Imrahil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Bitno je, jer sportisti ne treba da se mesaju u politiku. Ko onaj Savo majmun, kad pocne da sere o politici, kreten.
Routasydän Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) Klasicni Srbi - prvo nekoga dizu u nebesa, zatim pljuju ... a ima i obrnutis situacija Edited August 8, 2009 by Routasydän
Imrahil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) Nit je dizem u nebesa, nit je pljujem. Edited August 8, 2009 by Imrahil
Routasydän Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ko god u ovoj zemlji napravi neki uspeh odmah se nadje neki broj ljudi koji ce svim silama da kopaju nesto da bace ljagu na taj uspeh, da omalovaze. Valjda se time pokusavaju opravdati sopstveni neuspesi ... jebem li ga Nadji svaka cast pa sve i da je clan jugoslovenske levice
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ako je u LDP-u, mene cudi sto pliva za Srbiju. Имаш пиво за ово од мене.
Routasydän Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Имаш пиво за ово од мене. reci mu samo prvo koja si soba u Kovinu, da moze lakse da te pronadje salim se, bez ljutnje
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Haha, setio sam se utakmice sa KK Kovin 2004. godine. Kapitenova keva nam je 40 minuta psovala sve po spisku sa tribina. :lol:
Routasydän Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Haha, setio sam se utakmice sa KK Kovin 2004. godine. Kapitenova keva nam je 40 minuta psovala sve po spisku sa tribina. :lol: jebi ga, pobegla je iz sobe preko terase
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Al' kad je rekla "Pušite mi pičku!" komirali smo se, trener tražio tajm aut da se dozovemo.
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 :):) То мора да је Нада Баклава. Највећа краљица у Ковину. :)
Feniks . Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Kapitenova keva nam je 40 minuta psovala sve po spisku sa tribina. :lol: Da li je bila neka dobra mama? Mozda joj je trebalo malo akcije, a vi nista hteli, pa se zato razljutila Al' kad je rekla "Pušite mi pičku!" Kazem ja da je mama htela akciju
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Дебела, матора и луда. Али легендарна! Она је Ковину као Миша Тумбас Партизану.
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Plakanje, Kovin nam je uvek bio omiljeno mesto za gostovanja. Umremo dok stignemo, em daleko, em kombi ultra udoban, katafakingstrofa.
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ковин је змајско место за играње. Поготово за рукометаше док су навијачи још ишли на утакмице, пуна хала, зезање. ..
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Жао ми капитена Ковина, пола утакмице је смиривао кеву...
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 :) Јеботе, ја умирем од смеха због ових постова. :) Ви не знате какве је то легендарна жена. :)
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Боље што не знамо, доста ми је било што сам је виђао једном годишње...
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Та жена кад уђе у салу сви умру од смеха. Легенда, стварно легенда.
Mustang Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ko god u ovoj zemlji napravi neki uspeh odmah se nadje neki broj ljudi koji ce svim silama da kopaju nesto da bace ljagu na taj uspeh, da omalovaze. Valjda se time pokusavaju opravdati sopstveni neuspesi ... jebem li ga Nadji svaka cast pa sve i da je clan jugoslovenske levice Bolje nego da je clan Lige Demokratskih Pedera u svakom slucaju... Njih treba iskoreniti... Zao mi je i sto sam cuo da je clan te partije, bio sam je gotivio... bas kao i Boru Todorovica... Mislim ne mrzim ih, ali ih ne gotivim toliko od kad sam video u kojoj su sekti od stranke...
Recommended Posts