Chicken Little 420 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 to je sad postava triggera, muskarci su izasli iz benda. sutra prvi singl! Quote
Dushan S Posted March 28, 2014 Author Report Posted March 28, 2014 Šta da se radi... Izbacile su nas i sad je to ženski bend Quote
Chicken Little 420 Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 milena - vokal gaga - bass kale - gitara ljilja - bubanj/perkusije Quote
Guest HEFEST Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Zasto ste dozvolili da vas izbace? Mozda ste se umorili od sviranja? Quote
Buddha Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 lepa je pesma meni licno samo smeta milenino afektiranje... mislim da je ovo treca-cetvrta pesma koju ste izbacili da njena pojava u slici (pesmi) pocinje bas time... pod afektiranjem mislim na ono ville valo stenjanje pred pocetak svakog stiha to nekako meni u ovoj pesmi jos vise dodje do izrazaja pored ove tri pevacice moj ukus ali kad od njih cetiri kada kaca zapeva grane sunce, to je neko moje vidjenje o gitarama nema sta da se prica, bata dule zna da napravi rif i dobru meLodiju/harmu Quote
Berliner Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Šta da se radi... Izbacile su nas i sad je to ženski bend jel ovo realno, sta se desava :udri: :haha: :haha: :haha: Quote
Berliner Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 pesma je katastrofa u poredjenju sa dosadasnjim radom za nase standarde jeste natprosecno ali mislim c'mon negativ je bolji i produkcija je glibava nesto. uopste mi to nije to, totalni sok. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Ajde Dusane ne zajebavaj ljude. Dobra je stvar...riffovi su ponovo masni i solo je jebacki. Quote
Berliner Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 ma zajebavam se i ja, glupiram se (ne za pesmu naravno, to sam ozbiljan) Quote
Dushan S Posted March 28, 2014 Author Report Posted March 28, 2014 (edited) pesma je katastrofa u poredjenju sa dosadasnjim radom za nase standarde jeste natprosecno ali mislim c'mon negativ je bolji i produkcija je glibava nesto. uopste mi to nije to, totalni sok. Hahaha Pa čuj, svako ima neku svoju asocijaciju. Da se ne lažemo, objektivno gledano, ova pesma je malo modernizovan zamašćen Queensryche, po nekom generalnom tripu, sa možda malo nekog gothic zvuka posoljeno od gore. Ne u smislu da sam svesno ukrao, ali to su neizbežno neki moji koreni i nešto na čemu sam odrastao. Tako da mislim da te možda malo hebe to što neižbežno kad njih četiri to peva na srpskom ljudima to stvara neku asocijaciju koju ne bi imalo na engleskom.Ne da sad mislim da MORA da ti se sviđa pesma, skroz je u redu da misliš da je ova pesma gora od pljeskavice sa džemom od maline, naravno Kako ono ide, different strokes i to... Ajde Dusane ne zajebavaj ljude. Dobra je stvar...riffovi su ponovo masni i solo je jebacki. Fala puno bata Lemi, aprišiejted! i po meni kale dominira! E da, evo i pesme! http://www.youtube.c...h?v=c0YWLuq5HmY http://www.youtube.com/watch?v=c0YWLuq5HmY Edited March 28, 2014 by Dushan S 1 Quote
Шарки Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Да не кењам ја више по Фејсу, бата Дућа је још једном доказао да је геније у сваком смислу а девојке су све до једне отпевале врхунски. Слажем се са свима за Каћин вокал, та девојка нереално добар глас има и све што отпева излази емотивно и искрено. 2 2 Quote
Dushan S Posted March 28, 2014 Author Report Posted March 28, 2014 Šarki, mudri sam investirao svaki evro koji si dobio da nas hvališ i šeruješ! Nego hvala za lepe reči, a za Kaleta, meni je super legla i zato što je malo dala kontrast, ona je malo nežnija i drugačiju lagu ima u odnosu na njih tri koje su nešto niži, grublji glasovi, taman. Bojao sam se kako će to sve funkcionisati kad smo krenuli da ih snimamo. Dobro su se složile, mada je bilo glavobolja za miks, mnogo kanala i trebalo je izaranžirati sve te vokale tako da ima smisla... Ne znam da li bih ponovo radio istu stvar, da budu četiri pevača u jednoj pesmi! Quote
Dersu Uzala Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 (edited) Aelmoze neko objasnjenje, tzv legenda u fusnoti, kojeko? Bilo kojim redom pevaju bilo SMPTe kod, minutaza, nesto. Jedino ville valo prepoznajem Edited March 28, 2014 by Dersu Uzala Quote
Zodiac Girl Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Dersu Uzala, ako pratiš video, kad koja peva ona je u boji, a ostale su crno-bele 2 Quote
Anno Mundi ! Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Dersu Uzala, ako pratiš video, kad koja peva ona je u boji, a ostale su crno-bele Zar ne shvatas da covek ima EI Nis crno-beli monitor? 3 Quote
Dersu Uzala Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Pa to ti kazem, mene ponelo pa sklopih oci. Kako onda? Dersu Uzala, ako pratiš video, kad koja peva ona je u boji, a ostale su crno-bele Pai stvarno. Danko. Domo danko. Quote
Dersu Uzala Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 (edited) ...Queensryche... Dojmilo te se kad si bio svrca. http://www.youtube.com/watch?v=8CZGion20E4 P.S. Mozda one cure nisu ali ova fakat jeste 'ta'. (Ljilja + Katari + Mile + Draga)na <=> Dusana Edited March 29, 2014 by Dersu Uzala Quote
Saša Grbić Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Nema se ovdje šta zamjeriti. Odlična pjesma. Na prvu loptu mi nije sjela, ali, to je to. Quote
Шарки Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Šarki, mudri sam investirao svaki evro koji si dobio da nas hvališ i šeruješ! Радио бих ја и заЂабе, али стисла криза. Ја ћу увек искрено да коментаришем, свиђало ми се или не, а Тригер је свакако један од мојих омиљених домаћих бендова. Quote
Recommended Posts