Dushan S Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 Trigger gosti u emisiji "Life File" u Subotu u 17h na TV FOX! Tv Košava još postoji??? Ne, moraš vremeplovom da se vratiš tačno 10 godina unazad na taj isti datum i onda nas gledaš u emisiji! Quote
Painkiller_JP Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Pa pametna ti ta ideja pokrećeš stvari 10 godina unapred...Mogao bih ja to da počnem da praktikujem. Quote
Dushan S Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 Pa pametna ti ta ideja pokrećeš stvari 10 godina unapred...Mogao bih ja to da počnem da praktikujem. Mada ne preporučujem da čekaš na bilo šta 10 godina! Quote
Dushan S Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 (edited) Trigger gosti u emisiji "Life File" u Subotu u 17h na TV FOX!Pardon, emisiju su pomerili za Nedelju, u 16:35 zbog basketa, tj sutra mada je u novinama pisalo da je u Subotu. Edited October 27, 2007 by Dushan S Quote
Генеральный Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 деда, јбт, па ти још ниси изашо? Quote
Dushan S Posted November 2, 2007 Author Report Posted November 2, 2007 деда, јбт, па ти још ниси изашо? Jok, u pitanju je brza brzina u štampariji i maksimalno zalaganje i pregnuće sa njihove strane, tako da je omot odštampan tek pre dva dana. Ali bolje ikad nego nikad, jel. Nego: TRIGGER u Subotu 3. Novembra u Požarevcu sa 202-jkom! Quote
Old Smuggler Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 (edited) Alo Pozega! Pozega, javi se. Ovaj mislim Pozarevac. Nego ovo nase sa cdom i omotom kako ga stampaju me strasno podseca na onaj vic. Posto, kao, svake 2 3 nedelje dovrse nesto novo. Prvo gotov disk, treba jos omot. Sad gotov omot - samo jos da zalepe ... Znate onaj vic kad mama sa detetom ceka bus i izmedju ostalog tu je i pandur koji budno slusa njihov diskus (ne secam se bas detalja ali ide otprilike ovako). Busa nema neko vreme pa mali poceo da zapitkuje: - Mama sto nema autobusa? - Mora da je pukla guma pa majstor mora da promeni. minuti prolaze a bus ne dolazi .. - Mama mama a kad ce autobus - Evo sa' ce, samo cika majstor da sipa benzin 20 min kasnije busa ni od korova - Mama mama a kad ce vise autobus? - Evo sine, majstor mora da ga odveze na pranje busa jos uvek nema, mali ispizd totalni .... - Mama mama a kad ce bre vise taj autobus? - Evo sine samo cika majstor jos da ga ofarba gde se naravno ukljucuje pandur : Pa majku mu nece valjda jos i da ga farba !!! ?? =) PEACE <3 Edited November 3, 2007 by Old Smuggler Quote
Kinasky Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 E ljudi,dobro je bilo ono u Pozarevcu... Quote
Crusader Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Pa majku mu, nece valjda jos i omot da lepe... Quote
Dushan S Posted November 6, 2007 Author Report Posted November 6, 2007 E ljudi,dobro je bilo ono u Pozarevcu...Hvala! Ti si kolega koji je svirao tamo, bio si u publici ili si slušao radio? Pa majku mu, nece valjda jos i omot da lepe... Zašto bi moralo jednostavno kad može komplikovano, zašto bi moralo danas kad može da se ostavi za sutra! Quote
Apeiron Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 zašto bi moralo danas kad može da se ostavi za sutra! ... ili eventualno za koji mesec, godinu... Quote
Kinasky Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Hvala! Ti si kolega koji je svirao tamo, bio si u publici ili si slušao radio? Publika...prvi red,ortakinja i ja...pre svirke sam cuo 2 stvari samo,ali su mi na svirci sve zvucale ok... Quote
Dushan S Posted November 8, 2007 Author Report Posted November 8, 2007 ... ili eventualno za koji mesec, godinu... Ali danas su doduše stigle pozitivne vesti Ove godine u svakom slučaju! Publika...prvi red,ortakinja i ja...pre svirke sam cuo 2 stvari samo,ali su mi na svirci sve zvucale ok... Hvala! Quote
Shix Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 I ja sam gledao samo prve dve pesme jer sam posle isao da se stimujem i razmrsujem kablove Ono je skroz profi i dobro je sto je neki novi fazon u ovoj zemlji. Koju vrstu muzike svirate? Kako biste se opisali? Quote
Guest mulambo Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Ok!Cuo sam,nije lose!Ima tu neceg novog za ove prostore! Nastavite tako! Moj jedini predlog je da malo jos stvrdnete rifovima... Quote
Dushan S Posted November 10, 2007 Author Report Posted November 10, 2007 (edited) I ja sam gledao samo prve dve pesme jer sam posle isao da se stimujem i razmrsujem kablove Ono je skroz profi i dobro je sto je neki novi fazon u ovoj zemlji. Koju vrstu muzike svirate? Kako biste se opisali? Hvala! Mogao si da se prijaviš sam ono rukovanje tako to, jbg ne pratim ko gde u kom bendu šta radi sa foruma Što se tiče stila muzike, jednostavno ne bih ni pokušao da ga opišem Biće da je neki metal u pitanju e sad ostalo... Ok!Cuo sam,nije lose!Ima tu neceg novog za ove prostore! Nastavite tako! Moj jedini predlog je da malo jos stvrdnete rifovima... Hvala Pa ovaj album je već gotov i pesme su to što jesu a za sledeći ko zna na koju stranu će povući Inače prema informacijama koje imamo (c c c kao TV dnevnik zvuči) prvi deo tiraža je (konačno) isporučen PGP-u, u skladištu je, u ponedeljak idemo da vidimo da li je sve ok, a tada ću znati i kada će se pojaviti u prodavnicama. Edited November 10, 2007 by Dushan S Quote
Old Smuggler Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 (edited) Dame i gopsodo, gotov je ! Odnosno ... izašo je! Od juče u prodavnicama PGPa u Srbiji možete kupiti album prvenac grupe Trigger pod nazivom "Ljubav". Verovatno je da će se uskoro pojaviti i na drugim prodajnim mestima. Rešenje omota ( na koje smo posebno ponosni ) je neka vrsta digipeka i sadrži i lepu sveščicu sa stihovima iz pesama i još nekim podacima. Ovako izgleda lice albuma. Edited December 19, 2007 by Old Smuggler Quote
Dushan S Posted December 19, 2007 Author Report Posted December 19, 2007 Sa skromnih 3 meseca zakašnjenja! Šta se i kako događalo je dobar materijal za knjigu, kad tad napisaću je! kolko para? Koliko i ostala domaća izdanja PGP-a, znači 400 i koliko već dindži. Za sad se album sigurno može nabaviti u prodavnicama PGP-a a koliko će brzo da se pojavi ovamo ili onamo u unutrašnjosti, zavisi od dobre volje onog ko drži prodavnicu, i da li će uzeti CD... Kome treba nek urgira kod svog lokalnog prodavca ili se javi nama Quote
WHISPER_EVE Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 nije vam dobar omot.. mnogo je taman pa ne moze posveta da se pise. Quote
Dushan S Posted December 21, 2007 Author Report Posted December 21, 2007 nije vam dobar omot.. mnogo je taman pa ne moze posveta da se pise. Eh sad, štekaš se, žao ti da daš pare na marker u zlatnoj boji za potpisivanje Quote
Secracon Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Eh, Duća, nisi uopšte tr00 pozer... Ja, kao najgori te vrste uvek nosim sa sobom na svirke i zlatni, i srebrni, a i crni marker... Quote
Chicken Little 420 Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ej, slusao sam par stvari, svidja mi se.. pevacica ima glas kao cveta majtanovic... shala, sve najbolje! Quote
Dushan S Posted December 24, 2007 Author Report Posted December 24, 2007 Recenzija Milana B. Popovića, možete je pogledati i ovde: Recenzija, Trablmejker Trigger - Ljubav 23. decembar, 2007. Četiri, ispostavilo se vrsnih instrumentalista plus vokal Milena Branković, iznedrili su ostvarenje (slučajno ili namerno, zastupljeno je trinaest kompozicija baš - razmislite!) Ljubav (ljubav je luda/ slepa/ zasvakog od nas/ dolazi sama/ uđe nepozvana/ i zavije u mrak/). Ovde snimljena i prezentovana a pažljivo narezana muzička podloga kao i lirički akt delo, doprinos su gitariste Dušana Svilokosa Đurića, čiji se udeo u krajnjoj istanci na ovom albumu samim time, ne završava. Pored nepobitne činjenice da je gore pomenuti autor, alfa & omega sastava a ne zanemarujući učinak i doprinos svih ostalih članova grupe -posebno bih naglasio vokalni uradak Milene Branković- koji se, opet, samo u prvi mah i na prvo ali ne i temeljno preslušavanje, može u i iz dobre i najbolje moguće namere i volju, pripisitati određene paralele sa Ivanom Pavlović (Negative bend) ali, samo u naznakama, koje se kasnije ispostavljaju malo i manje bitnim jer, u prvi mah izbija boja i karakterističnost kao i nedvosmisleno odstupanje-distanca Mileninog vokala. Iako je javnost sa radom sastava Trigger upoznata putem video klipa/singla za numeru Jedan dan, oni, Trigger, plene sa petominutnim zvučnim naslovom Inercija, koji se, sam po sebi nameće kao drugi hit singl (tu je i naslov Ti si potrošen, neizostavno); na albumu Ljubav se nalazi sijaset bisera koji bi tu ulogu mogli odigrati verodostojno ubedljivo. I zasigurno zasluženo. Lično, ukoliko mi dopustite, pa čak i ukoliko ne, potpuno je već sada nebitno, poseban utisak ostavlja predposlednja ali ne i najmanje bitna, zatvarajuća numera Ljubav: nisi me naučio da padnem. Dugo se kod nas nije pojavio sastav koji je svirački, produkcijski, vokalno i lirički jednako jak i stabilan. Ubedljiv. Iz tog razloga ali ne i samo zbog njega "Trigger" su, očito i upravo - tu! Milan B. Popović Eh, Duća, nisi uopšte tr00 pozer... Ja, kao najgori te vrste uvek nosim sa sobom na svirke i zlatni, i srebrni, a i crni marker... Kad kupim tvoj solo album, moći ćeš da mi se potpišeš višebojno! ej, slusao sam par stvari, svidja mi se.. pevacica ima glas kao cveta majtanovic... shala, sve najbolje!Hvala! Quote
Andrija Smith Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Svaka cast na dobroj recenziji! Da ne svirate negde sad do 15-og, htio bih da vas pogledam... Quote
Recommended Posts