Jump to content

Recommended Posts

Posted

chisto se pitam,cepate li vi beogradjani Dotu?poshto je kod nas u provinciji veoma popularna...ako da ,molio bih da chujem neki tip,savet..omiljeni heroj ..

Posted

e hvala bogu kad sam prestao da igram dotu :)

Igrao sam je do verzije hm... ne zna do verzije pre nego sto su ubacili nova 6 heroja.

Dota se igra svuda!Mada je mene smorila...mislim kad promene mapu,kad ubace josh 10ak novih itema i josh 10ak novih heroja ja cu da krenem o5 da je igram.Igrao sam dotu od kad se pojavila...sad me je smorila,a i ne igram vishe igrice,samo ponegam manager i to je to .

Posted

dota se kod nas na jugu igra 24/7, imamo ekupu i tashno ugovorene termine kad igramo....voleo bih da se najdemo ponekad na batlle net-u i odigramo po koju.. ne verujem da ce se neshto bitnije promeniti u skorijoj buducnosti je se blizi CYBER olimpijada :D

• 3 weeks later...
Posted
Ma smorila je samo tako.Vidoe sam yadnju veryiju neke preimba heroje.Jebeni troll koji ubija sve po mapi sa tipa 500hp,ma zdravo.

a tek onaj novi panda (nenogu da se setim klase), magije mu nemogu nishta...napravish heksa,monkey king bar i burizu....neunishtiv :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...