ΣΟΚΙ Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 (edited) @zwer pusi ti meni kurac popizdeo sam kao svinja... a i canovic je picketina trebalo je da mu se peva to... Edited October 7, 2007 by s0ki
WIZARD OF GORE Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 jebi se pederu mali to ti nekog drugog pali da si zaboravio na tekmu.....niko od tvojih ortaka invalida ti nije nista rekao za utakmicu? da ce biti sacekusa kod crkve? da ce biti jurnjave kolima po vojvode stepe? aha oce to.....
WIZARD OF GORE Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 to je sve sto imas da kazes? bravo.......
ΣΟΚΙ Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 prebicu te samo da te sretnem xD osim ako ne probam tu vasu narandzovacu xD
sephir0th Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 VODJA POPLAWS:VLASINA-ZEMUN zavrseno 1:1, dobra tekma. Navijanje je bilo super od strane Poplawsa. Na poluvremenu kao i uvek,velika kolicina piva se kupila. Pilo se i spremalo za pocetak drugog poluvremena. Poplawsi su bili bolji u navijanju.Taurunumi oko 50-ak. JA TEBE VOLIM,JA TEBE BODRIM! NIKADA VLASINO,NECU DA TE OSTAVIM! GDE GOD DA IGRAS, JA BICU TU! ZA VLASOTINCE,VLASINU!!!!!!!!!
WIZARD OF GORE Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 e jebaga kad raspali Zemun niste mogli da pobedite @s0ki™ Narandzovacu smo popili....ce nadjemo nesto drugo
Џрк Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 E, bre bre, jeste da navijam za Zemun, ali da su raspad jesu...super liga, davno bese
ΣΟΚΙ Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 sledece godine u ovo vreme ti ces da pricas ah telekom liga davno to bese xD
Little Butcher Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 (edited) Znaci ne veveujem kakve se ovde gluposti pisu... Postavio bih slike iz Vlasotinca, al me komp nesto jebe... Hevi Dzrk - otkad ti brate navijas za Zemun Soki - malo si zaboravio kako je tvoj tim usao u prvu ligu U vlasotincu nisam bio, tacno 46 Taurunuma je bilo na tekmi, bili su na nekoj livadi posto na tom delu nema tribine, poplawsi decurlija od 15-16 godina i to je to. I ono - noz, zica, Rakovica???? Ako je istina da su Forsi to hteli da pevaju, onda stvarno treba da ih bude sramota, jebem ti bas takve navijace. Edited October 8, 2007 by Little Butcher
Џрк Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Pa nisam "navijac", nego prirodno jer sam iz Zemuna, kapiske Kao sto izmedju Zvezde i Patlidzana navijam za Zvezdu, iako ne idem na sever i sl...
ΣΟΚΙ Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 (edited) Znaci ne veveujem kakve se ovde gluposti pisu... Postavio bih slike iz Vlasotinca, al me komp nesto jebe... Hevi Dzrk - otkad ti brate navijas za Zemun Soki - malo si zaboravio kako je tvoj tim usao u prvu ligu U vlasotincu nisam bio, tacno 46 Taurunuma je bilo na tekmi, bili su na nekoj livadi posto na tom delu nema tribine, poplawsi decurlija od 15-16 godina i to je to. I ono - noz, zica, Rakovica???? Ako je istina da su Forsi to hteli da pevaju, onda stvarno treba da ih bude sramota, jebem ti bas takve navijace. haha ne znam ja x) neko ima pare neko zna da igra...neko oce da opere pare haha ali dobro ja se i ne ponosim time sto smo igrali prvoj ligi...u neku ruku sam i bojkotovao...nego druga liga zakon xD poplaws pa da klinci ko ce drugi da se bakce sa vlasinom... a za noz zica rakovica...ja sam cuo da su pevali...mamu im jebem...treba da ih je sramota... Edited October 9, 2007 by s0ki
Little Butcher Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Jebi ga Soki nemas srece... prvo je bilo izvuceno da Aris gostuje ciganima, i vec sam video minimum 500 Grka u Bg-u ali su nesto istumabali, tako da se tekma igra u Grckoj... Znam sigutno da ce u Solunu biti veselo, jer postoji sansa da cigane pored arisovih napadnu i paokovi tifozi ...
ΣΟΚΙ Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 a postoji sansa da cigani i super 3 napadnu paok! sto bih mozda jos vise voleo xD SUPER 3 ANTI PAOK!!!
Џрк Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Tu ce negde i onaj gate7 da se umesa garantovano
ΣΟΚΙ Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 anti paok! anti olimpiakos!!! vamos areianara!!!vamos campeon!!!oOooOOO...APHS agapw!!!!!!
WIZARD OF GORE Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 gate7 ce sigurno doci da pomogne
majorgashpar Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Hajduk-Vlasina 3 : 2 Popravljamo se
Little Butcher Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 u subotu munze xDu subotu munze xD Nedelja ...
ΣΟΚΙ Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 jos bolje xD mada mi ortak danas rece subota tj dva ortaka xD hm hoces da me zajebes pa da ne dodjem haha
WIZARD OF GORE Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 to bi ti (opet) bio odlican alibi
Little Butcher Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Vas dvojica ste stvarno neumorni U nedelju je tekma provereno
Recommended Posts