sephir0th Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 chisto se pitam,cepate li vi beogradjani Dotu?poshto je kod nas u provinciji veoma popularna...ako da ,molio bih da chujem neki tip,savet..omiljeni heroj ..
Álvaro Recoba Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Има ли га Јуја у играоницу? Или мој цимер?
Diablo-man Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 e hvala bogu kad sam prestao da igram dotu Igrao sam je do verzije hm... ne zna do verzije pre nego sto su ubacili nova 6 heroja. Dota se igra svuda!Mada je mene smorila...mislim kad promene mapu,kad ubace josh 10ak novih itema i josh 10ak novih heroja ja cu da krenem o5 da je igram.Igrao sam dotu od kad se pojavila...sad me je smorila,a i ne igram vishe igrice,samo ponegam manager i to je to .
sephir0th Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 dota se kod nas na jugu igra 24/7, imamo ekupu i tashno ugovorene termine kad igramo....voleo bih da se najdemo ponekad na batlle net-u i odigramo po koju.. ne verujem da ce se neshto bitnije promeniti u skorijoj buducnosti je se blizi CYBER olimpijada
aRmatuRa Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ma smorila je samo tako.Vidoe sam yadnju veryiju neke preimba heroje.Jebeni troll koji ubija sve po mapi sa tipa 500hp,ma zdravo.
sephir0th Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 Ma smorila je samo tako.Vidoe sam yadnju veryiju neke preimba heroje.Jebeni troll koji ubija sve po mapi sa tipa 500hp,ma zdravo. a tek onaj novi panda (nenogu da se setim klase), magije mu nemogu nishta...napravish heksa,monkey king bar i burizu....neunishtiv
Recommended Posts