Jump to content

Recommended Posts

Posted

A vi ste imali pa teske protivnike, da se covek usere od straha kad cuje ta imena. Aj ne lupetaj.

Mi i ne pricamo da nemamo srece u zrebu.Prati malo.Tepic je rekao nesto u stilu kakve smo srece izvuci cemo Valensiju a vi ste igrali sa Rilom i Zilinom.

Zajeba vas Tuluz malo na kraju,da je pao neki bezveze bila bi to najlaksa grupa.Mada i ovako je mozda najlaksa.

Viljareal dobio jaku grupu.Lacio,Salzburg i Levski.Proci cemo,jebes Salzburg oni su kilavi u pm.

Posted

Dovesce kurac, Tomic pre neki dan izjavio da je 15% od zarade potroseno na dovodjenje pojacanja, a sta je care sa ostalih 85%. I mi ocemo u LS. Komedija.

Posted

Partizan ima solidan tim sa kojim su mogli da prodju APOEL i odu u LS.E sad ko vas jebe kad vam je Jokan na klupi.

Mada mi smo jos gori.Imamo krs tim i loseg trenera.Iz toga ce se izroditi nesto izuzetno. :)

Posted

Jeste da je Jokan kurac od trenera, ali nije jedini krivac za ne ulazak u LS. I sad ako ga smene, a verovatno hoce ne znam ni koga da dovedu. Bilo ko da dodje opet ce da mlate praznu slamu.

Posted

Au bre ala vi Franjevci potcenjujete sopstveni tim i samo nešto kukate, posle kad prođete grupnu fazu, opet će da kenjate "Jokan nas zajeb'o, nismo ušli u LŠ". :P Znači posle prve tekme sa Žilinom ste digli takvu frku da je ispalo da Zvezda ima veće šanse da izbaci Slaviju nego Partizan Žilinu! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...