WIZARD OF GORE Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 tvoja mama mi je alibi x) jebem ja tebi mater ne jednom nego sto puta picko invalidska, propalitetu i lazove!!! vece kukavice od tebe ne videh u zivotu....kad ima sledeca tekma na koju neces da dodjes? (ili KAO da zaboravis) hahaha mater ti jebem sugavu pizdo jedna!!!
ΣΟΚΙ Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 haha sto se nerviras haha @mali kasapin i njegova mama je neumorna haha
Liberali_ante_portes Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 @ munze konza momak(mrzi me da jurim kako ti je nick :/ ) posle dugo vremena vas nema oko 220 na tekmi ...pevali su forsi na pocetku tekme i u korteu uz darvinovu... jbg,najverovatnije ne dolazim na tekmu,sljakam
ΣΟΚΙ Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 pevalo se i u blokovima...xD zna liberali o cemu pricam haha
WIZARD OF GORE Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 haha sto se nerviras haha @mali kasapin i njegova mama je neumorna haha ti da znas nesto da radis ne bi ovde laprdao na forumu po ceo dan....sta ti bre zamisljas covece...kakvi invalidi bolje promenite ime u BOLIDI - vise se slaze uz vasu inteligenciju...kakva ste vi minorna i mizerna grupa ljudi to je za zaljenje.....ti pogotovu....moralna nula....cak i manje od nule.....i ajde vise sjasi mi sa kurca kretenu mali!!!
Liberali_ante_portes Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 danas u 1500 se igra tekma...ja zbog posla necu moci da dodjem jbg...nadam se dobrom navijanju,mozda nekom sibanju ali bez suvisne krvi... ZBJ
ΣΟΚΙ Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 tekma je bila u 1430 xD u svakom slucaju ludiloooooo mozgaaaaa xD singidunum jebe taurunum!!!
Liberali_ante_portes Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 gledam slike na tribini,i moram priznati da ste dobro ispali...Butcher aj postavi objektivan izvestaj ako ti nije cim?
ΣΟΚΙ Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 (edited) За Хајдука срце куца... Лионци су момци који воле радост, кад се с'њима качиш, брзо оде младост! Поздрав Власини клубу из краја из кога вучем корене lionci su vrlo brzi momci haha to sam danas primetio...javi se da cujem tvoje impresije... Edited October 21, 2007 by s0ki
Liberali_ante_portes Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 e,ovo stvarno vise nema smisla...dajte neka neko nesto napise.jbg,ja ne mogu nikako da stignem da idem na tekme pa ne mogu da kucam izvestaj,ali jel moguce da svi radimo pa ne idemo da navijamo??taurunum,nema te uopste,soki takodje,poplawsi...daj neko nesto neka napise.
Liberali_ante_portes Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 SMEDEREVO METALAC (GM) VOŽDOVAC SPARTAK Z.VODA HAJDUK BSK BORČA KOLUBARA ČSK PIVARA MLADI RADNIK NOVI SAD MLADOST INĐIJA SEVOJNO DINAMO BEŽANIJA NOVI PAZAR BANAT SREM jbg,nista zanimljivo osim eventualno ako se zulu iz kulu pojavi protiv borche i ako borchanci dodju...mislim da to dovoljno govori o predstojecoj ligi :confused:
Little Butcher Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Imate i Koridu iz Novog Sada, i Marince ako rese da prate ovaj novi tim sto je spojen sa Zlatibor vodom. Tuga me hvata kad vidim koliko falimo u ovoj drugoj ligi
ΣΟΚΙ Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 (edited) чуо сам да гробари иду на инђију.оО тако нешто. има и ту све лудаци лазаревац,маринци...има бре али фали тб и уф...х) Edited August 14, 2008 by ΣΟΚΙ
Liberali_ante_portes Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 uf,ne pricaj mi nista tebra...^^ @little butcher sta se dogodilo onom vasem decku,luki?
Калавера Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 Maja Nikolić – fudbalski menadžer! Kada je sa 18 godina napisala knjigu "Kako sam uspela", pevačica Maja Nikolić nije mogla ni da sanja da će deceniju i kusur kasnije postati fudbalski menadžer i PR jednog beogradskog fudbalskog kluba! Poznavaoci prilika u dojučerašnjem članu Superlige Srbije, FK Bežanija tvrde da nijedna konferencija za novinare nije bila posećenija od one u četvrtak, jer je predstavljen novi PR kluba i fudbalski menadžer – Maja Nikolić. Pevačica je u Bežaniju dovela prvo pojačanje – svog brata od ujaka Danijela Milovanovića, koji dolazi iz berlinske Herte. Kaže da to neće biti jedini fudbaler kojeg će dovesti u Bežaniju, a ideja joj je da dovodi fudbalere i u druge klubove. Da joj "fudbalski rečnik" nije stran, pokazala je odmah po predstavljanju: "Bežanija će u dogledno vreme biti klub na evropskom nivou. Očekujem da trener Slaviša Božičić ekspresno vrati klub u elitu. Bežanija je oduvek bila rasadnik mladih igrača, tu su se afirmisali i Biševac, Rukavina, Lazetić, Mario Đurovski...". Maja Nikolić kaže da je od Bežanije dobila odlične uslove – automobil i sopstvenu kancelariju, a s obzirom na to da nema fiksno radno vreme, kaže i da njena pevačka karijera neće trpeti. Obećala je i da će napisati himnu Bežanije, koja će se u predstojećoj sezoni takmičiti u Prvoj ligi Srbije (druga liga). Maja Nikolić je poznata po tome da tvrdi da je većina muzičkih festivala nameštena. Malo je neobična odluka da odlazi u srpske fudbalske vode, koje su podjednako mutne. Ostaje da se vidi da li će Maja Nikolić plivati i u fudbalskim vodama i biti eksplozivna kao PR fudbalskog kluba, kao što je to posle raznoraznih muzičkih festivala. Šjeeee!
Liberali_ante_portes Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 jebem ti fudbal...pazi rasadnik mladih igraca...ne zna se ko je veca lopurda od koga od ove cetvorice...a svi mi igraju u PM...dobro,aj neka ona nalozi 60 klinaca da idu na tekme i bicu srecan
Little Butcher Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 uf,ne pricaj mi nista tebra...^^ @little butcher sta se dogodilo onom vasem decku,luki? Poginuo na motoru, skucala ga neka zena kako su mi rekli. Danas prvig dvateset minuta nije bilo navijanja u njegovu cast, jer je imao 20 godina U, a sta cu ja u Prvoj Ligi Srbija Dalje na strani vezanoj za navijace, al to tek kasnije jer cu da kolabiram
ΣΟΚΙ Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 ја јуче пропустио текму зарад култа радошевца и голупца...х)
Liberali_ante_portes Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 tries(znaci pisem najprostije sto mogu)Invalida na tekmi,Marinci se nisu pojavili,prvo poluvreme koliko toliko i navijanje,drugo presedeno i provedeno u bleji i prici o tome ko je sta radio za vreme pauze...tekma 2:2...uzas...
Recommended Posts