Cosmic Sailor Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Jedna od mojih omiljenih igara (Postal2). Totalni stress relif. Nikad mi ne dosadi igrati. Uvijek se da provaliti neka dobra fora. Da ne duzim http://en.wikipedia.org/wiki/Postal%C2%B2 Je li igrao neko?
Novaliis Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Bila je pre tema mislim..igrao sam je i oduševljen sam. Mnogo dobrih fazona..možda i bolesnih, ali zdravo bolesnih nikada je nisam prešao celu zbog vremena. Uriniranje na prolaznike, odsecanje glave ašovom i šutiranje iste po ulici, spaljivanje..uh EDIT: sad vidim da spominješ drugi deo..taj nisam igrao.. Edited August 8, 2007 by Varg
Sinstrel Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Treci deo ima ce biti najbolesniji. Gledao sam neki HD trailer (jedva)... Izgleda dosta ozbiljno. Jedno od oruzija je pas (ili neka druga zivuljka) koju drzite u ruci i koljete neprijatelje kada im se priblizite, grozno... Nadam se da nisu izbacili vomiting & pissing.
D.E.A.D. Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 e najbolje da ce izbaciti vomit! Najbolje je kad se zapalis pa pisas po sebi! haha
Salvation Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ekstremno idiotska igra. Ovakve gluposti su razlog zbog kog nas smaraju sa bullshitom da u igrama nema niceg poucnog korisnog ili dobrog i da samo uce decu da budu bolesnici.
niking Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 :) jedna od inovativnijih igara... vrlo zanimljiva... ali nothing beats the cats anus... kad ih rknes na sacmaru... tu me je igra najvise odusevila... i kraj dvojke, kad sve prsne jedva cekam treci deo, citao sam isto to sto i Sinstrel, a sad cu morati da nadjem trejler
Novaliis Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ekstremno idiotska igra. Ovakve gluposti su razlog zbog kog nas smaraju sa bullshitom da u igrama nema niceg poucnog korisnog ili dobrog i da samo uce decu da budu bolesnici. ko još traga za poukama u igricama?
Cosmic Sailor Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 najveca fora je kad dobijes triper pa ne smijes da pisas i onda moras da nadjes one tablete. na pocetku igre se napominje da je igra nasilna onoliko koliko i onaj koji je igra. dakle, sve se moze preci bez pisanja po ljudima i svih drugih, je li, "gadosti". ali pitam se da li bi onda bila toliko zanimljiva
.:Thor:. Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Igra je super, samo što je na 60h refresh rate pa je to počelo da mi smeta
D.E.A.D. Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 sve se moze preci bez pisanja po ljudima i svih drugih, je li, "gadosti". ali pitam se da li bi onda bila toliko zanimljiva aminujem
Dead Man Walking Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Najbolja fora je kad dok pishash podignesh misha skroz gore... :)
Salvation Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 ko još traga za poukama u igricama? Pa to je dovoljno dobar izgovor roditeljima kad si mlad i kada smaraju da provodis previse vremena za racunarom. Kasnije vec covek razvije svoju kompjutersku licnost pa ili pocnu da ga zaista zanimaju kompleksne igrice iz kojih se nesto da nauciti ili makar mozak napregnuti ili ostaje pri razbibrigama-za-mozak, pucacinama i slicno. Problem sa Postalom nije sto nudi zaglupljivanje kroz izivljavanje u igrici na virtuelnim likovima vec sto to cini nad mahom potpuno bespomocnim likovima i na zaista uzasno brutalne i bolesne nacine. Da, igrao sam ja i GTA i Chronicles of Riddick i svasta jos mnogo gore ali u svakoj od tih igrica postoji ili nesto malo vise poente u celoj toj koljacini ili je makar manje brutalno i neukusno prikazano.
Cosmic Sailor Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 "sign this petition or I will kill you!" "that's the ticket"
MissDickinson Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Postal 2... Bolesna igra. Mi smo to igrali na casovima tehnickog obrazovanja, koliko se ja secam nastavnik se krstio... Jos uvek se secam kad je drugarica htela da ubije nekog lika lopatom, nije joj dobro islo pa je pocela da vristi!
Hudini Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Jos uvek se secam kad je drugarica htela da ubije nekog lika lopatom, nije joj dobro islo pa je pocela da vristi! Sto ga nije popishala?
Hell on Earth Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ova igrica je toliko puna nasilja da je to jedna milina. Znaci samo kada bi grafika bila malo bolja to bi bilo savrsenstvo.
Denny Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Uf... Davno je to bilo! Nabijanje macke na pumparicu je najjace!
Recommended Posts