Imrahil Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ma Partizan je kurac od tima, jedino Moreira vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Bruka kako igraju..mislim i na Partizan i na Zvezdu. Cekaju jebene prekide, penale...ne umeju da naprave sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Za mene ja najvece razocaranje Nemanja Tomic, delovao je kao strasan potencijal, a on vec trecu utakmicu za redom ne moze da se sastavi...o odbrani bolje da cutim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 jebem ti smotanog Tutorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ne znam da li volovima izdaju pasose...a obojica su neverovatne voline... djordjevic i tutoric na 129 derbiju u duelu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Klupski fudbal bivse Jugoslavije se raspada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 :) Pa ovo je stvarno priceless.... znači ova 3 komada koja je Zvezda primila treba da uđu u istoriju kao 3 najgluplje primljena gola i to na istoj utakmici. Ovaj golman je neverovatan... već za 6 komada u evropskim utakmicama je kriv. Možda bi bolje čuvao ribarsku mrežu... Partizana mi žao jbg, ne igraju ni oni dobro, al sudija je objasnio! Onaj čamuga je krenuo da pada pre nego što se i približio Božoviću i normalno morao je penal da se dosudi, a zato kad je njihov golman polomio Cleo-a, ni govora o penalu još Cleo dobio žuti. Užas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 e znate na koga me Ljaic podseca ono kada smo bili klinci i kada smo igrali fudbal i uvek je bio jedan klinac koji je igrao do jaja ali bio je mnogo sebican i nikad nije hteo da dobaci i uvek kad ste imali loptu on bi trazio ali bas zato sto je sebican niko mu nije dobacivao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Samo što ovom dobacuju, nažalost... al nije on kriv, ima dečko lepak na kopačkama, jbg. A i kornere perfektno izvodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 mene ljajic podseca na malog djavola ljalju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Туторић дао два и Павловић 1. Ја се не сећам кад је Звезда задњи пут почела утакмицу са 5 позади. И изгубила 3-0. Онај голман Чеха мора да се досађивао. Нек бар Партизан уваља гол некако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Toliko o Evropi za ovu sezonu kad su naši klubovi u pitanju. Voleo bih da grešim za Partizan bar, pošto Zvezda nema šta da traži u revanšu, jel, ali i Partizan sa ovakvom igrom... teško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Партизан још има шансе и утолико су већи сељаци ови ''навијачи'' што звижде још од полувремена. А ово прозивање Јокановића ма крају је шлаг на торти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Šta su mu vikali (slušam Helloween pa nisam čuo )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Јокане одлази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Pa ako ne prođu dalje, kapiram da će i otići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Za mene ja najvece razocaranje Nemanja Tomic, delovao je kao strasan potencijal, a on vec trecu utakmicu za redom ne moze da se sastavi...o odbrani bolje da cutim. Апсолутно се слажем. Игра као последњи папак. Најбоље би било да му Петрић и компанија уруче захвалницу. Него, исекоше ме са Туторићем у преносу. Каква трагедија од човека...ццц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ја не знам, ко да су му платили... Човек се ладно гради (и то неуспешно) у сопственом петерцу, а могао је да испуца. Закаснио и код првог гола. Најтужније, што ови Чеси нису нешто. Да смо бар 1 гол дали, овако ни народ нема разлога да оде на Маракану у већем броју. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 A i Krstajic igra kao preko bede, vukao se po terenu, stekao sam utisak kao da jedva ceka da se zavrsi mec pa da ode na neki splav da slusa Lemija Kitavog ...i njemu sut karta pod hitno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Pižon je idiot! : pečat i potpis : Jebote, sa onako šupljom odbranom on nađe da igra defanzivno? Bolje da je igrao totalno napadački, možda bi onda primili i 4, ali bi i dali bar 1-2, s obzirom da su i ovi boranija, realno bi sa Valensijom bilo 7+, naročito sa Tutorićem u ekipi (njega momentalno napolje, pa neki do napadača bi bolje odgirao u odbrani). Da ne pominjemo to što mu neki od najboljih igrača opet sede na klupi! Da je i mnogo bolja odbrana bila pa opet ne bi imalo svrhe tako postaviti taktiku, sredina i napad kao da nisu ni postojali, Česi dok krenu odmah pritiskaju zadnju liniju, kad je odbrana pod stalnim pritiskom, pogotovo ovako šugava, mora da popusti kad-tad. A da, i Pavlović je za onaj prvi gol kriv čak i mnogo više nego ono kada je odbio loptu, taj centaršut je bio njegov samo tako! Ne znam što onaj Stojković jede govna, bolje bi mu bilo u Zvezdi nego da ne igra nigde, ovako samo može i za reprezentaciju da ukenja. Za Partizan ne znam, gledao sam ih samo dok je u Pragu bilo poluvreme i posle kada je završilo, buđavo su delovali (što je pohvalno u odnosu na Zvezdu). Edited August 20, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) @ Kазим Крстајић и Гавранчић су брзи као трабант и тристаћ. Генерално, велики проблем тима је недовољна кретња по терену. Постоје пар експлозивних, типа Богуновић, Љајић и Др.Мо, али то није довољно...морају и остали да се озноје. Edited August 20, 2009 by Вуду ПопаЯa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 jokane, vreme je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 vreme je da pravimo ligu sa Hrvatima, Bosancima i ostalima.... Ovo je jad i beda, propalitet... Koliko god da pljuju NLB ligu u basketu ona bar daje nekakve rezultate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 vreme je da pravimo ligu sa Hrvatima, Bosancima i ostalima.... Ovo je jad i beda, propalitet... Koliko god da pljuju NLB ligu u basketu ona bar daje nekakve rezultate... Pod hitno se morati praviti takva liga, jer fudbal u zadnjih 15 godina je katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 vreme je da pravimo ligu sa Hrvatima, Bosancima i ostalima.... Ovo je jad i beda, propalitet... Koliko god da pljuju NLB ligu u basketu ona bar daje nekakve rezultate... И на трибинама ће бити лудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts