Álvaro Recoba Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ове године такмичи се 18 клубова. Лига је интересантнија од МСЛ, а и има више навијача пре свега у Пироту, Пазару и Власотинцу... Ја нисам упознат са квалитетом екипа али се надам да ће Власина поново да опстане... Ићи ћу да гледам утакмице са Поплавсима, бар у Власотинцу кад могу... И волео бих да глупи Раднички коначно се пласира у МСЛ, јер наша најјача лига одавно не зна ни за један јужни клуб... И глупо је што Јунајтид Форс више не иду на утакмице... Прво коло се игра за две недеље. Ево парова: БСК - ЧСК Металац ГМ - Раднички П Нови Сад - Вождовац Младеновац - Јавор Јагодина - Власина Нови Пазар - Хајдук Севојно - Земун Срем - Младост А Раднички Н - Рад САЈТ Напред Власина!
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Koliko se secam,Vlasina je prosle sezone sjebala Spartak 4-0.
Shamandalie Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ja sam jako srecna zbog FK Metalca sto je konacno uspeo da se plasira u visi rang takmicenja. Bice jako lepo i neizvesno. I manje je namestanja utakmica nego u MSL.
Álvaro Recoba Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Моћи ћеш да их гледаш у Новом Саду у 21. колу Ја се сећам утакмице са Спартаком кад је било 0:0, али је тад тренер још увек био Гага Николић ... А прошле сезоне Спартак се рано предао... Не знам кад је било 4:0.
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Spartak je u velikoj financijskoj krizi...nema plata,klub propada.Steta,ipak je Spartak nesto znacio i u staroj Jugoslaviji. Ja mislim da ih je Vlasina prosle sezone zduvala 4-0...mozda gresim.
Álvaro Recoba Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Пише на оном сајту да није... Него, није ми јасно зашто су нпр. велики клубови као што су Спартак и Раднички Ниш и КГ у кризи јер им нико не даје неку финансијску помоћ, а ево Власина се финансира само из општине и опстаје, чак је била боља него док је постојао финансијер... Не треба много новца да се опстане у лиги...
necko Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 И волео бих да глупи Раднички коначно се пласира у МСЛ, јер наша најјача лига одавно не зна ни за један јужни клуб... true true
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Пише на оном сајту да није... Него, није ми јасно зашто су нпр. велики клубови као што су Спартак и Раднички Ниш и КГ у кризи јер им нико не даје неку финансијску помоћ, а ево Власина се финансира само из општине и опстаје, чак је била боља него док је постојао финансијер... Не треба много новца да се опстане у лиги... Onda sam se zajebao...provericu sutra na televiziji kako je odigrana ta utakmica,imamo snimak. Sto se tice Spartaka,klub je opljackan,privatizacije nema,opstinu boli kita (ulazu u kosarku i odbojku)...ne vidim izlaz iz krize u skorije vreme.Samo da ne prodju kao Proleter ZR,da se ne ugase. Edited August 5, 2007 by lemmy sixx
APOHAKC Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E taman da Novi Sad odma u prvom kolu napuni Vozdovac pa da sledece godine Vojvodina i Novi Sad sa dva predstavnika tuku ove Beogradjane u prvoj ligi
ΣΟΚΙ Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Ове године такмичи се 18 клубова. Лига је интересантнија од МСЛ, а и има више навијача пре свега у Пироту, Пазару и Власотинцу... Ја нисам упознат са квалитетом екипа али се надам да ће Власина поново да опстане... Ићи ћу да гледам утакмице са Поплавсима, бар у Власотинцу кад могу...И волео бих да глупи Раднички коначно се пласира у МСЛ, јер наша најјача лига одавно не зна ни за један јужни клуб... И глупо је што Јунајтид Форс више не иду на утакмице...Прво коло се игра за две недеље. Ево парова:БСК - ЧСКМеталац ГМ - Раднички ПНови Сад - ВождовацМладеновац - ЈаворЈагодина - ВласинаНови Пазар - ХајдукСевојно - ЗемунСрем - Младост АРаднички Н - РадСАЈТНапред Власина!vidimo se u 27.10. u 14:00h vozdovac - vlasina inace i meni je zao sto forsi ne idu vise MAMU IM JEBEM!!! ali tu su uvek momci iz torcide i njima mamu jebem haha E taman da Novi Sad odma u prvom kolu napuni Vozdovac pa da sledece godine Vojvodina i Novi Sad sa dva predstavnika tuku ove Beogradjane u prvoj ligi mozda nas i napunite...mnogo mi je zao sto sam tad na moru obozavam novi sad i gostovanja u novom sadu Edited August 6, 2007 by s0ki
Álvaro Recoba Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 А тад је факултет, тад се не иде на утакмице... Ви дођите онда кад буде, а код вас ће Поплавси на челу са Копчом и Вецијем...
ΣΟΚΙ Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) prosek godina 15? nije prozivka nego pitam gledao sam neki klip na youtube pa mi bilo malo smesno Edited August 6, 2007 by s0ki
Álvaro Recoba Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Па кад је један вођа '87. а други '89. а овај први је најстарији од оних који иду на сваку... А просек би требало да буде нешто више од 15, хехе, мада има ту доста деце који ће једног дана, како су и сад битанге, бити ваљда прави хулигани... Стари навијачи су престали да иду на утакмице пре пар година...
ΣΟΚΙ Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 tako mi je i delovalo...a koliki vam je prosek po tekmi???
Álvaro Recoba Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 (edited) Поплавса има 50ак, а навијача увек преко 2 иљаде, просек око 3 можда... Edited August 6, 2007 by Álvaro Recoba
ΣΟΚΙ Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 navijaca 2000 oO toliko ni zvezda nema u proseku...
Álvaro Recoba Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 Ма увек има преко 2 иљаде... Било би и више да се не плаћа карта, коју ја узгред никад нисам платио...
MC Hammer Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) Yeah, do jaja tema, ja preterano gotivim našu drugu ligu otkad je opet ovako fino spojena. Moj omiljeni drugoligaš: Stadion: Da, jesam lokal patriota, uvek ću piti Lav pivo i navijati za ČSK. I nastaviću da idem na njihova gostovanja po BG-u... A oni će pre ili kasnije u Superligu, kad mogu obe Mladosti i šugavi Čukarički, može i ČSK! EDIT: Btw, evo i sajta: http://www.fkcskpivaracelarevo.org.yu/ (iako mu očigledno fali jedan žestoki update ) Edited August 7, 2007 by MC Hammer
majorgashpar Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 За Хајдука срце куца... Лионци су момци који воле радост, кад се с'њима качиш, брзо оде младост! Поздрав Власини клубу из краја из кога вучем корене
ΣΟΚΙ Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 haha da hajduk sa liona zar to nije neka beton liga sad?
APOHAKC Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 mozda nas i napunite...mnogo mi je zao sto sam tad na moru obozavam novi sad i gostovanja u novom sadu samo ti dodji
ΣΟΚΙ Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 drugi put...bicu u hellas kad bude ova tekma...gostovanja u novom sadu ne propustam
majorgashpar Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 haha da hajduk sa liona zar to nije neka beton liga sad? Invalidi , čekamo vas u 11-tom kolu , ala će da bude ksse
ΣΟΚΙ Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 niste sad ni pola sto ste nekad bili ali necu vise da glumim internet huligana sve opusteno smekerski
majorgashpar Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Održan je sastanak navijača i uprave i pristupilo se mobilizaciji.Na Lion će se u sledećoj sezoni vratiti i stariji navijači , tako da ćemo opet biti ono što smo bili.
Recommended Posts