RaVeN Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Bravo...to niko da pomene...jbt, ljudi nisu imali dovoljno vremena da se priviknu na podlogu i to je glavni uzrok losoj igri !!! A ne bi bilo lose da Delije malo posete upravu Zvezde...ono, kafica, meza...opustena prica ....
Grob Bez Dna Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 bili su.neki 'navijac' udario koromana...jedva sprecili tucu.
Grob Bez Dna Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) politehnika iz temisvara...nije lose. apoel - salke. Edited August 29, 2008 by Grob Bez Dna
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) Zvezda je igrala k'o kurac i prošla onako kako je i igrala. Zvezda je prosla bolje nego sto je igrala, zasluzila je da izgubi sa bar 3 gola razlige. U stvari Zvezda niej ni igrala, ja nisam video ni jednu akciju, tri spojena dodavanja vec samo ispucavanje i bunarenje, a tako se igra fudbal samo u prvom razredu osnovne. A Javor je, cini mi se, bolja ekipa od nas jer zguzili su Vojvodinu koja je zguzila nas pa je logicno da nas dobiju. Mislim da je nejbolje lepo preorati Marakanu i kapulu posaditi, bar neka korist da bude od tog terena http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=44 Partizan - Politehnika Temisvar Eto prolaza za Partizan, opet ce igrati Ligu UEFA, a i neka igraju, zasluzili su Ajaks - Borac E jbg Cacani, ovo je ipak kraj za vas, ali bar cete uzivo videti prave zvezde fudbala Edited August 29, 2008 by Routasydän
Hamsun Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) Kad je mogao Dinamo da pobijedi na Amsterdam Areni, može i Borac Edited August 29, 2008 by [kinetic]
Селектор Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Борац у том двомечу стварно нема шта да изгуби, зато би требало да уђу крајње растерећено и пруже свој максимум, макар и пукли к`о звечке! Нисам синоћ гледао Звезду, а и боље што нисам, тек сада читам шта се све дешавало и не верујем својим очима! Срж проблема и тему за размишљање лепо рекох јуче: Докле год се не буду приватизовали клубови, по могућству страним капиталом, фудбал, а богами и остали спортови ће нам таворити, а ви шатро навијачи ћете имати мотива за мржњу напретек! Боље се запитајте ко то кочи приватизацију клубова и због чега, јер тај је најодговорнији за тренутно стање у коме се налазимо ... Једино гре`ота бачених пара за траву, боље да су нахранили гладне!
Thule Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Zvezda je prosla bolje nego sto je igrala, zasluzila je da izgubi sa bar 3 gola razlige. U stvari Zvezda niej ni igrala, ja nisam video ni jednu akciju, tri spojena dodavanja vec samo ispucavanje i bunarenje, a tako se igra fudbal samo u prvom razredu osnovne. A Javor je, cini mi se, bolja ekipa od nas jer zguzili su Vojvodinu koja je zguzila nas pa je logicno da nas dobiju. Mislim da je nejbolje lepo preorati Marakanu i kapulu posaditi, bar neka korist da bude od tog terena :da: Ja nisam ni razočaran toliko. Prešao sam na novi nivo - nevjerica. Ne mogu da vjerujem da je iko ko je makar dva puta u životu pipnuo loptu u stanju da se onako sramoti. Ajmo sada, osnove fudbala - dodavanje. Dok ne savladaju osnove nema ništa od igre pa ni od rezultata. Isto to važi i za reprezentaciju.
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ma sto je najtuznije oni ovo rade da spuste cenu Zvezdi, na kraju ce je kupiti neki oligarh javnost ce se buniti, navijaci, oligarh ce malo podmazati gde treba i sve ce se stisati .....ma treba to preorati i kapulu posaditi, najtuznije od svega je to sto ti "igraci" zaradjuju mesecno vise nego neki inzenjer ili doktor za godinu dana ili cak vise, a ne znaju da sastave dva dodavanja iako SAMO TO vezbaju citav zivot! Stvarno za neverovati
Thule Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ma sto je najtuznije oni ovo rade da spuste cenu Zvezdi, na kraju ce je kupiti neki oligarh javnost ce se buniti, navijaci, oligarh ce malo podmazati gde treba i sve ce se stisati .....ma treba to preorati i kapulu posaditi, najtuznije od svega je to sto ti "igraci" zaradjuju mesecno vise nego neki inzenjer ili doktor za godinu dana ili cak vise, a ne znaju da sastave dva dodavanja iako SAMO TO vezbaju citav zivot! Stvarno za neverovati To mi je uvijek bilo tragično - dobijaš masne pare da po čitav dan šutiraš loptu, i onda nakon godina i godina treninga, godina i godina igranja ti i dalje ne znaš da dodaš loptu igraču ako je ovaj udaljen više od 4 metra od tebe. Kapula, nego šta, makar će roštilj valjati.
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Kapula, nego šta, makar će roštilj valjati. Taj rad Inace kad vidim ovo strasno mi je zao sto nisam trenirao fudbal, pa da sam ne znam kako los nema sanse da bih bio losiji od ovih baba, to je nemoguce, barem bih mogao precizno da dodam loptu na 10 metara i da trcim, za to ne treba neki talenat
sabre Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 dajte ljudi sta se primate, te preorati te ovo te ono. jeste lose sad ali to ne znaci da ce zauvek biti tako jebote, pa jedan juventus je ispadao u drugu ligu jebote, olimpik marsej isto, milan, fiorentina, pa evo ih nazad, ponovo jasu! a vi biste odmah da preoravate i da zatvarate, polako jebote...
Feniks . Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) najtuznije od svega je to sto ti "igraci" zaradjuju mesecno vise nego neki inzenjer ili doktor za godinu dana ili cak vise, a ne znaju da sastave dva dodavanja iako SAMO TO vezbaju citav zivot! Stvarno za neverovati Bas tako, svi fudbaleri zaradjuju za nase uslove fantasticne pare a niti znaju nesto i sto je najgore, ni ne trude se nesto posebno...a mi se nerviramo zbog tih kretena(bez obzira ko za koga navija) Ma, ja bih vecini njih podelio par vaspitnih, da ih sretnem negde... I tuga je, ovi stranci(bar vecina) se jos i trude, za razliku od nasih zvezdica... dajte ljudi sta se primate, te preorati te ovo te ono. a vi biste odmah da preoravate i da zatvarate, polako jebote... Meni je krompir omiljeno jelo(jos u kombinaciji sa rostiljom, mljac) pa nas moras shvatiti, zna se da Srbi vole dobru klopu Jos kad se zalije sa pivom...pa se dovedu i neke zene, sta ces bolje, kome trebaju krivonogi fudbaleri... Routasydan, da li sam u pravu? Edited August 29, 2008 by Feniks .
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) Routasydan, da li sam u pravu? Apsolutno si u pravu druze, jedino sto ja nisam rekao da treba krtolu posaditi vec kapulu (crni luk), zato Thule kaze da bi rostilj bio dobar jer gde si video dobre cevape bez kapule Naravno, moze i krtola da se posadi, a zene i pivo su tu uvek dobrodosli Edited August 29, 2008 by Routasydän
Feniks . Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Apsolutno si u pravu druze, jedino sto ja nisam rekao da treba krtolu posaditi vec kapulu (crni luk), zato Thule kaze da bi rostilj bio dobar jer gde si video dobre cevape bez kapule Naravno, moze i krtola da se posadi, a zene i pivo su tu uvek dobrodosli Majku mu, tek sad vidim da si mislio na luk, nema veze, zasadicemo i luk i krompir, sa rostiljom sve to ide...i sa pivom...i naravno zenama Sad citam, pa u temisvaru zivi izmedju 10 i 20.000 Srba, plus ce dosta Grobara da ide u Rumuniju, imace Partizan odlicnu podrsku... I citam na navijackim sajtovima, navijaci Politehnike su pruzali podrsku Srbiji protiv siptara...bice to lepo gostovanje...a nije ni skupo...mogao bih i ja da odem...
Karlo SE Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ljudi, ja sam ocigledno slep, ali ne mogu nigde da nadjem koga e Zlezda danas izvukla u zrebu. Video sam da je Partizan dobio Politehniku, a Borac Ajax, ali ne znam koga je Zlezda. Da ne zna neko od vas?
Axeanosilas Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Добри су ови Темишварци, мислим на навијаче.
Axeanosilas Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Цела мандовска управа поднела оставку. Са'ће вас купи чика Мишко.
Grob Bez Dna Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ljudi, ja sam ocigledno slep, ali ne mogu nigde da nadjem koga e Zlezda danas izvukla u zrebu. Video sam da je Partizan dobio Politehniku, a Borac Ajax, ali ne znam koga je Zlezda. Da ne zna neko od vas? olimpijakos.
vudun Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Цела мандовска управа поднела оставку. Са'ће вас купи чика Мишко. Вала, тај Слобин човек од поверења свуда гура свој матори нос. Немој да се појаве неки нови Земунци, или још грђе ако изгубе стрпљење зајебани АВАЛСКИ КЛАН ... биће 3ло & наопако!
lemmy sixx Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Miskovicev sin preuzima stvar,a vraca se i Dzaja.
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Цела мандовска управа поднела оставку. Са'ће вас купи чика Мишко. Ovo je sve namesteno i unapred smisljeno. Sada sam siguran u to. Kao prvo mi je bilo sumnjivo sto su smotanog Bunjevcevica stavili na mesto sportskog direktora, pa covek je smotan kao sajla (ozenio sestru mog prijatelja, cesto dolazio u moj kraj), pa zatim ona svadja sa malim Miskovicem i sad na kraju posle svega ovoga mi je jasno. Sve su to odglumili da bi unistili klub, oborili mu cenu maksimalno, kao mali Misko se borio za klub, ali nije ga niko slusao i sad ce kao da se pojavi kao spasitelj i time misli da kupi naklonost navijaca i publike! PA Toplica je MIskov visedecenijski prijatelj, a takodjer i covek koji ima jako dobar nos za biznis, znaci sve je ovo bio deo njihovog dila. Igra dobar - los policajac! Mame im ga spalim!
Angelystor Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Nem' pojma ovu Politehniku, da je pre par godina rekao bih "prolazimo sigurno", ovako, rechima G. Bunjevchevica:"Treba biti oprezan!" :) Al' stvarno..Rumuni kol'ko poludeshe, imaju dve ekipe u LiZi shampiona..nije mala stvar. On the other hand, igramo drugu tekmu kuci, imamo the upper hand. A...Ajax dolazi u Srbiju! Nadam se da ce tekma da se premesti u BG! Stvarno bih voleo da gledam live ovu tekmu.
Џејсон Њустед Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ipak ovo jos nije u rangu Fljamurtarija.....
Recommended Posts