DBrave Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 bajern ume da daje golove ali itekako i da ih prima
lemmy sixx Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Danas nisu umeli ni da ih daju...poklonio im Hetafe sva tri komada.
Axeanosilas Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ја не пратим инострани фудбал (тако да не знам каква је била игра), али кад сам видео резултат и кад је Бајерн давао голове, вриштао сам од смеха. Немци, мамицу им јебем....
kuruz Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 O Boze... Zasto me sve to podseca na Zvezda-Bajern jesenas... znaci cela marakana je tada htela da razapne raspalog Randjelovica mamu mu jebem grobarsku Уф, не подсећај. Био сам на северу тада и мислио сам да ништа горе у животу нисам видео...
sabre Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 da, posle tog poraza od bajerna tri-cetiri dana nisam uopste gledao sportske strane na netu ni slusao sportske vesti uopste bilo gde koliko sam se smorio...
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Bog te jebo kako je Zenit razvalio ove pacere!4 komada sunce ti jebem.Ovaj Bajern nije ni za kurac.
DBrave Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 eto konacno nego da ih spusti na zemlju ako planiraju ozbiljnije ucesce u Ligi Sampiona sledece godine morace nemci to mnogo ozbiljnije, prvenstveno sto se tice odbrane i da ne potcenjuju protivnike... a Rusima svaka cast, odavno nisam gledao ovako demoliranje navjam za njih u finalu i stvarno steta sto Pogrebnjak nece igrati zbog dva zuta
Hail Metal Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Nisam gledao ali svaka cast , klub iz Sanktpeterburga mi je omiljen ruski tim , ... secam se izjave Kezmana od pre pola godine da bi voleo da zaigra za Zenit
Nimrod Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Dobio je Bajern kurac,i to tvrd,tvrd za mnogo godina.
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 'Bem ti kup uefa kada drljavi Rendzers igra u finalu.Zao mi Fiorentine,volim taj klub,a lose je sto su u padu forme u poslednje vreme,pa da ne popuse 4.mesto u ligi i umesto njih u LS ode onaj zvalavi Milan.
wasd Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 ko dade onom vijeriju da puca penal . prosto je neverovatno da ga neko jos uvek drzi u igri, iako poslednjih sto godina ne pokazuje nista!!!
sabre Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 ipak je odigrao vrlo dobru sezonu, steta za promasen penal, steta za fiorentinu i steta za fudbal uopste sto je rendzers prosao. valjda ce ih zenit odrati u finalu, trebalo bi.
RNA Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 a Rusima svaka cast, odavno nisam gledao ovako demoliranje Ниси гледао јебачину у Леверкузену? Оно је такође било светски.
Grob Bez Dna Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) auuuuu...bas mi zao sto nisam bio tu pa nisam gledao...inace, rece mi cale da su ih nabili svetski Edited May 2, 2008 by Amon-Ra
kuruz Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Марш напоље, смрдљиви Италијани!! Браво за великог Вијерија!!
Hail Metal Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Zao mi Fiorentine , ali mi je drago zbog uspeha ostrvskog fudbala , ali u finalu se za Zenit navija !!!
lemmy sixx Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Apsolutno...voleo bih da zbuse ove budjave polumrtve skote.
Zagrivuk Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Nadam se da ce Rusi da ih dobiju..................
Angelystor Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Gotivim Rendzere, i podrzavacu ih u finalu kao i protiv smrdljivih 'talijana(In your face Liverani! ), ali ono shto oni igraju jest' tuga : ) Evo i u Shkotskoj se bash trude da izgube titulu...
RNA Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Шта блех? Шугави Ренџерс је направио једну изгледну акцију за целу утакмицу. Још да је Погребњак играо не би им гинула петарда.
Recommended Posts