам видео...

Posted

da, posle tog poraza od bajerna tri-cetiri dana nisam uopste gledao sportske strane na netu ni slusao sportske vesti uopste bilo gde koliko sam se smorio...

• 3 weeks later...
Posted

eto konacno nego da ih spusti na zemlju

ako planiraju ozbiljnije ucesce u Ligi Sampiona sledece godine morace nemci to mnogo ozbiljnije, prvenstveno sto se tice odbrane i da ne potcenjuju protivnike...

a Rusima svaka cast, odavno nisam gledao ovako demoliranje :)

navjam za njih u finalu i stvarno steta sto Pogrebnjak nece igrati zbog dva zuta

Posted

Nisam gledao ali svaka cast , klub iz Sanktpeterburga mi je omiljen ruski tim , ... secam se izjave Kezmana od pre pola godine da bi voleo da zaigra za Zenit :)

Posted

'Bem ti kup uefa kada drljavi Rendzers igra u finalu.Zao mi Fiorentine,volim taj klub,a lose je sto su u padu forme u poslednje vreme,pa da ne popuse 4.mesto u ligi i umesto njih u LS ode onaj zvalavi Milan.

Posted

ko dade onom vijeriju da puca penal :no::udri::violent: .

prosto je neverovatno da ga neko jos uvek drzi u igri, iako poslednjih sto godina ne pokazuje nista!!!

Posted

ipak je odigrao vrlo dobru sezonu, steta za promasen penal, steta za fiorentinu i steta za fudbal uopste sto je rendzers prosao. valjda ce ih zenit odrati u finalu, trebalo bi.

Posted
a Rusima svaka cast, odavno nisam gledao ovako demoliranje :)

Ниси гледао јебачину у Леверкузену? Оно је такође било светски.

Posted

Gotivim Rendzere, i podrzavacu ih u finalu kao i protiv smrdljivih 'talijana(In your face Liverani! :P), ali ono shto oni igraju jest' tuga : ) Evo i u Shkotskoj se bash trude da izgube titulu...

• 2 weeks later...
Posted

Шта блех? Шугави Ренџерс је направио једну изгледну акцију за целу утакмицу. Још да је Погребњак играо не би им гинула петарда.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...