lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa to nisu kompleksi groblje,to su iznosenja cinjenica.Kompleksi su ono sto vi radite,posto navijate za tek drugi klub po velicini u Srbiji.
Mustang Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Da rne bude zabune: Ne mrzim ja partizan, ja i volim da on prodje u kup uefa ili ls (manje nego zvezda naravno), da ostvari izvestan uspeh u tom takmicenju. Ne verujem da bi mnogo grobara moglo da se pohvali slicnim osobinama, i sad jos + kao mene neko da optuzuje da imam komplexe... Mislim da je to smesno
Karlo SE Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Ajde da stavimo tacku ovde. Ciganji bez' te u kurac, nije vam mesto ovde!
Џејсон Њустед Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Sirotani, koga god da dobijete - najebali ste...
Axeanosilas Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 e sad, jebes ti sve ovo ako u NE-DE-LJU ne bude kako treba. Мене заболе за жлезду, исто ми је изгубили од њих или од Јавора, само да буде титула на крају + добре игре у Европи...
Karlo SE Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Ok, i ja sam delimicno kriv, ali ajde da od sada na ovoj temi njih vise ne pominjemo, nisu se kvalifikovali i to je to, nije im ovde mesto i tacka.
Mita Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 vidis da posecuju temu stalno. i dolazice jbg to su kompleksi
lemmy sixx Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 A cekaj,vi niste smeli prosle godine dolaziti na ovu temu?Glupost.Dolazicu koliko hocu,puca mi kita za vas groblje.
Grob Bez Dna Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 ko ce o cemu, ako cigani nece o proslosti..?
lemmy sixx Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Vi kenjate o LS konstantno,i to je proslost.Groblje.
Axeanosilas Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Aha.Zamalo sam ti poverovao. Веровао, не веровао, мени је свеједно. Суштина је да ме стварно заболе. Чак сам и срећнији кад Партизан изгуби све текме од Звезде а опет узме титулу. Титула је ваљда крајњи циљ и она одређује ко ће где у Европи играти...
sabre Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Мене заболе за жлезду, исто ми је изгубили од њих или од Јавора, само да буде титула на крају + добре игре у Европи... pogledaj moj potpis.
El Karnisero Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Titula jeste krajnji cilj.Ali derbi je derbi.Tebe da zabole za Zvezdu ne bi se ovde raspravljao sa mnom,lemijem,Routasidanom...
Axeanosilas Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 pogledaj moj potpis. И шта сад? Морам одмах да се сложим? Код вас, мандова, је заступљена колективна свест, беспрекорна унисоност мишљења? Сви о истом исто мислите? Сви исто желите и исто се понашате?Оно - секундарне сировине, дијана, Шутка, "дај двајес динара жив'ти деца", Бари, Токио... Titula jeste krajnji cilj.Ali derbi je derbi.Tebe da zabole za Zvezdu ne bi se ovde raspravljao sa mnom,lemijem,Routasidanom... Једине расправе у које улазим су оне у којима некима који не капирају како (и зашто тако) размишљам морам то да објасним. Мене СТВАРНО заболе за ово вечерас, текма како текма, једина ствар који ми је битна је да ли ће бити +10, + 13 или +7 (равнам се према вама мада сам сигуран да ће Воша бити друга).
Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) sevilja stutgart sampdorija partizan ne zelim da znam 5. protivnika. edit: standard ne mogu da verujem kolko nemamo srece...u kurac. Edited October 7, 2008 by Grob Bez Dna
vladream Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Tosic izbaksuzirao! meni je zreb super, jel se zna gde se igraju koje tekme?
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Pa bice do jaja tekme, al nemamo sanse da prodjemo... Tj. mozda i mozemo, ako sa standardom i samprodijom igramo kod kuce...
vladream Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 ja bas mislim da bi jednu tezu trebali da igramo ovde, tipa sa seviljom, pa da se oni opuste pa da ih karamo
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Kad je prva utakmica i sa kim igramo kod kuce?
Recommended Posts