Dushan S Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Može sat i 15? Biće duže od toga, ali ne sviramo sami pa ima i to veze, jbg Quote
truliandedzombileš! Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 kakva luda svirka, tehnika raspad najcrnji, ali energija i volja. <3 izvukoste iz skrnave lađe maksimum, a i iz mene zadnji atom snage. inače, "ona se budi" je spektakularna obrada, čuo sma je i ranije uživo, da li sam ja zaboravio ili ste je dodatno zamastili, kako god, zvuči nenormalno. Quote
Dushan S Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 Hvala puno! Dali smo sve od sebe a i nekako su se poklopile zvezde pa je bila dobra atmosfera, ljudi su uživali, bar prema komentarima koje sam dobio posle svirke. "Ona se budi" inače redovno sviramo, uradili smo je i snimili još pre dve godine za album "Ex", ali ne možemo da je objavimo, jer na žalost Koja izričito ne želi da daje nikom dozvolu za obrađivanje pesama Šarla. Jbg. Ima tih par pesama koje su završile u fioci zbog dozvola. A fakat je "Ona se budi" dobro ispala, onako sporo pa teško. Quote
Генеральный Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 оћеш да кажеш да сте је свирали на црно Quote
Kuvar Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Moz' se svira, nemoz' se objavi Quote
Dushan S Posted October 1, 2013 Author Report Posted October 1, 2013 Trigger u Čačku, Srpski Pab, petak 4. oktobar! Pa ko je u blizini nek svrati! Quote
Dushan S Posted October 11, 2013 Author Report Posted October 11, 2013 (edited) Imamo veliko zadovoljstvo da vam predstavimo novi singl grupe Trigger, pesmu "Ponor" u kojoj je specijalni gost Milutin Jovančić - Mita, pevač grupe Block Out! Devet minuta teških, sporih rifova i interesantna kombinacija Mitinog i Mileninog glasa! http://www.youtube.com/watch?v=id0tUCc-Cm0 Edited October 11, 2013 by Dushan S 3 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Najbolja vasha pesma do sad,najzad mrak srbijanskih shuma ,josh milena da peva narikachkim glasom i evo ga nash bathory!!! 1 Quote
chess Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 sa svakim narednim slusanjem pesma mi je sve bolja i bolja! odlicna stvar, bravo! Quote
Сталкер Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Kakav vrhunski "narodnjak" na pocetku 2 Quote
Dushan S Posted October 12, 2013 Author Report Posted October 12, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Najbolja vasha pesma do sad,najzad mrak srbijanskih shuma ,josh milena da peva narikachkim glasom i evo ga nash bathory!!! Tebi sam se već zahvalio na komentaru sa svakim narednim slusanjem pesma mi je sve bolja i bolja! odlicna stvar, bravo! Mushki \m/ Vrhunska pesma. sjajno je ovo Hvala svima, drago mi je da su reakcije pozitivne! Pesmu smo pustili pomalo "preko reda", planirali smo prvo jednu drugu ali nam se toliko dopalo koliko je ispao Ponor da smo odlučili da to prvo ide. Kakav vrhunski "narodnjak" na pocetku Hehe Kao i u Ne hrani ljudoždere i u Ponor-u, biće još tih momenata u pesmama. Meni lično je uvek bilo žao što je kod nas etno muzika završila ili bastardizovana, kao turbo proizvod, ili pretvorena u salonsku, world music varijantu. Tu i tamo sam namerno pustio upliv nekog etno elementa, ali bez prisile ili namere da to bude "Etno metal" ili šta već. Kao što u nekoj pesmi može da se pojavi loop ili neki elektronski element, tako kapiram da je normalno da se blago na tren oseti gde živimo, sa kog podneblja smo. Nadam se da nijedan od tih muzičkih momenata neće zazvučati ljudima kao nešto pogrešno, "narodnjačko", šta god to značilo. Ovde u pesmi mi je baš leglo i eto, čini mi se da daje neku dobru notu preko tog rifa 2 Quote
Сталкер Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Hehe Kao i u Ne hrani ljudoždere i u Ponor-u, biće još tih momenata u pesmama. Meni lično je uvek bilo žao što je kod nas etno muzika završila ili bastardizovana, kao turbo proizvod, ili pretvorena u salonsku, world music varijantu. Tu i tamo sam namerno pustio upliv nekog etno elementa, ali bez prisile ili namere da to bude "Etno metal" ili šta već. Kao što u nekoj pesmi može da se pojavi loop ili neki elektronski element, tako kapiram da je normalno da se blago na tren oseti gde živimo, sa kog podneblja smo. Nadam se da nijedan od tih muzičkih momenata neće zazvučati ljudima kao nešto pogrešno, "narodnjačko", šta god to značilo. Ovde u pesmi mi je baš leglo i eto, čini mi se da daje neku dobru notu preko tog rifa Baš tako, treba nam više bendova koji će da isti zvuk spasu od bastardizacije. Samo što kad krenu takvi momenti momentalno se hvatam flaše Quote
Saša Grbić Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Ljudi moji, vi mene sve više i više oduševljavate svojom muzikom. Pjesma je predobra. Quote
Vuk Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Kako ste djitre snimali? Ovo zvuchi bash bash puno i masno xD Quote
Dushan S Posted October 13, 2013 Author Report Posted October 13, 2013 Baš tako, treba nam više bendova koji će da isti zvuk spasu od bastardizacije. Samo što kad krenu takvi momenti momentalno se hvatam flaše Eto, možda nam neka ovdašnja pivara postane sponzor феноменална је ствар Hvala, hvala! Ljudi moji, vi mene sve više i više oduševljavate svojom muzikom. Pjesma je predobra. Hvala još jednom Saša! Kako ste djitre snimali? Ovo zvuchi bash bash puno i masno xD Pa kao i sve oduvek - domaća radinost, ja snimao kod sebe pod parolom "boj ne bije svijetlo oružje"... Naravno malo slanine po žicama ne može da škodi Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 (edited) Ajde bre nemoj da si neozbiljan odkud vegeterijancima slanina Edited October 13, 2013 by STARSHOOTER_SUPREME 2 1 Quote
Berliner Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 kad je krenulo sa zenskim vokalima mislio sam o ne ovo nece biti bas najbolje, sad kad krene mita bice neka kvazi-bjuti-end-d-bist papazjanija ala goth metal, ali slutnja se nije obistinila ni najmanje, totalno pesma ima neki svoj poseban vajb Quote
Baal Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Ajde bre nemoj da si neozbiljan odkud vegeterijancima slanina Quote
lemmy sixx Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Odlicna stvar,zaista pravo osvezenje na nasoj dosadnoj i ucmaloj sceni.Odlican je tekst,kombinacija vokala sjajna,sjajan aranzman...pesmu od 9 minuta nije lako napisati a da ne bude dosadna ali vi ste uspeli.Posebna pohvala ide na gitare,rifovi su sjajni a zvuk mastan do bola! Ako hocete jos masnije,sledeci puta umesto slaninom,mazite zice sa Nesom Starshooter-om. 2 1 Quote
truliandedzombileš! Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 sjajna je stvar, zaista jedna od vaših najboljih. mislim, ono što vi radite najbolje i najjčešće jeste pravljenje pamtljivih i zabavnih pesama (koje istovremeno donose i svežinu i "dubinu", što je danas i najteža stvar u muzici), ali ovde malo drugačiji pristup i... i on vam leži podjednako dobro. prejaka atmosfera, melodije, vokali ko i uvek savršeni (mislim na milenu, mita ko mita)... ja dugo već govorim da ste jedan od najboljih naših bendova danas i ova pesma samo to potvrđuje, jedino što ste do sada prolazili ispod radara raznih alternativnih frikova (verovatno vam fali malo pretencioznosti), tako je verovatno i bolje. inače, kako ste krenuli sa duetima, uskoro će vam trebati pevač na svirkama. Quote
Recommended Posts