Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opet cigani na temi iz koje su ispali, ajde de, nemojte biti takvi, mars sa teme pa vredno trenirajte da sledece godine mozda otvorimo intertoto temu za vas.

Posted

U jebem mu, tacno, zaboravio sam, uh, ne znam sta cemo onda sa ciganima... a da, boli me kurac, samo neka se maknu sa teme iz koje ih je Apoel odavno maknuo.

Posted

Naročito mi se dopada ovo:

Čelnici UEFA smatraju da će nova Liga posebno biti zanimljiva za zemlje koje su do sada bile u drugom planu, a koje će sada imati priliku da se nametnu kao novi lideri na način kao što to poslednjih godina rade timovi iz Bugarske i Rumunije.

UEFA je takođe potvrdila da će na evropskim fudbalskim šampionatima od 2016. godine učestvovati 24 nacionalne selekcije, umesto dosadašnjih 16.

Posted

Pa nije to Real da dodje 15 hiljada izblajhanih ljubitelja fudbala u minicima i kojekakvih Evro-Grobara, pa su tu bile i izjave:"jao onaj tapkatros prodaje kartu za Jug, ali sam cula da se odande lose vidi", pa neki lik cudnog dijalekta:"a gde je ovde istok?" jebem im sve, i njima i klubu sto je delio karte kako je ko "potrazivao" i svima, ovako je najbolje, da nas bude 10-15 hiljada, ali vise ili manje pravih... jeb'o ti tu Ligu Sampiona ako ce na stadionu biti 1/3 ljudi koji su dosli da gledaju Partizan, a 2/3 protivnicki klub.

Posted
Pa nije to Real da dodje 15 hiljada izblajhanih ljubitelja fudbala u minicima i kojekakvih Evro-Grobara, pa su tu bile i izjave:"jao onaj tapkatros prodaje kartu za Jug, ali sam cula da se odande lose vidi", pa neki lik cudnog dijalekta:"a gde je ovde istok?" jebem im sve, i njima i klubu sto je delio karte kako je ko "potrazivao" i svima, ovako je najbolje, da nas bude 10-15 hiljada, ali vise ili manje pravih... jeb'o ti tu Ligu Sampiona ako ce na stadionu biti 1/3 ljudi koji su dosli da gledaju Partizan, a 2/3 protivnicki klub.

Ili da recimo dodju da bi snimali telefonima kako drugi navijaju. To me uzasava. :udri:

Posted

U principu se slazem, mada mora neko zabeleziti, ortak iz moje ekipe stalo nosi aparat i snima dobre momente, pa je to neka uspomena iz naseg ugla... Da ono ludilo na Sukru Saracoglu posle tekme niko nije snimio bila bi katastrofalna steta.

Posted

E do kurca, svi favoriti prosli, tako da smo mi i Dinamo u istom sesiru... nikad nam se nece desiti da idemo u ZG ili ST jebaga.

Relativno lose izdanje Partizana, ali opet stabilno i bezbrizno, sto nas krasi ove sezone, e sad, jebes ti sve ovo ako u NE-DE-LJU ne bude kako treba.

Highlight tekme, Kimi koji baca Raci mikrofon i Raca pocinje:"Ajmo Grobari, Zvezdu da mi pooonudeee..." i ludilo na Jugu kakavo nije bilo tokom cele tekme!

Posted (edited)

А у недељу ће бити крив судија, терен, лопта ће бити превише округла, а и нећете хтети да признате пораз (Јешићtm).

Edited by Доктор Куруз
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...