shock! Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Losa igra,dobar rezultat.Neka udju u tu ligu uefa,da zarade malo para.I onako ce da puse.Barem onda evrice da nahvataju. ja digo ruke od Zvezde.....nema tu srece.... dobili juce raspale Poljake malo se primili.....ako udju u tu ligu poduvace.....te evrice ce da uzme piksi i kompanija uz pricu kako sledece sezone idemo u LS....onda dodje prelazni rok.....ode sve sto valja dovedu par polu-nikakvih igraca uz tezak stek love.....naravno ispada se......i tako u krug......
Milorad Alkosanović Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Dođite na utakmicu sutra, podržite Zvezdine momke i devojke. Moram i ja od nečega da živim. Hik! Pada Groklin, a kada dobijemo pare, ulažemo za sledeću sezonu i Ligu Šampiona, a malo će otići i niz grlo, da se proslavi. Red je. Aj uzdravlje! Hik!
Anika_79 Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 I na nebu tom na koje idem ja, sija moja ZVEZDA CRVENA!
ΣΟΚΙ Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 fino prosla zvezda prosao aris...e sad samo da mi je bog u pomoci i da budu u istoj grupi xD
Џејсон Њустед Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Zasto? Pa Verder im se izvukao uz malu pomoc prijatelja....a i njihovi crnci igraju solidno. Steta sto ne mogu sa nama u grupu
Feniks . Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Zasto? Pa Verder im se izvukao uz malu pomoc prijatelja....a i njihovi crnci igraju solidno. Steta sto ne mogu sa nama u grupu Sreca da Zvezda ne dobije Dinamo, Dinamo bi ih razvalio...
Shamandalie Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Milorad Kosanović je imao šta da zameri svojim igračima i pored plasmana Crvene zvezde u ligu Kupa UEFA, ali je istovremeno priznao da je revanš utakmica sa Groclinom najbolja partija koju su "crveno-beli" pružili ove sezone. IZVOR: sportska centrala
Селектор Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Звезда и Динамо су у истом шеширу,тако да до евентуалног сусрета може доћи тек по завршетку играња по групама (под условом да и једни и други прођу) !!! Уосталом,ево садржаја свих шешира пред жреб: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=266465 @s0ki:Ти још имаш чему да се надаш,пошто је Арис у петом шеширу,па може да се деси да баш они гостују у Београду 5. или 6. децембра.Уосталом Звезди би боља солуција били Грци него Скандинавци! Мада,ко год јој дође на Маракану,тог би морала да победи,ако мисли да уради нешто у овом такмичењу (читај:бар групу да прође) !!!
ΣΟΚΙ Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 pa znam zato sam i srecan...citao sam sinoc aaaaaaaaaaaaa APHS-3 idemo xD
Álvaro Recoba Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ајакс је мноооого слабао одиграо, везе нема, него ови са ОБН су навијали за Динамо једно 10 пута више него коментатор на ХРТу. Чак је будала реко при 1:3 како Ајаксу треба 3 гола за пролаз
kuruz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ja сам у дому гледао Звезду до 70. минута, онда ми се приспавало. Добро смо играли.
sabre Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 najlaksa grupa: alkmar austria ren zvezda aberdin najteza (najatraktivnija) grupa: bajern totenhem atletiko madrid/fiorentina zvezda helsinborg (recimo)
Zagrivuk Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Da ne stavljam quote Pa kako je pocela Liga S. Zvezda je igrala sa tezim protivnikom nego Dinamo :) Rendzesi vec dve pobede Ja bi voleo ovako! Zvezda Bolton Rennais Aberdeen Basel :)
Shamandalie Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Iako volim Zvezdu najvise na svetu, volela bih da se nadje u grupi sa Fiorentinom.
Марија П : Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Da ne stavljam quote Pa kako je pocela Liga S. Zvezda je igrala sa tezim protivnikom nego Dinamo :) Rendzesi vec dve pobede Ja bi voleo ovako! Zvezda Bolton Rennais Aberdeen Basel :) I da im je takva grupa, opet garant ne bi prosli
Џејсон Њустед Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Samo kad ti znash, chekaj onu prijateljsku sa Milanom u Humskoj
TtuEd Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 ako i mi i braca hrvati prezimimo u evropi, velike su sanse da padne jedan stari jugoslovenski derbi na prolece. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb eh... to su bili dani. gde li sam zaturio onu bejzbol palicu?
TtuEd Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 najteza (najatraktivnija) grupa: bajern totenhem atletiko madrid/fiorentina zvezda helsinborg (recimo) uf josh kad bi protiv bajerna bilo na marakani. joj majko mila, bio bi pakao :-)
Thule Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Jebeš atraktivnost, bitno je da se ide dalje, stoga se nadam nekoj lakšoj grupi
TtuEd Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 atraktivnost je sushtina fudbala i puna marakana
Thule Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ma važi. Radije bi' da mi marakana bude puna na proljeće.
Milorad Alkosanović Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Složio bih se sa momkom koji ima sličicu Baste u Partizanovom dresu. Simpatična šala. Ipak, vidi se po majici da se momak razume u fudbal, iako voli da se grubo šali. Hik! Kaže Ješa da vas sve pozdravim, posebno šarmantnu reporterku. Svratio na čašicu, dve. Hik!
Recommended Posts