rhapsoad Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Mnogo dobra serija. Trenutno skidam 22. epizodu trece sezone. Quote
Anоnymous Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 Ooo, spusti me! Don't cry, there's hope yet. You can degay yourself here: http://tinyurl.com/3y2yvg You're welcome. Quote
Kakashi Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Deluješ kao neko ko bi me mogao prosvetliti! Nađimo se u đakuziju, ponesi šampanjac. Quote
Anоnymous Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 HAHA YOU'RE USING SARCASM OVER THE NET! THAT'S NEVER BEEN DONE BEFORE! Your failure is now complete. Ova slika je adekvatnija od one iz OP-a. Quote
Kakashi Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 HAHA YOU'RE USING SARCASM OVER THE NET! THAT'S NEVER BEEN DONE BEFORE! Your failure is now complete. Ova slika je adekvatnija od one iz OP-a. Da, kao i ti malopre. Ah, ubijanje dosade. 1 Quote
Ninoslav Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Odlicna serija, imam sva tri serijala skinuto, narezano, u arhivi Samo, nerealno skroz, kad poredimo sa nama... U USA izgleda svaka budala dobije testove koji vrede par hiljada $, MRI , CAT, udjes u kliniku i voila! Quote
Anоnymous Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 U USA izgleda svaka budala dobije testove koji vrede par hiljada $, MRI , CAT, udjes u kliniku i voila! Prvo, ono je prestižna bolnica Princeton-Plainsborough. Drugo, samo teži slučajevi dobijaju onakav tretman, ne svi. House ima možda jednog pacijenta nedeljno. Treće, ... Ok, hteo sam da delujem cool, nema trećeg ili ja ne mogu da se setim. Vogel (the big fat nigra with $$$) je i sam rekao da je Hosue-ovo dijagstičko odeljenje crna rupa u ekonomskom smislu. Translated to stupid that means: THEY HAS LOTSA MONIES TO SPARE LOL. Quote
Lady in Black Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ko je Stejsi? Ona sto mu je nogu zeznula? Glupo mi je sto se menja ekipa... mislim da sam potajno navijala za Kameronicu i Hausa. Pogotovo kad ju je video u onoj crvenoj haljini Da, to je ona. Glasam za nju (Stejsi) zato sto bolje razume Gregorija. Mladjanoj je mnogo trebalo da shvati njegove bubice. A i iritira me, ne znam zbog cega. Mozda mi je samo nesimpaticna kao pojava. Quote
Kakashi Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Možda ga bolje zna, ali to ne znači da ga razume. Quote
Anоnymous Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Posle onih menopause related baby fetishes i syringe & needle lambada sa House-om, Cuddy mi je najgotivnija. She got back. Quote
amy_mccoy Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ko ce da bude dobra dusa pa da mi nareze sva tri serijala? *trep* *trep* Quote
rhapsoad Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 pa mogu ja al pojma nemam kad cu u bg verovatno 4tog na kratko pa tek onda 8-9 Quote
amy_mccoy Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ma moze i posle ispita taman mi fali 3 sezone House-a pa da batalim fax Quote
rhapsoad Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 (edited) heh ja se uzdrzavam jos nista nisam gledao osim onog na tvu sad skidam scrubse od njih cu vec teze da se zadrzim, traju krace pa mislis odgledacu samo jednu, pa ajd' jos jednu...i tako do jutra nema problema moz se dogovorimo Edited August 29, 2007 by rhapsoad Quote
Face Of Melinda Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Vala ja imam punih sedam dvd-ova... covece mislim da je ovo jedina serija koju gledam sa 100% paznjom, ono sto me odusevljava mozda cu se ponoviti su ideje koje se provlace kroz seriju... i nacin resavanja istih... fenomenalno... Quote
Face Of Melinda Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 naraFno... btw mnogo je dobro kada je House-u dosla bakica oko 80god. obolela od sifilisa u terminalanom stadijumu kada je zbog nekih neurodegenrativni promena pocela da zaskace house-a... trash... Quote
rhapsoad Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 ^uf ja se zabrino da WoI cima mene ti me izvuce daleko si mi jedan od drugog nekad mozda cak i 5 minuta Quote
WoI Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 naraFno... btw mnogo je dobro kada je House-u dosla bakica oko 80god. obolela od sifilisa u terminalanom stadijumu kada je zbog nekih neurodegenrativni promena pocela da zaskace house-a... trash... :) :) :) Kvlt! Quote
Face Of Melinda Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 eh da na netu se vec vrte tzv. Hausizmi Quote
WoI Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 "If it works, we're right. If he dies, it was something else." hahaha vrh Quote
Lakilea Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Sve tri dosadasnje sezone sam odgledala - downloadovala sa neta! OBOZAVAM DR HOUSA! Kada se smorim na informatici odem na Wikiquote i citam njegove citate XD <3333 Do I get extra points of I act like I care? Quote
Face Of Melinda Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 House-ovi slucajevi iz ugla pravih lekara house Quote
Recommended Posts