Jump to content

Recommended Posts

Posted
HAHA YOU'RE USING SARCASM OVER THE NET! THAT'S NEVER BEEN DONE BEFORE!

Your failure is now complete.

1188164586610.jpg

Ova slika je adekvatnija od one iz OP-a.

Da, kao i ti malopre.

Ah, ubijanje dosade.

• Downvote 1
Posted

Odlicna serija, imam sva tri serijala skinuto, narezano, u arhivi :D

Samo, nerealno skroz, kad poredimo sa nama...

U USA izgleda svaka budala dobije testove koji vrede par hiljada $, MRI , CAT, udjes u kliniku i voila!

Posted
U USA izgleda svaka budala dobije testove koji vrede par hiljada $, MRI , CAT, udjes u kliniku i voila!

Prvo, ono je prestižna bolnica Princeton-Plainsborough. Drugo, samo teži slučajevi dobijaju onakav tretman, ne svi. House ima možda jednog pacijenta nedeljno. Treće, ... Ok, hteo sam da delujem cool, nema trećeg ili ja ne mogu da se setim. Vogel (the big fat nigra with $$$) je i sam rekao da je Hosue-ovo dijagstičko odeljenje crna rupa u ekonomskom smislu. Translated to stupid that means: THEY HAS LOTSA MONIES TO SPARE LOL.

Posted
Ko je Stejsi? Ona sto mu je nogu zeznula?

Glupo mi je sto se menja ekipa... mislim da sam potajno navijala za Kameronicu i Hausa. Pogotovo kad ju je video u onoj crvenoj haljini :D

Da, to je ona. Glasam za nju (Stejsi) zato sto bolje razume Gregorija. Mladjanoj je mnogo trebalo da shvati njegove bubice. A i iritira me, ne znam zbog cega. Mozda mi je samo nesimpaticna kao pojava.

Posted (edited)

heh ja se uzdrzavam jos nista nisam gledao

osim onog na tvu

sad skidam scrubse

od njih cu vec teze da se zadrzim, traju krace pa mislis odgledacu samo jednu, pa ajd' jos jednu...i tako do jutra

nema problema moz se dogovorimo

Edited by rhapsoad
Posted

Vala ja imam punih sedam dvd-ova...

covece mislim da je ovo jedina serija koju gledam sa 100% paznjom, ono sto me odusevljava mozda cu se ponoviti su ideje koje se provlace kroz seriju... i nacin resavanja istih... fenomenalno...

Posted
naraFno... ;)

btw mnogo je dobro kada je House-u dosla bakica oko 80god. obolela od sifilisa u terminalanom stadijumu kada je zbog nekih neurodegenrativni promena pocela da zaskace house-a... trash... :)

:) :) :) :) :) :) :) Kvlt! :)

• 2 weeks later...
Posted

Sve tri dosadasnje sezone sam odgledala - downloadovala sa neta! OBOZAVAM DR HOUSA!

Kada se smorim na informatici odem na Wikiquote i citam njegove citate XD <3333

Do I get extra points of I act like I care?