Karlo SE Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Opet cigani na temi iz koje su ispali, ajde de, nemojte biti takvi, mars sa teme pa vredno trenirajte da sledece godine mozda otvorimo intertoto temu za vas.
Nightfall Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Od sledece sezone se ukida intertoto kup.
Karlo SE Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 U jebem mu, tacno, zaboravio sam, uh, ne znam sta cemo onda sa ciganima... a da, boli me kurac, samo neka se maknu sa teme iz koje ih je Apoel odavno maknuo.
Селектор Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Можда је већ помињано, али није згорег ... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=320675
vudun Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Naročito mi se dopada ovo: Čelnici UEFA smatraju da će nova Liga posebno biti zanimljiva za zemlje koje su do sada bile u drugom planu, a koje će sada imati priliku da se nametnu kao novi lideri na način kao što to poslednjih godina rade timovi iz Bugarske i Rumunije. UEFA je takođe potvrdila da će na evropskim fudbalskim šampionatima od 2016. godine učestvovati 24 nacionalne selekcije, umesto dosadašnjih 16.
sabre Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 koji li se to tim iz bugarske "nametnuo kao novi lider" da mi je znati
vudun Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Pa valjda ovaj, što ga je Ješić trenirao...il' možda misle na onaj Ljupkov klub.
Axeanosilas Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Очекивах већу гужву, неће бити ни 10000 људи.
jana03 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 dobro, lepo se provedi bijemo ih 2:0
Karlo SE Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Pa nije to Real da dodje 15 hiljada izblajhanih ljubitelja fudbala u minicima i kojekakvih Evro-Grobara, pa su tu bile i izjave:"jao onaj tapkatros prodaje kartu za Jug, ali sam cula da se odande lose vidi", pa neki lik cudnog dijalekta:"a gde je ovde istok?" jebem im sve, i njima i klubu sto je delio karte kako je ko "potrazivao" i svima, ovako je najbolje, da nas bude 10-15 hiljada, ali vise ili manje pravih... jeb'o ti tu Ligu Sampiona ako ce na stadionu biti 1/3 ljudi koji su dosli da gledaju Partizan, a 2/3 protivnicki klub.
Мајор Гашпар Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Pa nije to Real da dodje 15 hiljada izblajhanih ljubitelja fudbala u minicima i kojekakvih Evro-Grobara, pa su tu bile i izjave:"jao onaj tapkatros prodaje kartu za Jug, ali sam cula da se odande lose vidi", pa neki lik cudnog dijalekta:"a gde je ovde istok?" jebem im sve, i njima i klubu sto je delio karte kako je ko "potrazivao" i svima, ovako je najbolje, da nas bude 10-15 hiljada, ali vise ili manje pravih... jeb'o ti tu Ligu Sampiona ako ce na stadionu biti 1/3 ljudi koji su dosli da gledaju Partizan, a 2/3 protivnicki klub. Ili da recimo dodju da bi snimali telefonima kako drugi navijaju. To me uzasava.
Karlo SE Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 U principu se slazem, mada mora neko zabeleziti, ortak iz moje ekipe stalo nosi aparat i snima dobre momente, pa je to neka uspomena iz naseg ugla... Da ono ludilo na Sukru Saracoglu posle tekme niko nije snimio bila bi katastrofalna steta.
Axeanosilas Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Smrt stadionskom pozeraju!!! Идеш? Јави на ПП.
jana03 Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 идемо у групу!!!!!!!!! свака част!!!!! гробари!!!
vladream Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Vooolim Partizana, i svakog novog dana, kucace srce moje za crno-bele boje
Angelystor Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Stevanovic ga zavuche mushki, shpicerajka.. ajmo Zevse sad neka "prijatna" grupa, plizplizplizplizplizpliz
Karlo SE Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 E do kurca, svi favoriti prosli, tako da smo mi i Dinamo u istom sesiru... nikad nam se nece desiti da idemo u ZG ili ST jebaga. Relativno lose izdanje Partizana, ali opet stabilno i bezbrizno, sto nas krasi ove sezone, e sad, jebes ti sve ovo ako u NE-DE-LJU ne bude kako treba. Highlight tekme, Kimi koji baca Raci mikrofon i Raca pocinje:"Ajmo Grobari, Zvezdu da mi pooonudeee..." i ludilo na Jugu kakavo nije bilo tokom cele tekme!
kuruz Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 (edited) А у недељу ће бити крив судија, терен, лопта ће бити превише округла, а и нећете хтети да признате пораз (Јешићtm). Edited October 3, 2008 by Доктор Куруз
Grob Bez Dna Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 (edited) kad si poceo da navijas za zvezdu? Edited October 3, 2008 by Grob Bez Dna
Recommended Posts