Dushan S Posted August 20, 2007 Author Report Posted August 20, 2007 Zato brate nosis svog IIC+ u steku i nema da te boli glava . Nema to napravo da moz' da sjebe Boogie-ja. Eh Nosao sam nekad Caliber 50. I konstantno razbijao lampe tokom transporta Ma dobro bi bilo i da sam poneo combo Marshall-a, ali tripovao sam se da ako daju pare za binu i ozvučenje, neće valjda binska oprema biti treća klasa. Quote
ProgressiveR Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 (edited) Oho! Opa! Breeee!Sad skinuh trejler ... i prvi riff me je odgurno od kompa ... pa ovde ja čujem neke prog riffove?? extra! Iako je trejler (vešto) izmontiran da ne može da se razazna šta je tu šta, moram a kažem da je ovo skorz interesantno i da mi deluje kao pravo osveženje. Šta reći ... osim da jedva čekam da izađe CD! E da .. i još da kažem i ovo: da mi je zadovoljstvo veće što ste (konačno) snimili taj CD jer sam Trigger gledao, uh, jako jako, davno, pre nekih 10-tak godina, kad ste relativno često gostovali u Hard Rock Caffeu u Šapcu. Tada ste bili sami vas trojica ali ste tako kidali ... i stalno sam se pitao zašto vas nema sa nekim albumom. Eto, dočekasmo i to! Edited August 20, 2007 by ProgressiveR Quote
Dersu Uzala Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 ...razbijao lampe... Lampe se, decko, izvade prilikom transporta, pogotovu kaldrmom . Quote
Генеральный Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Мисим да е Дућа мислио на ''лаНпе ломим, руке ми крваве'' бекријски екшн. Quote
Vlaja Buraz Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Ma to deda onako usput udara packe malom dedi. Quote
Генеральный Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 шаховски дуел на Калишу представља адекватан начин да се види ко је најјачи баја на геронтолошком у конаку ''Треће доба''. видеће се чија ће закукати баба. Quote
Dushan S Posted August 21, 2007 Author Report Posted August 21, 2007 Lampe se, decko, izvade prilikom transporta, pogotovu kaldrmom .E, al Marshall-i sve to izdržavaju! (a pazi, ne volem ih, ali fakat) шаховски дуел на Калишу представља адекватан начин да се види ко је најјачи баја на геронтолошком у конаку ''Треће доба''. видеће се чија ће закукати баба.Ne gleda se to ni po babu ni po Triggerima, tako kaže narodna poslovica! Quote
Генеральный Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Каће спот, још два дана чекања и бићу апријатан. Quote
Dersu Uzala Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 E, al Marshall-i sve to izdržavaju! (a pazi, ne volem ih, ali fakat) Auuuuu. Pa nema mrcine do Boogie-ja. Nama padao sa sprata. Lampe guten tag, sve u 16 . Quote
Dushan S Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 Oho! Opa! Breeee!Sad skinuh trejler ... i prvi riff me je odgurno od kompa ... pa ovde ja čujem neke prog riffove?? extra! Iako je trejler (vešto) izmontiran da ne može da se razazna šta je tu šta, moram a kažem da je ovo skorz interesantno i da mi deluje kao pravo osveženje. Šta reći ... osim da jedva čekam da izađe CD! E da .. i još da kažem i ovo: da mi je zadovoljstvo veće što ste (konačno) snimili taj CD jer sam Trigger gledao, uh, jako jako, davno, pre nekih 10-tak godina, kad ste relativno često gostovali u Hard Rock Caffeu u Šapcu. Tada ste bili sami vas trojica ali ste tako kidali ... i stalno sam se pitao zašto vas nema sa nekim albumom. Eto, dočekasmo i to! Hvala na komentaru! Btw ako ti ne smeta da te ispravim, Trigger nisi mogao gledati pre deset godina jer smo prvi put pod imenom Trigger nastupili pre 3-4 godine Verovatno si me gledao sa Vervil-om, i samo sam ja bio tu od ljudi koji sad sviraju u Trigger-u Auuuuu. Pa nema mrcine do Boogie-ja. Nama padao sa sprata. Lampe guten tag, sve u 16 .Izgleda da je meni zapao neki falični Dobro je zvučao, ali je bio osetljiv u tri materine! Каће спот, још два дана чекања и бићу апријатан.Saće! Quote
Dushan S Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 Okej, znači, internet premijera a za koji dan i na vašim malim (ili većim kako ko) ekranima! Trigger - "Jedan dan" prvi link, myspace, nešto lošiji kvalitet, ali bolje ako vam je lošija internet konekcija: http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=...ideoid=16678497 Ili isto to na Trigger myspace stranici http://www.myspace.com/bandtrigger drugi link, bolji kvalitet videa i može i da se downloaduje ali zahteva bržu vezu http://triggerband.blip.tv/ Pesma "Jedan dan" je prvi "single" ili kako god već hoćete to zvati, sa albuma. Za koji dan počinje da se vrti na tv-u, zavisi sad kako koja televizija dobije traku/disk, pa ću prijaviti gostovanja ako neko želi da pogleda u full kvalitetu Quote
ProgressiveR Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Hm ... pa ti si gurno znaš bolje, naravno, ali zakleo bih se da se sećam onih plakata (crno bele, sa vašim facama) ... možda j eonda Vervil u pitanju, ili je možda Trigger samo skorije. Sad ću da skinem spot da lepo pregledam Quote
Dersu Uzala Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 (edited) Okej, znači, internet premijera a za koji dan i na vašim malim (ili većim kako ko) ekranima! Trigger - "Jedan dan" Ajde bogati, daj da gricnem tu sargarepu vise . Edited August 26, 2007 by Dersu Uzala Quote
Генеральный Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Trigger - "Jedan dan" екстра се чује и излеа. укрути се сваки пут кад крену рифеви. деда, не заборави нас кад будеш уручиво Емтиви мјузик авордз, ОК? каће албуни да ударе на кијосци, да чујемо и остатак? Quote
DevouredSoul Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Evo i ovde da pohvalim pesmu, sad sam odgledala spot. Naravno da necje da nas zaboravi, nego cje sve da nas vodi sa sobom Quote
Tatyannahhh Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 au jebote... spot je jako dobar, pesma za koju je radjen takodje..ali sam mislila da ce biti za drugu pesmu.. "nece biti nas" mi se nekako cini najveci hit od svega sto sam cula. dule, shmele si, jebes mi sve, sa onom gitarom pridruzujem se generalnom sto se kijosci tice... Quote
Dersu Uzala Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Kad bolje razmislim, imam jos jednu pevaljku za vas. Em izgleda ko bliznkakinja vasoj maleckoj em peva, kida. Em je znam, a i to joj je valjda neki plus. Dobro bi bilo da se tu nesto cure sporeckaju po stage-u every now and then. I u blatu je ok. Quote
Џрк Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ti to asociras na spot za Hero od Rapid Force-a? Quote
Џрк Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Pa mislim da je to najbolji Metal spot kod nas ikad, znaci kako je iskadrirano...uglavnom, radnja spot je - ribe se boju u blatu i sl. Quote
RNA Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Требао си да видиш снимање спота, тј. како Вихор, Роберт и коле гацају по блату са ашовима продубљујући рупу, јер није било довољно дубоко блато. Quote
Dushan S Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 (edited) Hm ... pa ti si gurno znaš bolje, naravno, ali zakleo bih se da se sećam onih plakata (crno bele, sa vašim facama) ... možda j eonda Vervil u pitanju, ili je možda Trigger samo skorije. Sad ću da skinem spot da lepo pregledam Jeste, takvi su bili plakati, i ne vara te sećanje, ali je to bilo pre nekoliko godina Ajde bogati, daj da gricnem tu sargarepu vise .Pa sad i nemaš ništa više od toga da grickaš šargarepu, ali glavno jelo uskoro stiže pa ti šaljem nosač zvuka! екстра се чује и излеа. укрути се сваки пут кад крену рифеви. деда, не заборави нас кад будеш уручиво Емтиви мјузик авордз, ОК? каће албуни да ударе на кијосци, да чујемо и остатак? Malo teško prognozirati sa PGP-om koliko će im trebati za umnožavanje, ali tu nešto u toku Septembra. Imamo informaciju da trenutno nije gužva pa možda nas i prijatno iznenade, inače ume to da traje i oko mesec dana! Kad budem prihvatao EmTiVi avord Yum na čelu sa generalnim dobija zahvalnicu! Evo i ovde da pohvalim pesmu, sad sam odgledala spot. Naravno da necje da nas zaboravi, nego cje sve da nas vodi sa sobom Kaznena muzička ekspedicija iz Srbije? Hvala Staša! au jebote... spot je jako dobar, pesma za koju je radjen takodje..ali sam mislila da ce biti za drugu pesmu.. "nece biti nas" mi se nekako cini najveci hit od svega sto sam cula. dule, shmele si, jebes mi sve, sa onom gitarom pridruzujem se generalnom sto se kijosci tice... Verovatno ti je ostalo negde jer smo mi sami rekli, bila je varijanta da "Neće biti nas" bude spot, ali na kraju smo se opredelili za ovu pesmu, delom jer me malo umerenija a ipak je to prvi spot za koji je bitno da ga TV stanice koje puštaju sve i svašta vrte bez "WTF" reakcija od urednika Drugi razlog je što je mnogo više ljudi ovako pozitivno reagovalo na ovu pesmu (Pa i na neke druge) nego na NBN a mi smo već neobjektivni posle toliko vremena... Ali možda bude i "Neće biti nas" kasnije. Fala na lepim rečima! Требао си да видиш снимање спота, тј. како Вихор, Роберт и коле гацају по блату са ашовима продубљујући рупу, јер није било довољно дубоко блато.Ja nisam video nikog od njih kako to rade dok smo snimali spot, mora da si nešto pomešao bendove Edited August 27, 2007 by Dushan S Quote
SlaughtererKralj Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Bez nekih dupelizackih fora, meni se djasvi ovo sto sam cuo. Ali mi se jos vise djasvi onaj Dz Dz s pocetka reklame, "Nece biti nas" ili kako se zove pesma. U svakom slucaju, videcemo kad kupim cd. Sve najbolje Quote
ProgressiveR Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 da se nadovežem .... spot me rijatno iznenadio. Pesma mi je malo laganija (a tako me napržio onaj riff na početku teasera). Sve u svemu ... nadam se da ćete uspeti Quote
Dushan S Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 Bez nekih dupelizackih fora, meni se djasvi ovo sto sam cuo. Ali mi se jos vise djasvi onaj Dz Dz s pocetka reklame, "Nece biti nas" ili kako se zove pesma. U svakom slucaju, videcemo kad kupim cd. Sve najbolje Pa pazi, sa obzirom na trenutnu temperaturu, salinitet zadnjice mi je vrlo aprijatan, skroz te podržavam! Šalu na stranu, hvala! Da, pesma se zove "Neće biti nas" i to je rif iz nje doduše nalepljen direktno na strofu u reklami. Možda ona bude sledeći spot... U svakom slučaju, više je Dž Dž-a na drugim pesmama, nego na ovoj... da se nadovežem .... spot me rijatno iznenadio. Pesma mi je malo laganija (a tako me napržio onaj riff na početku teasera). Sve u svemu ... nadam se da ćete uspeti Hvala, hvala. To što sam i rekao drugaru iznad, ovo je možda malo umereniji izbor kao prvi spot, iz više logičnih razloga, mada ja naravno ne mislim da je neki minus za pesmu što nema dž dž-a Ceo album je taj neki susret ambijentalnosti i neke tvrđe muzike tako da je ova pesma "Jedan dan" više na tu drugu stranu, tj atmosferičnija. Quote
Recommended Posts