Jump to content

Recommended Posts

Posted
Losa igra,dobar rezultat.Neka udju u tu ligu uefa,da zarade malo para.I onako ce da puse.Barem onda evrice da nahvataju.

ja digo ruke od Zvezde.....nema tu srece....

dobili juce raspale Poljake malo se primili.....ako udju u tu ligu poduvace.....te evrice ce da uzme piksi i kompanija uz pricu kako sledece sezone idemo u LS....onda dodje prelazni rok.....ode sve sto valja dovedu par polu-nikakvih igraca uz tezak stek love.....naravno ispada se......i tako u krug......

• 2 weeks later...
Posted

Dođite na utakmicu sutra, podržite Zvezdine momke i devojke. Moram i ja od nečega da živim. Hik!

Pada Groklin, a kada dobijemo pare, ulažemo za sledeću sezonu i Ligu Šampiona, a malo će otići i niz grlo, da se proslavi. Red je. Aj uzdravlje! Hik!

Posted
Zasto? Pa Verder im se izvukao uz malu pomoc prijatelja....a i njihovi crnci igraju solidno. Steta sto ne mogu sa nama u grupu

Sreca da Zvezda ne dobije Dinamo, Dinamo bi ih razvalio...

Posted

Milorad Kosanović je imao šta da zameri svojim igračima i pored plasmana Crvene zvezde u ligu Kupa UEFA, ali je istovremeno priznao da je revanš utakmica sa Groclinom najbolja partija koju su "crveno-beli" pružili ove sezone.

IZVOR: sportska centrala

Posted

Звезда и Динамо су у истом шеширу,тако да до евентуалног сусрета може доћи тек по завршетку играња по групама (под условом да и једни и други прођу) !!! :da:

Уосталом,ево садржаја свих шешира пред жреб:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=266465

@s0ki:Ти још имаш чему да се надаш,пошто је Арис у петом шеширу,па може да се деси да баш они гостују у Београду 5. или 6. децембра.Уосталом Звезди би боља солуција били Грци него Скандинавци! Мада,ко год јој дође на Маракану,тог би морала да победи,ако мисли да уради нешто у овом такмичењу (читај:бар групу да прође) !!! :D

Posted

Ајакс је мноооого слабао одиграо, везе нема, него ови са ОБН су навијали за Динамо једно 10 пута више него коментатор на ХРТу. Чак је будала реко при 1:3 како Ајаксу треба 3 гола за пролаз :)

Posted

Ja сам у дому гледао Звезду до 70. минута, онда ми се приспавало. Добро смо играли.

Posted

najlaksa grupa:

alkmar

austria

ren

zvezda

aberdin

najteza (najatraktivnija) grupa:

bajern

totenhem

atletiko madrid/fiorentina

zvezda

helsinborg (recimo)

Posted

Da ne stavljam quote

Pa kako je pocela Liga S. Zvezda je igrala sa tezim protivnikom nego Dinamo :) :) :) Rendzesi vec dve pobede :)

Ja bi voleo ovako!

Zvezda

Bolton

Rennais

Aberdeen

Basel

:) :) :)

Posted
Da ne stavljam quote

Pa kako je pocela Liga S. Zvezda je igrala sa tezim protivnikom nego Dinamo :) :) :) Rendzesi vec dve pobede :)

Ja bi voleo ovako!

Zvezda

Bolton

Rennais

Aberdeen

Basel

:) :) :)

I da im je takva grupa, opet garant ne bi prosli :)

Posted

ako i mi i braca hrvati prezimimo u evropi, velike su sanse da padne jedan stari jugoslovenski derbi na prolece.

Crvena zvezda - Dinamo Zagreb

eh... to su bili dani. gde li sam zaturio onu bejzbol palicu? :zuba:

Posted
najteza (najatraktivnija) grupa:

bajern

totenhem

atletiko madrid/fiorentina

zvezda

helsinborg (recimo)

uf :bigblue:

josh kad bi protiv bajerna bilo na marakani. joj majko mila, bio bi pakao :-)

Posted

Složio bih se sa momkom koji ima sličicu Baste u Partizanovom dresu. Simpatična šala. Ipak, vidi se po majici da se momak razume u fudbal, iako voli da se grubo šali. Hik!

Kaže Ješa da vas sve pozdravim, posebno šarmantnu reporterku. Svratio na čašicu, dve. Hik!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...