Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Odem uraditi par vezbi(mora se biti jak :)) minut pre pocetka utakmice, vracam se posle pola sata, kad Dinamo daje drugi gol, presvucem se, kad Zvezda izjednacila, ne mogu da verujem...bice ovde svasta...

Edited by Feniks .
Posted

to je moja krv <3 jeste sjebao onaj autogol, u usta ga jebem, ali sada dva komada, mozda i bude nesto dobro :da:

este izvalili grobarski transparent juce? "trpaj".

Posted
jos ce cigani i da prodju :)

ali svaka im cast, trude se, za razliku od crnobelih govana.

I ja kazem da ce da prodju, ovi veze nemaju...a i trude se Zvezdini igraci, svaka cast.

Posted

Болесна утакмица, скроз. Ове треба газити са 10:2. Невероватно је да у укупном скору, још увек, имају предност.

Posted (edited)

haha Roma - Gent 7:1...lece mancestersku traumu na nejakim Belgijancima ;)

edit: ne mogu da verujem da je Djordjevic dobio crveni...

Edited by SerijskiSamoubica
Posted

Nemam obicaj da pisem ovde ali samo da kazem:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Posted (edited)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ne mogu da verujem!!!! Bolest jbt!! Ja nisam gledao ovako interesantnu utakmicu nekog naseg kluba ko zna od kad!!! Jbt, mi smo se BORILI!! NEVEROVATNO

Lekic dao 4 komada. Petrovic najbolji. Lazetic se povadio :)

Edited by WindrideR
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...