Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 ne zna se jos...odredice komp za 15ak min.prati na sajtu partizana.
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) evo svih grupa: Grupa A: Šalke, PSŽ, Mančester Siti, Rasing Santander, Tvente Grupa B: Benfika, Olimpijakos, Galatasaraj, Herta, Metalist Grupa C: Sevilja, Štutgart, Sampdorija, Partizan, Standard Lijež Grupa D: Totenhem, Spartak Moskva, Udineze, Dinamo Zagreb, NEC Grupa E: AC Milan, Herenven, Braga, Portsmut, Volfsburg Grupa F: Hamburg, Ajaks, Slavija Prag, Aston Vila, Žilina Grupa G: Valensija, Briž, Rozenborg, Kopenhagen, Sent Etjen Grupa H: CSKA Moskva, La Korunja, Fejenord, Nansi, Leh Pa bice do jaja tekme, al nemamo sanse da prodjemo... Tj. mozda i mozemo, ako sa standardom i samprodijom igramo kod kuce... Ako dobro skapirah drugara, kod nas dolaze ekipe iz prvog i treceg sheshira, dakle Sevilja i Sampdorija, a gostujemo Nemcija i 'Talijanima...a u k. Prvo rekoh, pa imamo shanse, ali sada kad pogledam, pa najjaca grupa mamu moj.. Jedino su A i E kanda jache. Edited October 7, 2008 by Angelystor
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Mada, ako obe utakmice kod kuce odigramo dobro, imamo sanse da prodjemo...
Fake City Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Utakmice će biti igrane u sledećim terminima: 1. kolo - 23. oktobra, 2. kolo - 6. novembra, 3. kolo - 27. novembra, 4. kolo - 3. i 4. decembra, 5. kolo - 17. i 18. decembra, a tačan raspored utakmica biće poznat tokom popodneva, kada se u sedišu UEFA kompjuter "pobrine" za raspored timova po rednim brojevima unutar sve od grupa.
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Lepo... Evo igraca svih ekipa iz Partizanove grupe... R. Standard de Liège VfB Stuttgart Sevilla FC UC Sampdoria
FILIP St. Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Mislim da su realne sanse da se prodje grupa veoma veoma male. Bice isto situacija kao kod Fenerbahcea, imace lepu igru, trudice se, bice blizu, ali ce veliki momci privesti posao kraju, a partizan ce ostati kratkih rukava. Prove me wrong P.S. Zavisno od cene karte i mojih finansija u datom trenutku, verovatno cu doci da gledam Sevilju...
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) Haha... a sta ako ne igramo kod kuce sa Seviljom? Ps. svi klubovi u grupi su na slovo "S"... To mora da je neki znak... Pps. Kod kuce igramo sa Stutgartom i Sampdoriom... Edited October 7, 2008 by Geozee
vladream Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 nije nego sa Sampdoriom i Standardom super raspored, za prolazak dalje
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Pa to je odlicno valjda... mada je taj Standard jak zaista...
Fake City Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.): PARTIZAN - Sampdorija Sevilja - Štutgart (Standard je slobodan) 2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.) Štutgart - PARTIZAN Standard - Sevilja (Sampdorija je slobodna) 3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.) PARTIZAN - Standard Sampdorija - Štutgart (Sevilja je slobodna) 4. KOLO (sreda, 03.12.2008.) Sevilja - PARTIZAN Standard - Sampdorija (Štutgart je slobodan) 5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.) Sampdorija - Sevilja Štutgart - Standard (PARTIZAN je slobodan)
vladream Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Mislim da su realne sanse da se prodje grupa veoma veoma male. Bice isto situacija kao kod Fenerbahcea, imace lepu igru, trudice se, bice blizu, ali ce veliki momci privesti posao kraju, a partizan ce ostati kratkih rukava. Prove me wrong P.S. Zavisno od cene karte i mojih finansija u datom trenutku, verovatno cu doci da gledam Sevilju... alal ti q ako se organizujes za Spaniju
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Doma dobijemo Standard i Sampdoriju, i na gostovanjima barem bod da izvuchemo, i eto nas dalje
Karlo SE Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) S obzirom koliko je izjednacena grupa(ne racunam Sevilju, oni su ipak osetno najjaci) ubedjen sam da ce nam i 6 bodova biti dosta. Edited October 7, 2008 by Rizzen
Селектор Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Мислим да је Партизан имао солидан жреб, с обзиром да код куће игра са директним ривалима за пролаз даље. Против Штутгарта и Севиље на страни и бод би био довољан. То су калкулације, још само да Партизанови играчи покажу квалитет на терену.
Мајор Гашпар Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 nije nego sa Sampdoriom i Standardom super raspored, za prolazak dalje Tu mogu da uzmu 4 boda + bod sa gostovanja i to je to.
FILIP St. Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 alal ti q ako se organizujes za Spaniju To sam izjavio dok sam jos mislio da Sevilja dolazi u Bg
Axeanosilas Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Добијемо ли Сампдорију у првом, идемо даље.
Karlo SE Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Slazem se da ce takvo neko lozenje presuditi... Ej Tomicu, spremaj karavane, put Stutgarta salji huligane! Bas ce biti extra ako se organizujemo za taj Stutgart...
Џејсон Њустед Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ma da, samo vas cekaju....Huligane? Real Football Factory? NEEEMA !
Karlo SE Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Ja to onako poetski pa mi je trebala rima. Elem, bice tu svakakvih.
Fake City Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Ma da, samo vas cekaju....Huligane? Real Football Factory? NEEEMA ! Bitno je da ste vi huligani BRZI STE OD KORSE CIGANI.
Axeanosilas Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Bitno je da ste vi huligani BRZI STE OD KORSE CIGANI. Откуд ти знаш за срање (у које је укључена корса, можда пунто) од пре неки дан?
Mustang Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Uuuu nemoj da pocnem da izuvam s rimama Mogli bismo da osnujemo temu za rime do jaja bi bilo, imam vec nekoliko spremnih a spremio bih jos... sve u svemu zacin c, mone da se tripujete grobari bre :) ma u svakom slucaju
Recommended Posts