Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da rne bude zabune:

Ne mrzim ja partizan, ja i volim da on prodje u kup uefa ili ls (manje nego zvezda naravno), da ostvari izvestan uspeh u tom takmicenju.

Ne verujem da bi mnogo grobara moglo da se pohvali slicnim osobinama, i sad jos + kao mene neko da optuzuje da imam komplexe...

Mislim da je to smesno

Posted
e sad, jebes ti sve ovo ako u NE-DE-LJU ne bude kako treba.

Мене заболе за жлезду, исто ми је изгубили од њих или од Јавора, само да буде титула на крају + добре игре у Европи...

Posted

Ok, i ja sam delimicno kriv, ali ajde da od sada na ovoj temi njih vise ne pominjemo, nisu se kvalifikovali i to je to, nije im ovde mesto i tacka.

Posted
Aha.Zamalo sam ti poverovao.

Веровао, не веровао, мени је свеједно. Суштина је да ме стварно заболе. Чак сам и срећнији кад Партизан изгуби све текме од Звезде а опет узме титулу. Титула је ваљда крајњи циљ и она одређује ко ће где у Европи играти...

Posted
Мене заболе за жлезду, исто ми је изгубили од њих или од Јавора, само да буде титула на крају + добре игре у Европи...

pogledaj moj potpis.

Posted
pogledaj moj potpis.

И шта сад? Морам одмах да се сложим? Код вас, мандова, је заступљена колективна свест, беспрекорна унисоност мишљења? Сви о истом исто мислите? Сви исто желите и исто се понашате?Оно - секундарне сировине, дијана, Шутка, "дај двајес динара жив'ти деца", Бари, Токио... :)

Titula jeste krajnji cilj.Ali derbi je derbi.Tebe da zabole za Zvezdu ne bi se ovde raspravljao sa mnom,lemijem,Routasidanom... :da:

Једине расправе у које улазим су оне у којима некима који не капирају како (и зашто тако) размишљам морам то да објасним. Мене СТВАРНО заболе за ово вечерас, текма како текма, једина ствар који ми је битна је да ли ће бити +10, + 13 или +7 (равнам се према вама мада сам сигуран да ће Воша бити друга).

Posted (edited)

sevilja

stutgart

sampdorija

partizan

ne zelim da znam 5. protivnika.

edit: standard

ne mogu da verujem kolko nemamo srece...u kurac.

Edited by Grob Bez Dna
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...