ProgressiveR Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 (edited) Evo jednog benda za koji sam čuo ... juče! Oduševili su me. Posebno zato što se radi o našim susedima, momcima iz Bugraske. Šta da kažem o njima, sviraju odličan progressive metal, čak mnogo bolji od mnogih zapadnih kolega (lično mišljenje). Za sada imaju jedan demo i jedan album "Shade Of Fate" koji svaki fan prog-a mora posedovati! Zašto? Skinite i uverite se! Budući da su nam susedi, bilo bi lepo da ih neko od organizatora dovede da sviraju u BG kao predgrupa nekom većem bendu. Za više informacija čekirajte njihov sajt, a alobum možete naći ... znate već gde (čitaj potpis) Edited August 10, 2007 by ProgressiveR Quote
Tanya Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 A znala sam da ćeš otvoriti temu Bolje da si ih nahvalio na novim nadama E momci su stvarno odlični! Svetski odrađeno. Po meni ovako prog treba da zvuči, bez nekih bezveznih preterivanja, prelepa muzikica, vokal baš u tom maniru, sve su lepo uklopili Bilo bi veoma zanimljivo čuti ih uživo Mada nemam predstavu koliko su oni uopšte poznati i da li bi bili zainteresovani za dolazak. Da ih pitamo? Quote
ProgressiveR Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Poslao sam im mejl i pitao da li bi možda nekada svirali ovde Quote
Tanya Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Baš sli zlatan Neka budu predgrupa Kamelotu Quote
ProgressiveR Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 (edited) Pa recimo ... ili SymphonyX ili EG PS: Upravo su mi odgovorili!Pa kažu da su radi da sviraju ovde, samo ako bi imali priliku ... dakle, organizatori ....računajte da imate njbolji prog bend u regionu koji je voljan da svira Edited August 10, 2007 by ProgressiveR Quote
Novaliis Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Pravi ste borci za prog Poslušaću ih što pre.. Quote
ProgressiveR Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Poslušaj, nećeš se razočarati! Quote
Tanya Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Hmmm... Nisam ni znala da su ludaci svirali sa Fates warning i Helloween A kamo li da su učestvovali na Evroviziji Ludi su skroz! Obožavam ih! Quote
ProgressiveR Posted October 20, 2007 Author Report Posted October 20, 2007 Izgleda da su završili novi album! Evo i (odličnog) covera: Quote
Tanya Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Aham super je cover, pošto su mi u top prijateljima na spejsu videla sam ga čim su ga ubacili kao avatar tamo Nadam se da će album opravdati moja nadanja... Quote
ProgressiveR Posted October 22, 2007 Author Report Posted October 22, 2007 Hoće .... čula si na MySpace jednu stavr sa novog albuma? Ona u njihovom playeru Quote
Tanya Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Apr 21, 2008 10:45 AM Virtuoso Guitarist joined PANTOMMIND! We're glad to announce that one of the best Bulgarian guitar players ,Plamen Chepanov ,joined PANTOMMIND. Come at our page and check his guitar work on the refreshed Days Of Old version. Cheers! Quote
ProgressiveR Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 A to znači da neko od stare postave nije više u bendu Quote
ProgressiveR Posted March 18, 2009 Author Report Posted March 18, 2009 Hej narode! Odlične vesti! Bugarski progressive bend PANNTOMIND je izdao novi album! Album se zove "Lunasense" ... detalje ćemo saznati ... uglavnom, ko nije slušao prvi album neko to ispravi što pre ... meni je ovo jedan od omiljenih bendova!!!! Quote
KinSlayer Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Aj kad neko nabasa na neki link ka rapidu/torentu nebitno - nek okaci! Quote
ProgressiveR Posted March 20, 2009 Author Report Posted March 20, 2009 Naravski! PS: dogovaram inteviju sa njima za online verziju NOCTURNE-a Quote
Tanya Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Hej narode! Odlične vesti! Bugarski progressive bend PANNTOMIND je izdao novi album! Album se zove "Lunasense" ... detalje ćemo saznati ... uglavnom, ko nije slušao prvi album neko to ispravi što pre ... meni je ovo jedan od omiljenih bendova!!!! E super bas sam se pitala sta bi sa tim albumom, otkad ga jos cekamo. Sad cemo da vidimo ima li linkica negde Naravski! PS: dogovaram inteviju sa njima za online verziju NOCTURNE-a Opa! Super, javi ako odradis to, bas bih volela da procitam Quote
Tanya Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Teaser-i postavljeni na spejs http://www.myspace.com/pantommind Zanimljivo zvuci ovako na blic, jedva cekam da se dokopam kopije Quote
ProgressiveR Posted April 3, 2009 Author Report Posted April 3, 2009 KOnačno se pojavio na mediportalu .... kakva seča od albuma! Ajoooo! Quote
Tanya Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Oho odlicno, taman ce se skinuti dok se okupam, pa da preslusavam dok ne odem na spavanjac ^^ Quote
Ајлин Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 lepljivo zvuči pristavila. koliko sam izvrtela onaj tvoj jrz system, a sad ću i ovo bogami... Quote
Recommended Posts