Little Butcher Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 (edited) Meni jedino zao sto Napredak nije ostao u ligi, ne pamtim kada sam poslednji put tamo bio na gostovanju... Ovako ponovo Vozdovac, poslednje dve godine sam bio tamo jedno pet puta, postalo vec monotono... A da, prvo kolo se ide u Sevojno Edited August 11, 2007 by Little Butcher
ΣΟΚΙ Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 uvek volim da odem u zemun slatko se nasmejem
crusader84 Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 (edited) Trebalo bi zakonom zabraniti da u Super, ili kako se već sad zove najjača naša liga, ima više od 3 kluba iz Beograda! Kako sam se valjao od smeha kad su na prenosu prikazali navijače Čukaričkog, šta reče onaj "10-ak najvernijih pristalica"? Da kažeš da je klub iz Zimbabvea pa daleko da se dodje... Edited August 11, 2007 by crusader84
ΣΟΚΙ Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 haha oni su smesni za sve pare...to su ugl mali forsi sa cukarice...
Katahazah Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Brdjani su vazda bili misterija... Secam se snimaka sa nekih zimskih tekmi: 10 ljudi na tribini - 20 baklji gori! :) Lepo sto je Hajduk stao na noge, secam se prve godine kad smo isli na par tekmi sa lokalcima iz gimnazije.
Little Butcher Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Imao sam ja jedan vuneni sal brdjani revolt, moram negde da ga iskopam, stari plen iz 1999. godine ako se ne varam, mozda cak i 2000-e... mada ti brdjani nikad nisu imali ekipu, njih bi pocepale i dijabole iz bataje
Little Butcher Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) Video sam na prvom topiku da pise da U.F bojkotuje tekme, ispravite to jer su Forsi prekinuli bojkot jos u Junu! Eh bice lepo videti ih opet Edited August 12, 2007 by Little Butcher
ΣΟΚΙ Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 ja mislim da se to nije odnosilo na bojkot,bar moj post, vec na ekipu klinaca...stariji forsi su popadali svi...prosek godina im je sad 17...
Little Butcher Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 ja mislim da se to nije odnosilo na bojkot,bar moj post, vec na ekipu klinaca...stariji forsi su popadali svi...prosek godina im je sad 17... pa nisu bas svi, mada to nema veze ipak su prisutni na tribini... Mada ni vasa tribina nije nesto starija...
ΣΟΚΙ Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 (edited) o da jeste x) ima starije ekipe i dalje a pogotovu ce sad biti nece biti indijanaca vise... Edited August 14, 2007 by s0ki
Álvaro Recoba Posted August 17, 2007 Author Report Posted August 17, 2007 Сутра почиње! Поплавси иду у Јагодину, ја нећу...
Dowla Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Rezultati prvog kola: BSK Borča 1:1 ČSK Pivara Metalac 1:0 Radnički (P) Novi Sad 0:0 Voždovac Mladenovac 1:1 Javor Jagodina 3:1 Vlasina Novi Pazar 0:0 Hajduk Sevojno 0:0 Zemun Radnički (N) 0:2 Rad. Srem-Mladost Apatin?-?
Álvaro Recoba Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 "По поплави смо име добили, Власини до смрти одани..." Био сам данас утакмици. Добили смо Пазар 1:0. Било нас 50ак Поплавса, међу којима сам ја био најстарији Није било антитурских песама, једино је судија називан Турчином... Било је упозорење пре утакмице због тога...
Shamandalie Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Vazno je da je Metalac pobedio. Dogodine Meridian liga!
vudun Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Vazno je da je Metalac pobedio. Dogodine Meridian liga! И онда ће им трибине бити увек пуне ''чупаве момчади'' Сви металци ће се ујединити & помирити под амблемом Металац ГМ ( блекери, трешери, пауераши, њуметалци, готичарке...)
majorgashpar Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Hajduk - Sevojno 1-1 Opet nereseno , ali dobro tek je pocetak . Oni zlikovci iz Bezanije hoce da nam uzmu golmana Urosevica , od Krnjinca nismo imali boljega Lepo je sto se u Vlasotincu nije skandiralo Turcima , ali nije lepo sta se sve dozivljava u Pazaru tako da mi nije jasna ta pasivnost ich
Little Butcher Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Sto se tice tekme sad u subotu, Zemun ispusio od Srema 1:2, mi napustili stadion na kraju poluvremena, o tome mozda napisem nesto vise, sad me mrzi... Kakav sam mentol, hteo sam da postavim slike iz Sevojna, al sam nesto zajebo... drugi put Edited August 27, 2007 by Little Butcher
Álvaro Recoba Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 Lepo je sto se u Vlasotincu nije skandiralo Turcima , ali nije lepo sta se sve dozivljava u Pazaru tako da mi nije jasna ta pasivnost ich После утакмице са Јагодином, Поплавсе су на СОСу, ваљда, прозвали "нацистима из Власотинца" због неких Цигана, који су тражили помоћ и од полиције, ваљда, па је изгледа стигло упозорење и судија запретио дда ће да прекине ову ако буде нечег сличног...
Little Butcher Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 (edited) Radnicki Nis - Zemun 1:1 Nas oko 80, solidno navijanje, novina je bila da smo putovali dabl dekerom Meraklija oko 150, u drugom poluvremenu skoro da nisu ni navijali, jebi ga klub im je u kurcu, pitanje je sta ce uopste biti sa Radnickim! evo fotki: http://img206.imageshack.us/img206/6595/img9559eg8.jpg http://img206.imageshack.us/img206/5035/1063974os3.jpg Edited September 3, 2007 by Little Butcher
majorgashpar Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Srem - Hajduk 2:3 Pa gde je onaj Voždovčanin , čuj mi propali , ejjj
Little Butcher Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Ma kakav crni vozdovcanin, sad ide na ofk-u
Liberali_ante_portes Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Onda sam se zajebao...provericu sutra na televiziji kako je odigrana ta utakmica,imamo snimak. Sto se tice Spartaka,klub je opljackan,privatizacije nema,opstinu boli kita (ulazu u kosarku i odbojku)...ne vidim izlaz iz krize u skorije vreme.Samo da ne prodju kao Proleter ZR,da se ne ugase. taj spartak je pre par godina imao dosta dobru ekipu...marinci,vidjao sam ih redovno na tekmama repke,kad je krenulo ono svi zajedno da navijamo itd. samo ti dodji ja bio...smejurija...pa ne daj Boze da nije bilo one nase murije sto nas je dovela i odvela iz NS-a...one vase prasinare ste i vi a i mi da tako otkinemo da se zabrinu vlasti... samo jedna stvar,WTF vam znaci prozivanje Turski Cigani???pa mi smo umirali od smeha...panduri slusaju i cepaju se i oni...onda sin ti duva lepak sudija???ako ste vi druga ekipa NS-a onda bolje ugasite grupu ili dovedite neke starije na tribini,ovo je stvarno bilo smesno... drugo kolo protiv mladenovca,oko 70 invalida(u NS-u bilo tacno 56),navijanje katastrofa u prvom poluvremenu dok je u drugom vec da kazemo bilo bolje,mada je primeceno da je onih 5-6 klinaca od 10 godina ubilo atmosferu...dobro pa su zapalili...mladenovcani dosli njih 11(deset likova i jedna devojka),podigli zastavu nove ekipe,posto su se demoni raspali posle 11 godina:( e sad,jagodina je trebalo da bude san snova al' jbg nisam otisao iz privatnih razloga tako da ne mogu da vas updatujem sto se tog gostovanja tice.znam samo da su se invalidi pojavili dole ali ne znam koliko ni kako je bilo jbg sto se tice forsa nisu svi pali,ali da je doslo do smene i jeste i nije...jedna ekipa je podmladjena dok je jedna ostala ista kao i pre 4 godine...nisu ono sto su bili,ali zarad nase scene nadam se da ce da se poprave....i da se pojave na tekmama i da navijaju a ne samo da se qrce sa novim zastavama...
ΣΟΚΙ Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 cekam novi pazar propustio sam prva tri kola... imam lepa secanja na drugu ligu x)
Liberali_ante_portes Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ostvario se san,ostvario se san,u drugoj ligi ja,cu Vozda da gledam...jos desetak sati do Pazara...bice dobro valjda.. Soki cekam novi pazar propustio sam prva tri kola... imam lepa secanja na drugu ligu x)
ΣΟΚΙ Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 malo si se zajebao x) sutra je tekma xD
Recommended Posts