WIZARD OF GORE Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Jel' ideš ti na BSK, Čarobnjače? borčanci miševi borča siti nikad neće biti šta misliš? idem li?
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Pokisao sam ko picka u subotu,jebeni Spartak.
vudun Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Надам се да ће Спартак да се ушушка у Јелен лигу. Јебеш Инђију, политички клуб, а и нема ту традиције. Кол'ко беше стадион Спартака прима, 30.000? Ваљда ће на ферку да упадну, ако не, могао би чика Толе да припомогне...
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Primao je oko 25.000...sada manje,posto su na zapadu i istoku postavljene stolice. Cika Tole im pripomaze itekako...ovog proleca im je bar 50% utakmica namesteno.Providno.
WIZARD OF GORE Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Кол'ко беше стадион Спартака прима, 30.000? Ваљда ће на ферку да упадну, ако не, могао би чика Толе да припомогне... dokle više? prošle godine banat....sad i spartak...mada to nije onaj stari spartak, taj klub je ugašen...ovo je a neka nova mućka...jebo im pas mater....
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Nije ugasen,nego je ujedinjen sa Zlatibor Vodom.Financijski i igracki kadar.Sve prepozantljivo je Spartakovo.Sve.
Hail Metal Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Pokisao sam ko picka u subotu,jebeni Spartak. Al si otisao , pravi ljubitelji fudbala su ostali i na kisi da gledaju . .mada to nije onaj stari spartak, taj klub je ugašen...ovo je a neka nova mućka...jebo im pas mater.... Ko bi po tebi trebalo da udju , Borca , Ovca , Krnjaca , Sindjelic , Milicionar , Vozdovac , Zeleznik , Cukaricki , Obilic , Radnicki NBG , Kotez , Obrenovac , Vinca i ostali beogradski kikiriki klubovi . Ovo je Spartak , klub sa tradicijom , zajedno sa Radnickim iz Nisa , Kragujevca , Banatom , bi trebalo da igraju ligu , sad je bilo oko 3000 ljudi , u super ligi bi prosek bio 5000 , a na Partiyanu i Zvezdi vise od 10000.
WIZARD OF GORE Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 bilo koji klub koji nema "leđa" u savezu....pominjanje banata neću da komentarišem.....
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 (edited) Al si otisao , pravi ljubitelji fudbala su ostali i na kisi da gledaju . Cekaj malo,onaj budzak u koji si se sakrio je prokisnjavao? Ko bi po tebi trebalo da udju , Borca , Ovca , Krnjaca , Sindjelic , Milicionar , Vozdovac , Zeleznik , Cukaricki , Obilic , Radnicki NBG , Kotez , Obrenovac , Vinca i ostali beogradski kikiriki klubovi . Ovo je Spartak , klub sa tradicijom , zajedno sa Radnickim iz Nisa , Kragujevca , Banatom , bi trebalo da igraju ligu , sad je bilo oko 3000 ljudi , u super ligi bi prosek bio 5000 , a na Partiyanu i Zvezdi vise od 10000. Upravo tako. Edited June 9, 2009 by lemmy sixx
El Karnisero Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Muka mi je od Cukarickog,Rada,Vozdovca i ostalih sprdnji od klubova.Oni su u prvoj ligi a Kragujevac ima tim tek u trecoj.Sramota.
Hail Metal Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Cekaj malo,onaj budzak u koji si se sakrio je prokisnjavao? Koji budzak ? Vi se razbezali , ja sam stajao na stepenicama sa duksom na glavi i gledao do kraja . Propustili ste zuti karton kad je jedan Spartakov igrac povukao i skroz skinuo sorts jednom od Metalca .
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Znam,video sam na snimku.Jebiga,klizalo se.
vudun Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Muka mi je od Cukarickog,Rada,Vozdovca i ostalih sprdnji od klubova.Oni su u prvoj ligi a Kragujevac ima tim tek u trecoj.Sramota. Изузми Рад. А Вождовац је прс'о, сада су трећа лига. Идуће сезоне им се придружује ''чувена'' Бежанија.
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Vozdovac je jos uvek zvanicno u drugoj ligi.A Bezanija ce u drugoj biti i sledece sezone.
vudun Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Јеси ли сигуран? http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=364708 А Бежанија, наравно да ће играти и наредне сезоне. Али, нешто ми мирише да ће кренути стопама Вождовца.
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Jos jednu utakmicu su zvanicno u drugoj ligi,jer prvenstvo nije zavrseno.
Hail Metal Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) Ocekivano . Simpaticni komentari , napred Spale !!! Edited June 11, 2009 by Hail Metal
lemmy sixx Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 U potpunosti ocekivano.I ne,uopste nije montirano. No,bitno da se Subotica vraca u prvu ligu!
El Karnisero Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Изузми Рад. А Вождовац је прс'о, сада су трећа лига. Идуће сезоне им се придружује ''чувена'' Бежанија. A Rad je kao neka fudbalska velicina?
Hail Metal Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 A meni drug u petak rece da ima informaciju da ispada Indjija , a ulaze Metalac i Spartak , nesto se Jesic posvadjao sa Toletom , za dve godine jos Radnicki Nis i Banat iz Zrenjanina da udju ,a ispadnu neki Bg klubovi i extra liga .
Imrahil Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Sto se mene tice, iz Beograda treba da budu samo Partizan, Zvezda i OFK Beograd, sve ostalo napolje.
Recommended Posts