Jump to content

Recommended Posts

Posted
A...Ajax dolazi u Srbiju! :rockdevil: Nadam se da ce tekma da se premesti u BG! Stvarno bih voleo da gledam live ovu tekmu.

Ја се надам да ће се играти у Јагодини, да би стадион био пун.

Posted (edited)
Ipak ovo jos nije u rangu Fljamurtarija.....

ni blizu.

inace rumuni su u fazonu da imaju sanse 50-50%, link

-----------------------

edit

grobari,jel sad vidite kako se tera uprava?

nema tu dve godine kukanja nja zeko nja bjeko...

(lopez, 29. avgust 2008 17:03)

jedno poluvrjeme i cao uprava a ne ko neki tjeraju upravu dvije godine

(ogi, 29. avgust 2008 17:38)

Oterali smo i grobarsku upravu, a kamoli nasu.. ;p

(Stefan, 29. avgust 2008 17:03)

neki teraju upravu tri godine i josh ne uspeju,a neki to odrade za 15 minuta jedne utakmice!

toliko o tome koi su navijaci mocniji i jaci!!!

(coavuja, 29. avgust 2008 17:13)

Hvala Vam gospodo...

Pokazali ste svima da je Zvezda ozbiljan klub i da sa njom nema zezanja. Ako je Dzajic koji je sve osvojio sa Zvezdom, nakon sto je cuo da mu Delije pokazuju vrata sa stadiona, spakovao kofere i otisao onda je red da to uradite i vi. Grobari vec deset godina pevaju " Zeko Odlazi" pa nista od toga. Zvezda odigra par utakmica lose i ode cela uprava napolje. To pokazuje koliko smo veliki klub!!!

(Pavle, 29. avgust 2008 17:33)

:)

Edited by sabre
Posted

Koji su cigani...ma cigani, sta reci...oni su sad jako mudo, kao, oterali su upravu :)

Jadnici bedni, sad ce Miskovic da vas kupi za male pare...a vi ste nesvesno ucestvovali u tome...a glumite neko ludilo :)

Posted

Да, да, Бари, Токио, Фљамуртари, Динамо...

Имате један од најсмрдљивијих тимова у лиги, комплетни дебили, не памтим овако лошу жлезду, испали сте на најтупавији могући начин синоћ, поклоњен гол, бункер против 9 играча, сумњив пенал.

И сад нека прича о Партизану.

Несрећници.

Posted
Да, да, Бари, Токио, Фљамуртари, Динамо...

Имате један од најсмрдљивијих тимова у лиги, комплетни дебили, не памтим овако лошу жлезду, испали сте на најтупавији могући начин синоћ, поклоњен гол, бункер против 9 играча, сумњив пенал.

И сад нека прича о Партизану.

Несрећници.

Pa pusti ih, tesko im je...pa moraju nekako da se vade...

Mislim da ce im biti uspeh ako budu na kraju drugi, mada, bice mrtva trka sa Vosom...

Posted
Pa pusti ih, tesko im je...pa moraju nekako da se vade...

Mislim da ce im biti uspeh ako budu na kraju drugi, mada, bice mrtva trka sa Vosom...

Битно је да имају своју телевизију. ;)

TV Red Star program za petak, 29.08.2008

8-12 "Bari, Tokio"

Snimak utakmica Crvene Zvezde iz 1991. godine

12-14 "365 dana - Marihuana"

Potresne zivotne price navijaca Crvene Zvezde o iscekivanju novih uspeha

14-15 "Maza i Zbunja"

Goran Vasilijevic i sportski direktor Zbunjevcevic rucaju u restoranu stadiona

15-19 "Bari, Tokio" (repriza)

19-19:30 "Laku noc deco"

Price za najmladje o uspesima Crvene zvezde (snimak golova iz Barija i Tokija)

19:30-20:30 "Vutra za bolje sutra" (repriza)

Snimak postavljanja trave na stadionu

20:30-22 "Crvena Zvezda: CZ" 1. deo (uzivo)

Opsirni intervjui sa najvecim rukovodiocima Crvene zvezde. Direktno ukljucenje iz 29. novembra. Gosti: Dzajic, Cvetkovic, Piksi...

22-00 "Crvena zvezda - Apoel" (snimak)

Erotski film za odrasle

Zelimo vam ugodan provod uz nas program!

:)

Posted

Mislio sam na ispadanje od Apoela da nije u rangu vaseg poraza od Fljamurtarija... Inace,jad,beda,tuga,sve najgore.....A grobari,vama zelim sve sto i vi nama...Axe,daj ukljuci smisao za humor,ovde je ipak puno dece,mrzi me da svaki put objasnjavam kao stari paralitik aka Broj 1

Posted
Sto rece jedan od komentatora na sajtu B92: "Zvezda kao da je kupovala igrace od Del Boja"

:) Obozavam tu seriju :da:

Bas je tuga da dovedu takve igrace, i dovedes trenera, koji nista ne uradi, posle moras da mu po ugovoru isplatis milionce...tako je i Partizan sa Reberom...Dobro, Partizan je bar kupio solidne igrace, za nasu ligu cak odlicne...

Osim onog majmuna Boje, koji nas je unazadio...uh...

:) :) :) :) :)

Ladno imaju nasu himnu :D

Inace, medju navijacima Temisvara ima dosta Srba, citao sam...a imace i Partizan veliku podrsku...sto iz Temisvara sto iz BG i cele Srbije...bice samo problem za karte...

Dobri su navijaci Politehnike(valjda se tako zovu) uvek je stadion dobro popunjen...

Posted (edited)
Axe,daj ukljuci smisao za humor,ovde je ipak puno dece,mrzi me da svaki put objasnjavam kao stari paralitik aka Broj 1

Не могу, овај жлездин тим је тако јадан да ми се плаче.

@Феникс

Наравно да су украли. Има десетак хиљада Срба у и око Темишвара (ми смо, мислим на српску војску, умарширали и држали Темишвар после ПСР, па смо отишли кад је исти додељен Румунији). Биће пар хиљада наших навијача на текми тамо. Јебем ти пасош, није још готов, а тако бих радо отишао.

Мореира продужио уговор.

Не, сад се зову ФК Темишвар, прочитах малопре пост једног Србина из Темишвара који је објаснио шта се десило. Политехнику је купио неки жабар и преселио је у Букурешт. Тај тим је пропао, а 2002 су Темишварци поново оформили клуб у Темишвару, дали му друго име (јер овај жабар има права на старо) и то је то.

Edited by Axeanosilas
Posted

Ако се не варам, највећа румунска легенда, Георги Хаџи их је тренирао не тако давно ...

А што се тиче Земана, још када је ''крунисан'' говорио сам да је крш од тренера ... свуда је бивао најурен.

Једино је имао екстремни успех са Фођом, али то је било пре петнаестак година.

Posted

@Феникс

Наравно да су украли. Има десетак хиљада Срба у и око Темишвара (ми смо, мислим на српску војску, умарширали и држали Темишвар после ПСР, па смо отишли кад је исти додељен Румунији). Биће пар хиљада наших навијача на текми тамо. Јебем ти пасош, није још готов, а тако бих радо отишао.

Majku mu, imam pasos, nije skupo, tamo ima dosta Srba, ice mnogo Grobara, bice zajebancija na nivou...ozbiljno razmisljam da idem na utakmicu...dugo nisam isao, pa da malo svojim grlatim povicima poteram nase igrace da trce po terenu :D

Posted

sto se vama place i sto se vi nervirate kad se nama ne place i ne nerviramo se jebote :)

dobro, slabi smo, pobedicete nas u derbiju konacno, mislim ne znam, ja da sam grobar radovao bi se a vi se nervirate jebote..

Posted
ja da sam grobar radovao bi se a vi se nervirate jebote..

Pa nemam cemu da se radujem sto ste toliko losi, nece Partizan biti bolji zato sto je zvezda ocajna....bilo bi dobro da smo i mi i vi mnogo jaci, pa da se koljemo sa dobrim timovima...ali jebi ga...samo konkurencija dovodi do toga da napredujes...zato pusimo u Evropi...mada, mi se jos nekako i drzimo....

Posted

To sto je vas Reber kostao koliko je kostao je bar bilo opravdano-naterao je sve slepce da kao masina trce duz aut linije i ne gledajuci posalju centarsut u peterac ili tu negde,a ovi moji ni dva pasa-eeeejjjjj,a to im je kao posao,to rade od dana kada su shvatili da ima vise id dva padezai vise od dve racunske operacije,ko ce to uciti-odoh u fudbalere.... :o

Posted (edited)
Majku mu, imam pasos, nije skupo, tamo ima dosta Srba, ice mnogo Grobara, bice zajebancija na nivou...ozbiljno razmisljam da idem na utakmicu...dugo nisam isao, pa da malo svojim grlatim povicima poteram nase igrace da trce po terenu :D

Смешна је цифра, мање од 2000 динџи је воз из Бгд-а (повратна), Ти би могао да се довучеш до Вршца некако, наваташ тамо воз и то је то. Једино је виза проблем, али мислим да има конзулат у Вршцу. Ја бих баш волео да одем, Темишвар је источна граница Србије, али пошто смо добри са Румунима, нећемо им дирати. ;)

@Сабља

Жалосно је зато што нема дражи.

Edited by Axeanosilas
Posted

Sad mi je tak krivo sto sam bezveze prestao trenirati fudbal...bar sam imao odlican centarsut i to levicom, he he...

Najvise me nervira sto vecina nasih igraca ne zna da centrira...a ne znaju ni glavom da udare....

Uh, kako sam glavom davao golove...da sam bio pametniji, sad bih tresao mreze po Srbiji...ma sta po Srbiji, po Evropi :)

Posted
odoh u fudbalere.... :o

Чуо сам да у Жлезди примају нове играче. Клупа ти је загарантована, а ако се покажеш, ето и стартне поставе.

Posted
Смешна је цифра, мање од 2000 динџи је воз из Бгд-а (повратна), Ти би могао да се довучеш до Вршца некако, наваташ тамо воз и то је то. Једино је виза проблем, али мислим да има конзулат у Вршцу. Ја бих баш волео да одем, Темишвар је источна граница Србије, али пошто смо добри са Румунима, нећемо им дирати. ;)

@Сабља

Жалосно је зато што нема дражи.

Da, citam na sajtu juznog fronta, voz iz BG je valjda oko 1700 dinara povratna, smesna cifra...

Viza nije problem, sad cu da vidim...

Pa pravi taj pasos covece, ima jos vremena da sve uradis....

Da, nije lepo kad nema drazi, kad se unapred zna prvak, lepse je kad je neizvesno, tad ti i pobeda bude draza...

Recimo, toliko smo bolji u kosarci da se ni ne radujem nesto previse pobedi u derbiju...nije to neki osecaj....

Posted
To sto je vas Reber kostao koliko je kostao je bar bilo opravdano-naterao je sve slepce da kao masina trce duz aut linije i ne gledajuci posalju centarsut u peterac ili tu negde,a ovi moji ni dva pasa-eeeejjjjj,a to im je kao posao,to rade od dana kada su shvatili da ima vise id dva padezai vise od dve racunske operacije,ko ce to uciti-odoh u fudbalere.... :o

Стварно ајмо у фудбалере ... ви'ш која се енормна лова данас обрће око бубамаре.

Али прво да нађемо доброг менаџера, да нас негде усидри.

Ево, ја ћу да те скршим прве сезоне, да се ич не форсираш - а еврићи само да капљу & цуркају ... ти ћеш то исто мени,

само наредне оне тамо сезоне. :mhihi:

Јебига, данас неки тамо Бабовић обрће милионе ... а Џаја у своје време је био задовољан

када је искеширао за Опел Рекорда.

Posted
Pa pravi taj pasos covece, ima jos vremena da sve uradis....

Предао сам, али за оно биометријско говно, па касни...

Posted
Ako ako, samo vi dodjite u Vrsac :D ....

Ti da nam priredis dobrodoslicu, valjda si domacinski covek...

Ne trazimo puno, nesto da se popije, posle i da se mezi...a mogu i neke curice, da ne moram sam da se trudim oko njih...mada, cim se ja pojavi, ima da me napadnu, znaci-objasni im da ne idu sve odjednom, ima mene za sve, neka stanu u red i bice sve usluzene :)

Dolazio sam ja pre par godina cesto u Vrsac, imao sam tu odlicnu drugaricu...

Radi li onaj rok klub jos uvek?

Mada, vise me je vodila na neka kao fensi mesta, ja sam se dobro uklopio :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...