Srlandand Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/268042/Nova-glumica-u-seriji-Doktor-Haus Dobra neka picka. Quote
Zen Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Meni se poslednja epizoda jako dopala. Po principu terajte se svi u kurac odoh ja na more. I nekako sam mislila da će se tu zaustaviti. No, ovo razvlačenje me brine, mada ajde, niej meni nikad problem bio da gledam Hjua kako bilo šta glumi. Nadam se da će sledeća sezona imati svemirski obrt i baš me živo zanima kako će Hausa vratiti u PP. Mada, bilo bi kul da recimo sezona počne tako što je prošlo par godina, i mogu što se mene tiče i da ga ožene u medjuvremenu nekom Tahićankom Quote
Face Of Melinda Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Jutros zavrsih sa gledanjem 7 sezone, sto se mene tice super je zavrseno. Pogotovu sto je otisao tamo gde ga niko ne bi trazio. Ali kontam da ce ga naci, i zatvoriti, on ce izaci, pozvati se na neuracunljivost i lekove, mozda se opet pojavi Detektiv Pemblton koji ce govoriti o njegovom psihickom stanju, cak sam nekih 80% sigurna da ce opet vratiti njegov lik... Lisa ce preci i preko toga, jer ce nositi osecaj krivice da ga ja ona dovela do tog stadijuma, i na taj nacin ona odlazi iz serije, a dovode novog sefa. Quote
Zen Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Bice i deveta sezona koliko ja znam. Lori je trazio 50 miliona da mu daju da snimi i devetu sezonu i rece mi neko da su ovi iz studija prihvatili. S obzirom da je on stvarno poceo da ima ozbiljan problem sa ramenom zbog dugogodisnjeg oslanjanja na stap, ta cifra je realna. @ Melinda tako nesto i ja kontam. Ocekujem da ce ga u 9 sezonu ozeniti i tu zarvsiti kad vec sad nisu, tako da ima jos dve sezone lufta ili ce ga ubiti na kraju Quote
In The Flesh Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 mozda se opet pojavi Detektiv Pemblton koji ce govoriti o njegovom psihickom stanju, cak sam nekih 80% sigurna da ce opet vratiti njegov lik... Frenk Pemblton. Najjača serija svih vremena (uz Twin Peaks). Quote
23/16 Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Dodaj jos The Wire i 6 Feet Under i to je to. Quote
Srlandand Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Kul pesme ima Haus http://www.youtube.com/watch?v=F223DEpchq4 1 Quote
Machka Naopachka Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Daaaj ne zajbavaj House pevaaaaaa sjajan je, stvarno... Quote
Dead Man Drinking Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Dr. House rocking the orange jumpsuit Quote
-Mare Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Ne mogu da docekam, vec vidim da ce biti genijalna sezona. Quote
Machka Naopachka Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Brate... sabila sam poslednje dve sezone za premalo vremena, ne verujem ni da ću gledati osmu. Treba znati kada stati, ovo ko Karington dinastija. Quote
Guest Bata Životinja Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Ovo sa zatvorom će ili ispasti genijalno, ili, što je mnogo verovatnije, potpuna propast. 1 2 Quote
..charlie.. Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Samo neka je proslo ono sranje sa Housom i Kadicom u vezi... Ako to nije unistilo seriju, nece nista... Quote
Machka Naopachka Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Samo neka je proslo ono sranje sa Housom i Kadicom u vezi... Ako to nije unistilo seriju, nece nista... ...sem osme sezone... Quote
In The Flesh Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Stvarno bi bio genijalan kraj serije da se završilo onako, ali isto mislim da nas očekuje bombastična osma sezona. Quote
..charlie.. Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Meni je drago da nastavljaju seriju... Samo neka vrate House-a (glumca ) iz prve 3-4 sezone i ja sam zadovoljan... Ne svidja ni se njanjavi House... Quote
-Mare Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 (edited) House S08E01 XVID 350MB-Screener http://rapidshare.com/files/1892596859/House.S08E01-Screener.rar Edited September 20, 2011 by -Mare Quote
Dead Man Drinking Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Не бих да будем незахвалан, али има ли неко линк за титл. Није ми баш мило да ово само слушам, пошто пола не могу да разумем. Али ако га не буде било до сутра у подне, мораћу. Не могу више да чекам Добар снимак, хвала на линку Quote
In The Flesh Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 House, I am disappoint. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Odvratno.Sad je Haus u zatvoru.Sta je sledeca sezona,leci zombije,izgubljen je na ostrvu,portalom odlazi u Zimovrel,juri vampire....? Quote
In The Flesh Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Nije toliko stvar u okruženju u kom se nalazi, već u klišeima, karakterističnim što za zatvorske filmove, što za samog Hausa. Quote
Recommended Posts