lemmy sixx Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Уништио их Билбао. Људи играју прост фудбал,додај и утрчи. Мени било милина гледати. A golcina tek...ubica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Овај ПСЖ паприке најгоре. Не може Пасторе сваку утакмицу сам да изнесе. Биће на крају првенства 2, 3. Ако уђу следеће сезоне у ЛШ има сви да им се посеру по главама. Мало ми их је жао, с обзиром да сам их увек готивио, али сам са друге стране скроз равнодушан јер не волим та издркавања са милијардама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Realno,nemaju oni sada bog zna kakav tim.Imaju za plasman u LS.Nagodinu ce pokupovati boga oca i biti konkurentni.U francuskoj ligi naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Ма и Француској су већ конкурентни. Али ће у Европи испушити најгрђе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Jaka muda biti konkurentan u Francuskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 То стоји. Зато ће они увек лоше пролазити у Европи. Изузетак је Лион од пре пар сезона. Тад су стварно имали страшан тим, са све Жунињом на челу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 komentator na u92 dominira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Марибор водио против Брижа 3-0, па изгубио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Vašarsko takmičenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Марибор водио против Брижа 3-0, па изгубио. drugar i ja iz zajebancije odigrali tu 7+ i kopenhagen iz 2-2...tuga,cemer,jad...za 50 kinti 5600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Dobra utakmica bila, ovaj komentator stvarno mora na tenis da se vrati, ovako vise ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 jebemliga,meni taj komentator ok...ako mislimo na onog procelavog sa b92... tekma bila super...bas milina gledati...onaj atleik je jako zajebana ekipa...koliko ja nesto dojmim tu ekipu niko ne shvata ozbiljino,al oni ubijaju igracki...ja iskreno da kazem,nisam ih smatrao za neku ekipu...al su konstantni u spaniju i u kupu uefa...mislim,nemos posle jedne tekme dizati ekipu u nebesa,al ovi me bas odusevise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 ПСШ испао. Ваљала им је победа Слована. Словаци повели 2-0 и онда искусни преокрет за ћао, ћао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 ja gledao tekmu juce...koliko se pricalo o onom pastoreu,mislio sam da lik daje golove makazicama sa pola terena...aj sto nije nista posebno,vec sto je lik jako los...onaj nene mnogo bolji od njega iako je vec u godinama,nije se kenjalo o njemu mnogo,promasio penal sinoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Dobar je Pastore,sabija celu sezonu bre.Nema sa kim da igra covek.PSG je jos uvek losa ekipa,tek nagodinu ce postati konkurentni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 ne znam,al meni on juce bio nikakav...nisam ga gledao u psz,a i slabo u palermu...meni onaj igrac ne vredi 40 milja...nisam ga gledao cesto,mozda mu je bio jako los dan sinoc...meni recimo onaj gameiro dobar igrac...nene juce dobro igrao...mada,standardno brazilski...ne bi mami rodjenoj dao loptu...sta se desilo sa onim sisokom...pa on ni u francuskoj ne igra...steta,raspo se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Pa dobro,imao covek losu tekmu.Ali inace celu sezonu jebe keve.Slazem se da ne vredi 40 milja,to je predrkavanje,ali je jako dobar.Gameiro je isto dobar.U principu njih dvojica su jedino sto tamo zaista vredi.Ostalo kurac.Sisoko nastavlja sa povredjivanjima,gotov je on.Iako,kada god je igrao ove sezone,bio je jako dobar.Barem te tekme sto sam ja gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Aj da vidimo sad kako radi Pantela na -15! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 oštećen ajaks za penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ovaj falkao se ne sali od kako je pukla prica da ce na ljeto u celzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Bas, ne valja iz velikog u mali klub. Atletiko pokazuje sta znaci dominacija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 oštećen ajaks za penal cudi te to , albanski lobi 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ma ne čudi me uopšte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 (edited) Доминација. Драго ми је што је ова лига схваћена озбиљно, ма колико ми се не допадала. Свакако да поред Реала и Барселоне, а са оваквом одбраном ни против Милана, Јунајтед не би имао шта да тражи у ЛШ. Боље онда да пробају да узму барем ово. Пенал је био, али је исто тако у другом полувремену направљен пенал над Хернандезом, а није свиран. Edited February 17, 2012 by Underkuruz 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts