Jump to content

Recommended Posts

Posted

Тај рад. Верујем да би сам платио да се врати назад у Стандард. Иначе, јебеш овај ПАОК. Воде целу утакмицу, контролишу игру и на крају га приме и тиме дају велику прилику усташама за пролаз даље.

• Downvote 1
Posted

Иначе, јебеш овај ПАОК. Воде целу утакмицу, контролишу игру и на крају га приме и тиме дају велику прилику усташама за пролаз даље.

Paok je kurac od ekipe, i protiv Dinama su dobili srecno...ima u ZG da ih ustase pregaze...

Posted

Gledao sam multi prenos na Areni i jedino što mogu da kažem je da ovo takmičenje toliko jadno und bedno da je to strašno.

gomila prijateljskih tekmi koje imaju naziv drugaciji...

Posted

je li otishao kovinski grandzer satanista u rumuniju na liverpul? otishao je moj ortak sa lfc serbia ekipom, pa pretpostavljam da je i on.

reina upravo primio presmeshan gol. gori od onog protiv arsenala, chini mi se.

Јесте,био је у Румунији.Донео карту Букурешта,рекламе су баш интересантне.Еротик масаж,прајват ескорт...Само јако,нису пичке као ми.Паштета Милица,Кесићев чипс...

Иначе, јебеш овај ПАОК. Воде целу утакмицу, контролишу игру и на крају га приме и тиме дају велику прилику усташама за пролаз даље.

А кад је ПАОК био добар?Кикирики екипа.

Усташе нагужене профи,глупи су као курац.Иначе онај коментатор на Арени је рекао да Динамо 40 година није дочекао пролеће у Европи.Нисам знао да су баш толики анонимуси.

Posted

А кад је ПАОК био добар?Кикирики екипа.

Усташе нагужене профи,глупи су као курац.Иначе онај коментатор на Арени је рекао да Динамо 40 година није дочекао пролеће у Европи.Нисам знао да су баш толики анонимуси.

Ustase.

• 2 weeks later...
Posted

ovo takmicenje je kurac od ovce...jedino je dobro sto veliki klubovi duvauju na svakom koraku...kao,onoa fora...nije nama do ovog takmicenja,stedimo se...kurac se stede,oni gladni istocnjaci ih salomise...inace,oni nesretni hrvati su na poluvremenu pustili :"za ona dobra stara vemena"...sunce ti jebem,pa jel moguce?ipak je ono poluvreme tekme,a ne umetnicko klizanje...

Posted

ocnem gledati utakmicu i zadremam(pretoga kod drugara kuvali riblji paprikas, gde se prejedem i nalocem vina :D) Ali sam se ukljucio pred kraj, da vidim tuzan kraj za modre decke :D

Samo da sam u zivom prenosu video gol, mora da su ujke dobro kukale :D

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Злочиначки намештен жреб.Перспективним клубовима попут Виљареала се намештају тежи противници док се фудбалске креатуре прошлости као на пример Ливерпул провлаче и играју са којекаквим Славијама и осталим пилићарима.

Било како било,Виљареал осваја ово.

69502_1249991306580_1733416013_485136_1112465_n.jpg

65415_1249355490685_1733416013_483921_1655484_n.jpg

155829_1249368371007_1733416013_483958_5226011_n.jpg

Следећа дестинација је Праг.

Лука

• Upvote 2
  • Downvote 4
Posted

Рони нам је добро донео на жребу. Спарта није посебно јака, чак и са Хоџсоновом "дефанзива на гостовањима" тактиком ћемо их одвалити, а онда Лех/Брага, што је, такође, ок. Тако да 1/4 финале је ту. Већ сам почео да резервишем место за одлазак у Даблин, само да ме момци не изневере до краја.

Posted

Пере судове, зато га држим. А је сподоба - јесте.

Ево једне из Македоније, кад смо пикали против Работничког.

38292_1168913359682_1733416013_346187_1028023_n.jpg

• Downvote 1
Posted (edited)

Симпатични момци.Овај свира под Доброкесовом командом,а овај други маже фацу еурокремом и живи у Ковину.

И онај несрећник прелетач из Житишта је појам за вас.

Edited by El Karnisero
Posted (edited)

Не знам за тебе, али ја гледам клуб који волим, а не пратим хулиганско - деградиране - имбецилне групе навијача, којима је фудбал на 145678. месту.

Edited by Scouser
  • Upvote 1
Posted

Видећеш кад дође време, осим ако овима буде преко курца да чачкају симпатизере.

Posted

Не знам за тебе, али ја гледам клуб који волим, а не пратим хулиганско - деградиране - имбецилне групе навијача, којима је фудбал на 145678. месту.

Upravo tako , svaka cast , koga boli kurac za poluobrazovane huligane , a jos je nelogicnije da se student , akademski gradjanin i buduci advokat pali na to , bez obzira i ako je iz , na primer , Zitista .

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...