Anоnymous Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Hugh Laurie je većini ovde poznat kao priglupi Prince Regent u trećem serijalu Black Adder-a. U ovoj seriji on glumi Dr. Gregory House-a, sarkastičnog svetski priznatog dijagnostičara, koji raspolaže timom veoma sposobnih doktora različitih oblasti specijalizacije. Dr. Eric Foreman je neurolog, Dr. Allison Cameron je imunolog, a Dr. Robert Chase je specijalizovan za intenzivnu negu. Dodajte na to još Dr. Lisa-u Cuddy koja je takođe i šef bolnice i Dr. James Wilson-a koji, izgleda, jedini razume House-a i koji mu je, verovatno, i jedini prijatelj. Elem, da ne razglabam previše, svaka epizoda se sastoji iz dva dela koja teku uporedo. Jedan deo (i onaj glavni) se sastoji iz pronalaženja prave dijagnoze pacijenta koji je obično u kritičnom stanju, a drugi deo su priče iz klinike opšte prakse na koju je House primoran jer je zapostavljao više godina. Eh, to je otprilike to. Još samo da napomenem da je ovo najgenijalnija serija u proteklih 10 godina. 2 Quote
Face Of Melinda Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Fenomenalna serija, meni je interesantna sa aspekta sto dok gledam mogu da razmisljam i da analiziram o cemu se radi i ideje coveka su stvarno genijalne, eh da i mogu reci da to jedina serija koju doktori gledaju. Quote
Jason Blood Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Dr. House: At the end of "The Boy Who Cried Wolf," the wolf really does come. And he eats the sheep... and the boy... and his parents. Dr. Chase: The wolf doesn't eat the parents! Dr. House: It does when I tell it. House je bezdušni skot. House je čovek od principa, uglavnom nekih pogrešnih ali ipak principa Nema nikakve bedside manire, uvek je grub prema svima i manijak najgore vrste. Tj. nema šanse da ga ne zavolite još u prvoj epizodi. Dr. Wilson: You dosed me! Dr. House: Yes I did but only because you didn't trust me, your best friend. Dr. Wilson: You could have killed me! Dr. House: Amphetamines wouldn't kill you. Dr. Wilson: You don't know my medical history! I could have... I co... You could've given me a heart attack! Dr. House: A heart attack wouldn't kill you. You were in a hospital. [Dr. Wilson yawns] Dr. House: Aha! You yawned! Dr. Wilson: Aha! You tried to kill me! Dr. House: I put you on uppers and you still yawned. Means it's a symptom, of being a big fat liar. Yawning is a side effect of some antidepressants, apparently the ones you're on. Dr. Wilson: I'm not on antidepressants, I'm on speeeed! Quote
marcoman Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 (edited) dosadno vise volim da gledam Dr. G Edited August 17, 2007 by marcoman 4 Quote
Kakashi Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 (edited) Fina serija. Zabranio bih vam da pišete, doduše. Edited August 17, 2007 by Arctophylax Quote
Zen Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Well.. What to say.. I'm impressed Serija je.. pa mislim da se skoro necu odvojiti od kompa zbog nje Quote
Lady in Black Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Odlicna serija. Krivo mi je sto sam cesto propustala epizode (i kad se davao na RTSu i na HRTu). Zbog te serije i Plastic surgery (na Diskaveriju) mi je zao sto nisam upisala medicinu Quote
WoI Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 najbolja medicinska serija ikad jos da je sve tako fino i do jaja u nasim bolnicama pa da svi budemo lekari Quote
Face Of Melinda Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Odlicna serija. Krivo mi je sto sam cesto propustala epizode (i kad se davao na RTSu i na HRTu). Zbog te serije i Plastic surgery (na Diskaveriju) mi je zao sto nisam upisala medicinu A da su upisala zazalila bi kada bi znala cega sve moras da se odreknes :) Medicina se upisuje samo ako se voli i ako se ima zivaca i to debelih Quote
Lady in Black Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 A da su upisala zazalila bi kada bi znala cega sve moras da se odreknes :) Medicina se upisuje samo ako se voli i ako se ima zivaca i to debelih Volim ja medicinu, poprilicno, ali je, eto, nisam upisala. I ne brini, dovoljno se ja odricem na Pravima Quote
Álvaro Recoba Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 (edited) Је л иде серија и даље на РТСу? У Нишу смо је редовно гледали... Добар је Хју Лори... Глуми "идиота", како га назваше они студенти медицине... Ја мислим да би такав идиот могао да реши моје стомачне тегобе... И серија је одлична, одувек сам волео да гледам те медицинске мада никад нисам желео да будем лекар иако су ме терали да то упишем... Ја ето нисам.... Edited August 20, 2007 by Álvaro Recoba Quote
blondie Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 u novoj sezoni vidim krece sam.. svi su mu dali otkaz.. za koju sedmicu krece opet. Quote
Face Of Melinda Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Koliko sam cula dobijaju 5 novih stazista... Quote
Lady in Black Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 A on ce ponovo da bude sa Stejsi. Bar bih to volela. Quote
amy_mccoy Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ko je Stejsi? Ona sto mu je nogu zeznula? Glupo mi je sto se menja ekipa... mislim da sam potajno navijala za Kameronicu i Hausa. Pogotovo kad ju je video u onoj crvenoj haljini Quote
WoI Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Koliko sam cula dobijaju 5 novih stazista... reci npr. da dobijes nekog ko on tokom staziranja pa ladno da se ubijes Quote
Kakashi Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ko je Stejsi? Ona sto mu je nogu zeznula? Glupo mi je sto se menja ekipa... mislim da sam potajno navijala za Kameronicu i Hausa. Pogotovo kad ju je video u onoj crvenoj haljini Tripujem li se ili je Cuddyca bila u crvenoj haljini? Anyway, Cameronica je bolji izbor nego Stacy. Quote
Zen Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 cameron je lame izbor. Ona me stavrno nervira. navijam za to da Wilson promeni pol i smuva se sa Houseom, on ga jedini razume Quote
Kakashi Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 I can pound your head until you think that's what happened. Quote
amy_mccoy Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Tripujem li se ili je Cuddyca bila u crvenoj haljini? Anyway, Cameronica je bolji izbor nego Stacy. mislila sam na ovu scenu Quote
Anоnymous Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 (edited) Ne sećam se. Congratulations. You're officially gay. Edited August 26, 2007 by Anоnymous Quote
Recommended Posts