Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Legendarna pobeda najlegendarnijeg kluba na najlegendarnijem stadionu !

Bravo Kujt ! Keli kida na desnoj strani , decko ce biti fantastican igrac ! Igra i nije bila bas najbolja , koliko sam mogao da pratim u teretani , previse dugih lopti , mada je Sparta igrala bunkericu , sto se i ocekivalo .Bitna je pobeda.

YNWA !

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Динамо К. - Ман. Сити 2:0

Ајакс - Спартак М. 0:1

icon_rockdevil.gif

Одлични резултати. :da: (нисам преписао од Феникса :haha: )

Штета што је Зенит онако накантан од килавог Твентеа. Волео бих више него ишта да их прегазе у Русији, али слаба вајда.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Много си ти религиозан нешто,у последње време. :bigblue:

Виљареал издоминирао,освајамо ово.

Динамо сјебао манчестерске шабане,Ајакс изгубио,Зенит изгубио,Ливерпул изгубио. Ако све буде по плану,у четвртфиналу ће остати само једна екипа која може да нас добије,Порто.

Posted

Победа у гостима,са 3 постигнута гола. Па и да је остало 2-2 опет би био одличан резултат. Реално,ако дамо један гол код куће,на коњу.

Posted

Ja mislim da Porto osvaja,Dinamo razbio Siti nisu imali 2 pristojne sanse,Liverpul previse defanzivno poceo sto mora da im se obije u glavu kad imaju retarda Kirgijakosa u odbrani...Leverkuzenova odbrana cista smejurija,Ajaks opet pokazao neozbiljnost...ali sve u svemu,vecinom dobre utakmice veceras :da:

Posted

Je l' sad, zbog Gojkovih postova, i Sport postao elitni podforum? :bigblue:

Jebo ja ovaj Luzerpul, stalno mi sjebu tiket :violent:

Odličan avatar.

Posted

Umro sam kad sam video da je Ajax izgubio od Spartaka :haha:

nije to nikakvo iznenadjenje...odavno rusi imaju timove koji nisu iznenadjenje u evropi...niti ajaks ima neki vrhunski tim,niti rusi imaju los tim...

• Upvote 1
Posted

Dobar rezultat za Liverpul , s obzirom da ko je igrao , greska trenera sto nije od pocetka stavio Kerola sa njim u sastavu je bila mnogo bolja igra . Ocigledan penal nije sviran za Liverpul , ali to je logicno s obzirom da Kol ne zna da padne kako treba .

Prolazi ovde Liverpul , 3-1 u revansu .

YNWA !!!

• Downvote 1
Posted

Брага има да се забункерише на Енфилду,али ако Ливерпул да гол у првом полувремену пашће 3 гола. Ако издрже прво полувреме,можде да буде чупаво.

Posted

Спартак избушио амстердамске Јевреје. Спектакуларна ораница у Петербургу, Кула би се постидела. Да Зенит има терен као Спартак (или бар приближан) прошао би даље.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...