Srbin Hamza Posted May 30, 2019 Report Posted May 30, 2019 Arsenal smejurija od tima. Džaka igro neoprostivo, kao tamo neki Švicarac. Nadam se da grom ne udara u Šiptara dva puta. Šaćiri igra za čast.
Koroviev Posted June 19, 2019 Report Posted June 19, 2019 Ajde, jebao vas Šamrok da vas jebe... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zreb-za-drugo-kolo-le-partizan-ide-na-ostrvo/330313
Мајор Гашпар Posted June 19, 2019 Report Posted June 19, 2019 Na papiru, Skoti deluju tanko. Bice bar muskog fudbala.
Koroviev Posted July 22, 2019 Report Posted July 22, 2019 I tako... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/malatija-tim-zvucnih-imena-tore-giljerme-donald-kamara-a-sprema-se-bomba-u-liku-adebajora/333211 Srećom, evo Maradone Gigića. Laknulo mi je.
Мајор Гашпар Posted July 22, 2019 Report Posted July 22, 2019 Imam neki osecaj da ce taj Gigic pokazati najvise od svih pridoslica. Nije mu tesko, doduse.
darkonet Posted July 23, 2019 Report Posted July 23, 2019 ja imam osecaj da ce donald da vas prca pod uslovom da prodjete konobare iz velsa
Мајор Гашпар Posted July 23, 2019 Report Posted July 23, 2019 "Na sta lici Donald? On kao da je, ovaj, Halid Muslimovic, sa onim plavim cuperkom."
Koroviev Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 Ko je odgledao ovo poluvrijeme, živeće večno.
obsessed by cruelty Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 hajlajti sudija ocenas i iskusno izbegavanje stranica da izgovori ime onom Farquharsonu o fudbalu ako ga bude u sledecoj
Koroviev Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 Kao i reklama starih prijatelja ovakvih izvođača fudbalskih radova, kakve smo imali prilike da gledamo ove zle večeri: https://www.tongsfuneralservice.co.uk/ Da ne zaboravim, pitanje je da li je gol Šćekića uopće regularan, ipak je to kreatura koja je priznala nelegitimno Kosovo, tako se i odnosimo prema njegovom zgoditku, ne budimo gejlije, budimo Srbi iako smo to što jesmo.
KazimKazim Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 (edited) Straia bogotac zdominirao vise puta sa MalatiasporT Velsani doktori, prezabavan mi bio njihov performans, od mozda 10% fuzbala i 90% rvanja...plus trener, tabadzia iz niskobudzetnih britanskih filmova stail 😄 E, posle, vrag odneo salu, mirisalo e na naineopopularni rezultat, ali ga Scekara maistorski uvalio, za miran san, bar trenutno Ne bih imao nista protiv, akoe Savo vec odlucio da ziheraski odradi sezonu i stalno dobiamo sa tako 1:0...ali mislim da sa trenutnim stanjem igraca na lageru, smanjuiu se sanse da uopste neko postigne i tai edan gol, eventualno slucaino ili BaNbi da uvalja neki slobodnjak Za pocetak, ako namie do ofanzivnog fuzbala Celavi Miletic ne sme igrati desnog beka...da bi Tosic iole odglumio poziciu desnog krila i nesto odigrao mora da dodze bek tipa Vulicevica iz perioda Marka/Kize...valjda Brezancic moe da se rehabilitue i neko da dodze umesto Ivanovica levo, sigurno ce biti poacanje u odnosu na njega, samo pitanje da li moe generalno da pravi razliku...krsten srednjak da organizue igru i povuce napred, a ne da Pavlovic izvodi salto mortale van pozicie (mada mu skidam kapu za ono, muda do poda i razbioe apatiu) i vuce loptu od naseg do njihovog gola...Sceka i Zdielar u nekoi, Napredak Krusevac ziheraskoi igri su boNbona, ali za ozbiljnie stvari ne mogu da prave razliku ni protiv Velsana I da se pomolimo dae Gigic zver ispod radara, sa Ozegom i Sadikom ce biti cupanja kose, dlaka na dlaci nece ostati 😄 Jos ce i biti ekstra sto se Ozeg vratio, Sadik zalutao u fuzbal i gori e cak i od ja garantuem za ovog momka, Ivicinog miljenika Edited July 25, 2019 by KazimKazim
KazimKazim Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 Quote Negde iza kulisa, u potaji, smesi se brk coveku koji je garantovao za ovog momka Sumu
Мајор Гашпар Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 Ivica je jos u klubu. Redovno putuje na gostovanja. Drugim recima, povlaci poteze iz senke i donosi klubu milione.
Koroviev Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 Boli nas falus: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-zbog-rasizma-dve-utakmice-bez-publike/334852
Мајор Гашпар Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 Objasniti lepo ko su cigani. Najjaci su, najjaci..
kuruz Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 maloumnici sa keltskim krstom su stalno tuOnePlus 6 / Tapatalk
Sreta Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 Boli vas uvo odradicete u sledecim kvalifikacijama sa nekim papcima 😀
Мајор Гашпар Posted August 13, 2019 Report Posted August 13, 2019 Vucela kaze da imamo keltske krvi i da je zato keltski krst. Ne znam sta Kuruzu nije jasno.
Recommended Posts