Zoll Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Ostalo 2:1 za Zvezdu. Bar su pobedili. Jbg, sa ovakvim timom i ovo je dobro, mada i dalje sramota za onih 3:0 u Pragu, al šta je-tu je.
SkullKrusheR Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 mene samo zanima na koju foru je golman viljareala dao gol.
Hail Metal Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 mene samo zanima na koju foru je golman viljareala dao gol. Ujfalusi je bio u pravu , bravo majstore , da zablistas u Humskoj !!!
Prisoner of Dreams Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Значи, јесмо испали ал утакмица за памћење. Атмосфера је била врхунска, у првом полувремену једна од најбољих које памтим на Северу. Онај тренутак кад смо дали други гол је... уфф, непроцењив. Јебига, шта је ту је, реално пре пар месеци се причало о банкроту и за колико може да се уваља Маракана, а сад су избацили два тима и мушки одиграли овај реванш против Славије. Победили смо, и то је нешто. Млад је тим, тек ће бити нешто од њих. Драго ми је да је Партизан прошао, никако ми није ишло у главу што су неки другари гробари били толико скењани после прве утакмице кад су имали сасвим отворен резултат против просечног тима.
Grob Bez Dna Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 lepo. cim nisam gledao sa ortakom s kojim stalno gledam a uvek je lose za partizan, mi prodjosmo.
lemmy sixx Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Losa je Zvezda bila.Onaj drugi gol realno nema veze sa zivotom.Slabo.Kakva crna vrhunska utakmice,zestoko govno.Mozda je bilo vrhunski na tribinama,ali ono na terenu je bila tuga.
Prisoner of Dreams Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Хаха, причао ми другар, долазио на стадион 78. пуном навијача. Каже, замало нису преврнули аутобус. Лудаци разбили оне отворе на крову и попели се на кров Извлачење ваљда сутра у подне. Видим занимљиво било широм Европе. Свака част Качару. И Динаму из Букурешта. Успели су где ми нисмо.
kuruz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Partizan i Dinamo su u istom šeširu, jebem ti život. :(
vudun Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) Штета, Коки. И ја сам прижељкивао окршај љутих ривала. Семе им загорско... Edited August 27, 2009 by Вуду ПопаЯa
Мајор Гашпар Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Mozda je tako i bolje...da se ne obrukamo.
Baal Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Хаха, причао ми другар, долазио на стадион 78. пуном навијача. Каже, замало нису преврнули аутобус. Лудаци разбили оне отворе на крову и попели се на кров Jebem im mater, kod mene su celu ulicu zapišavali onako pijani i drogirani. I posle kažu predrasude prema navijačima, kakve predrasude kada pokazuju da su stoka iz dana u dan.
Мајор Гашпар Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 U dva ce cistaci odneti djubre U tri ce doneti jogurt i mleko..
crusader84 Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Ovaj podmladak (navijački) je nikad gori. Kad sam išao na tekmu, 4-5 klinaca pevaju (tj urlaju) k'o debili istraumiraše neke žene napred, posle vidim na Bubanj Potoku, neki izašli iz kombija dok je isti čekao red na rampi (btw nikad ne videh da je više ljudi izašlo iz manjeg kombija ) i stali tamo u krajnu traku skaču i pevaju (OK, to je zapravo ispalo lepo i nisu nikog ugrožavali), posle kad sam se vraćao, opet u mom busu neki klinci jeli govna, maltretirali neku Ciganku, mislim sasvim pristojna mlađa žena, nije neka klošarka, samo joj nešto nije bilo dobro valjda, na kraju pobegla napred. Ista ta neka klinačka ekipa posle utakmice sa Dinamom izniče odnekud na stanicu na Konjarniku i ostavlja gomilu kamenčuga!? Retardi... Što se tiče tekme, nema šta mnogo da se kaže, jedino mislim da je trebao Jevtić a ne Nikolić da uđe. A generalno je falila organizacija na sredini. Navijanje u nekim delovima utakmice fenomenalno, u nekim slabije, uglavnom na pesmama manje poznatim među širim narodnim masama. E da, koji sam kreten što nisam uplatio singl na Zvezdu! Taman bi me te pare pokrpile za neke najhitnije stvari! P.S. Čestitke glodarima.
El Karnisero Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Za sve koji igraju kladionicu, bitno je da znaju da verovatno igra Bogdanović... Vladimir Buzga Bogdanovic. I u Smederevu je bio saban. Tek sedmi minut, a Zvezdina odbrana opet pokazuje sve svoje čari Vujadin Savic je kritican.Mada ni Vilotic nije nista bolji,mada tek je dosao.Sreca imamo Ninkova.covek trci kao nezdrav. mene samo zanima na koju foru je golman viljareala dao gol. Otkud ti to? Losa je Zvezda bila.Onaj drugi gol realno nema veze sa zivotom.Slabo.Kakva crna vrhunska utakmice,zestoko govno.Mozda je bilo vrhunski na tribinama,ali ono na terenu je bila tuga. Naravno da smo lose igrali.Oba gola su cista sreca.
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Villarreal [6 - 1] NAC Breda 16' [1 - 0] S. Cazorla 23' [2 - 0] G. Rossi (pen.) 37' [3 - 0] G. Rossi (pen.) 46' [4 - 0] M. Senna 57' [5 - 0] J. Pereira 61' [6 - 0] J.G. Oliva 80' [6 - 1] E.d. Graaf havijer oliva je novi golman.
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 greshka na livescore-u, izgleda. gol je dao valjda neki klinac kiko iz omladinskog tima, odbrambeni igrach, sad sam video na zvanichnom i jednom fan-sajtu.
El Karnisero Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Pa ja tako videh na sajtu gde sam gledao rezultate pa se cudim odakle ti to sa golmanom. Steta,bila bi fora.
DBrave Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ne znam sta je najlakse za Grobare da izvuku, ali u drugom je Austrija najlaksa
Јарослав Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 најбоље би било, отприлике, овако: Стеауа (први шешир), Аустрија (други), Вентспилс/Национал/Темишвар (четврти).
Grob Bez Dna Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 kakve smo srece, upasce nam valensija iz prvog.
El Karnisero Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Stvarno maler,do sad ste sve teske protivnike imali.Ril,APOEL,Zilina.Sve velikani evropskog fudbala.
Recommended Posts