Jump to content

Recommended Posts

Posted

Моја констатација пре утакмице је била - Победа врх, нерешено екстра, губитак од 1:0 је прихватљив, с обзиром на стање у клубу. Имали смо шанси у првом, две стопроцентне, у другом су нас самлели, Торес нервозан, али оно што ценим је борба, за разлику од претходних текми. Пролаз је загарантован, на Енфилду могу да га сафтају.

YNWA!

Posted

zebina dao gol fulamu. nema vishe svrhe gledati fudbal.

Prvo Bendtner da 3 gola pa onda za Juventus golove daju Legrotalje i Zebina.Žbunjen sam,ovo se kosi sa mojim shvatanjem fudbala.

Posted

Prvo Bendtner da 3 gola pa onda za Juventus golove daju Legrotalje i Zebina.Žbunjen sam,ovo se kosi sa mojim shvatanjem fudbala.

jebesh mi sve ako grigera sad ne da gol.

juche mi brat uvalio gol sa njim u pesu, hteo sam da obrishem igru.

Posted

Мени је бураз преко Ђовинка дао гол главом, може ли горе?

:haha:

Al' stvarno,golove dadose Zebina i Legrotalje...jebes utakmicu.Gledao sam drugo poluvreme,sranje tekma.Nadam se da ce na kraju sezone otkupiti Kandrevu,taj ce se isplatiti.

Posted

Вечерас против Француза. Победа не долази у питање. Надам се да ће Леива седети на клупи, а Водени играти као у понедељак.

Posted

Fulam deseti u Premier ligi i izbaci jedan Juventus , haha :D , 4 komada , jest da su ovi igrali 60 minuta sa igracem manje ali ipak je previse , naguzili ih ko Barselona Stutgart .

Posted

Зато је Леми и рекао да је слађе кад пљујеш туђе клубове, а не кад хвалиш свој, јбг, човек нема шта да хвали. :haha:

Posted

Јебеш Фулам, 1:0 против француза. Леива је оборен и свиран пенал, а чак је имао и један добар шут, значи, научио је нешто. Стивен дао гол, Торес је краљ, игра као змај, али у другом делу полувремена смо се опустили.

Posted (edited)

Одиграли таман колико треба. Победили 3:0, освајамо ово срање лагано. Кад се сетим коментатора на прошлој текми:" Уз сво поштовање Јувентусу, Ливерпул је највеће име у Лиги Европе." Добро, сад идемо:" Уз сво поштовање Фуламу, Ливерпул је највеће име у Лиги Европе."

Пенал је био заслужен, поставио му је ногу.

Краљ:

torres.jpg

Edited by Narsil
Posted

Hahahaha,kakvi kraljevi! :haha:Dakle,ta ekipa je neverovatna,jebeno neverovatna.Ovo sto oni rade je za divljenje,prosto divljenje.Nakon 3:1,izgubiti 4:1.Pa to i da hoces,tesko je izvodljivo.Apsolutni carevi.Nisam gledao tekmu tako da nisam upucen u tu igru od 60 minuta sa igracem manje,ali to je potpuno nebitno.Kada imas takav aktivan rezultat iz prvog duela,pa makar imao i igraca manje a dobijes 4 komada,treba te ubiti kao psa.

Zakeroni,spasitelju,svi te volimo!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...