Herr_Wolf Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Hmm... imam trip da odnekud znam pevačicu... ali odakle? Hmmm... Nije bitno, setiću se... sve u svemu, fino je, gotivan je spot, imaš i onu zajebanu gitaru koju ne iznosiš na Bir Fest da se ne prlja Sve u svemu - godspeed! Kad budem napravio majspejs staviću vas za prijatelje, a nadam se da ću moći da dođem na sledeću svirku, sa sve Biljanom i cveklom Quote
Vuk Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Hvala! Na koji rif misliš? pa ne mogu sad da ga pevam najprzhachkiji u pesmi, jebem li ga, pogotovo shto sam pesmu chuo samo jedanput u zivotu, stvarno ne mogu da ti kazem gde je sviran Quote
Dushan S Posted October 1, 2007 Author Report Posted October 1, 2007 Hmm... imam trip da odnekud znam pevačicu... ali odakle? Hmmm... Nije bitno, setiću se... sve u svemu, fino je, gotivan je spot, imaš i onu zajebanu gitaru koju ne iznosiš na Bir Fest da se ne prlja Sve u svemu - godspeed! Kad budem napravio majspejs staviću vas za prijatelje, a nadam se da ću moći da dođem na sledeću svirku, sa sve Biljanom i cveklom Oooovaj pa svirao sam je na birfest-u, ne znam odakle ti to da je ne iznosim Cvekla je uvek dobrodošla pa ne mogu sad da ga pevam najprzhachkiji u pesmi, jebem li ga, pogotovo shto sam pesmu chuo samo jedanput u zivotu, stvarno ne mogu da ti kazem gde je sviran Pa poslušaj je još koji put U zdravlje! Quote
WHISPER_EVE Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Hvala! Na koji rif misliš? onaja dzz dz dzzzz dzzzdzdzdzdz dzdzddz pirurururururur... tataratatam... Quote
Dushan S Posted October 6, 2007 Author Report Posted October 6, 2007 onaja dzz dz dzzzz dzzzdzdzdzdz dzdzddz pirurururururur... tataratatam... Pa što ne reče odmah Verovatno "Vise nece biti nas"Pomenuo je spot pa me to zbunilo, jer mi "Jedan dan" ne izgleda neshto gde cje neko da istakne rif kao deo koji mu se odmah prvi zalepio Quote
-Abraxas- Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ma, sigurno je pomislio na rif iz "Više neće biti nas". Mada, i onaj rif iz "Jedan dan" je jebački i onako baš groovy, tako da me ne bi ni čudilo da misli na njega, ali ovaj iz "Više neće biti nas" jede malu dijecu. Quote
Milogled Bluff Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Nisam uspeo ranije da cujem ovo zbog spore internet veze, al nema veze. Dakle, svaka cast Dusanu i ekipi... Upravo sam na ovo mislio pre par godina na temi Sta nedostaje YU Metal sceni... Samo napred... Quote
Dushan S Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 Ma, sigurno je pomislio na rif iz "Više neće biti nas". Mada, i onaj rif iz "Jedan dan" je jebački i onako baš groovy, tako da me ne bi ni čudilo da misli na njega, ali ovaj iz "Više neće biti nas" jede malu dijecu. Nisam uspeo ranije da cujem ovo zbog spore internet veze, al nema veze. Dakle, svaka cast Dusanu i ekipi... Upravo sam na ovo mislio pre par godina na temi Sta nedostaje YU Metal sceni... Samo napred... Hvala, hvala, nadam se da će se YU metal scena složiti sa tobom Quote
Dushan S Posted October 18, 2007 Author Report Posted October 18, 2007 Kratak apdejt: Da samo prijavim da je pesma "Jedan Dan" na prvom mestu "Top 10" Metropolisa i takođe da smo izglasani za hit dana u utorak na 202-ojci (i to što je meni drago ovako na glasove slušalaca, bar koliko ja znam, jer nismo nikom od drugara rekli da okreće i glasa) pa za koji dan je glasanje za hit nedelje... Ko želi nek okrene koji put i baci glas za nas... kad je već krenulo! Inače CD je umnožen, ali nešto komplikovanije rešenje za album na žalost znači da još uvek nisu izlepili omote pa se to čeka! Quote
ProgressiveR Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 ... jer nismo nikom od drugara rekli da okreće i glasa) pa za koji dan je glasanje za hit nedelje... e sada ... kao niste Quote
Dushan S Posted October 18, 2007 Author Report Posted October 18, 2007 e sada ... kao niste O bože, baš su ljudi čudni... Meni više znači kao feedback da namerno nikom ne kažemo da glasa i da vidimo kako ljudi zaista reaguju na pesmu, apsolutno SVAKO može da uz pomoć drugara izglasa svoju pesmu, u čemu je poenta? 202-jka ionako vrti pesmu pa vrti svaki dan, da li je hit dana ili ne ne menja mnogo stvari, neće više ljudi zbog toga odlučiti da kupi CD ili da dođe na svirku. Ali zato SADA kažem da ko hoće glasa, kad je već hit dana, a ti ako te nervira nemoj, ne želim da te deranžiram da glasaš za neke tamo lažove! Udri dedu po repu.Lako je po dedi kad je mator i onemoćao Quote
ProgressiveR Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ma Dušane, zezao sam se najstrašnije ... Quote
*Silent Angel* Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ma da,sad si se kao zezao... Quote
Dushan S Posted October 19, 2007 Author Report Posted October 19, 2007 Ma Dušane, zezao sam se najstrašnije ...Nešto ti ne ide onda sa internet izražavanjem ovih dana Quote
ProgressiveR Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ju .... strašno! OK, onda neću da komentiram više - kad sam neshvaćen Quote
Slave To Moonlight Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 nemojte zajebavati starije... Quote
Dushan S Posted October 20, 2007 Author Report Posted October 20, 2007 nemojte zajebavati starije... Ti si još gori deda od mene, to što jes - jes! Quote
Dushan S Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 Trigger gosti u emisiji Vibe (tj Vajb), na TV Košava, Petak u 22h! Ja u stvari zaboravim da najavim pola gostovanja, al ajd bar neshto, mozhda neko i prochita Quote
Painkiller_JP Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Trigger gosti u emisiji Vibe (tj Vajb), na TV Košava, Petak u 22h! Ja u stvari zaboravim da najavim pola gostovanja, al ajd bar neshto, mozhda neko i prochita Tv Košava još postoji??? Quote
Recommended Posts